Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kafeteriianka

czy możliwa jest ciązą?

Polecane posty

Gość kafeteriianka

Dziewczyny dzisiaj mój 40 dc, okres mam przeważnie co 27-32 dni. Zrobiłam również dzisiaj test, oczywiście z porannego moczu - wynik negatywny. Zawsze kochałam się z gumką bez dochodzenia we mnie. Temperatura codziennie rano utrzymuje się na 36,4 - 36,5. moje piersi raczej nie są ani powiększone ani bardziej czułe na dotyk.NIe jest mi nie dobrze, nie mam zadnych zachcianek. Czy mimo tego powinnam zrobić badanie krwi, czy cierpliwie czekać na okres?

test po terminie spodziewanej miesiaczki jest juz wiarygodny, tym bardziej, ze nie było ryzykownych sytuacji, seks zawsze zabezpieczony i brak jakichkolwiek innych objawów ciąży - czekaj cierpliwie i nie stresuj sie :)

Nie jest możliwa- jak okres się do tygodnia nie pojawi to do lekarza na wywołanie.

Jeśli gumka nie zawiodła - to na bak nie jesteś w ciąży. Może okres przesunął ci się ze względu na jakąś chorobę, przeziębienie, stres, wyjazd itp

Gość corka marnotrawna
kafeterianka masz podobnie jak ja z tym ze u mnie 37 dc / 23/24 mialam miec okres a nie mam czy tes bedzie juz wiarygodny?

Gość kafeteriianka
tak test juz na pewno wiarygodny, tylko kup quick vie, albo bobo test :)