Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość halszkaz

byłam dziewicą, facet wolałby żebym nie była!

Polecane posty

Gość halszkaz

moj facet, z ktorym straciłam dziewictwo ( jestesmy razem do tej pory ) ciągle mówi, że wolałby żebym wcześniej miała partnerów. dlaczego? bo myśli, że go zdradzę żeby zobaczyć jak to jest. Sam miał wiele partnerek i dziewczyn- dziewic, które go później zdradzały...Ale czy każdego trzeba mierzyć swoją miarą?!

Facetowi to się nigdy nie dogodzi. Jakbyś nie była dziewicą to by był zły, że jesteś "używana" i pewnie porównujesz jego zdolności do swoich eksów. :D

Gość halszkaz
powiem szczerze, że dziewictwo nie było dla mnie powodem do dumy czy czegoś takiego, po prostu nigdy nie było nikogo z kim chciałabym to zrobić, straciłam w wieku 22 lat, moj facet miał 29. Dziwnie mi się tego słucha, bo ciagle przywołuje przykład swojej byłej z którą był 3 lata, on był jej pierwszym i go zdradziła. trochę przykre, że mnie też tak ocenia. widocznie do tej pory go to boli

Gość halszkaz
tak, ale słyszeć słowa w stylu: wolałbym żeby wcześniej kilku cię ten tego... Trochę dziwne jak dla mnie. Kiedyś powiedziałam : Ok, daj mi tydzień, kilku mnie przeleci i będzie po problemie, a on na to: teraz to nie będzie to samo. hehehe, bywa dziwny czasami

Gość halszkaz
jestem na 100 % pewna, że kiedyś będę płakała przez niego, szkoda tylko, ze go kocham;/

Ja bym takiego szmaciarza pogoniła. A gdzie w waszym związku jest zaufanie? Jakby mi facet ciągle przygadywał że go zdradzę to od razu bym takiego olała. Zero szacunku po prostu. :O

Gość halszkaz
racja