Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

sponsor z wielkiego miasta

zrobiłem sobie profil na Sympatii

Polecane posty

solara ja nigdy wzyciu nie pujde to cos okropnego nie wiem jak mozna w takie miejsce chodzic fujj

ale pierdolicie :O skoro nie jestescie urodziwi to tym bardziej nalezałoby o siebie zadbac i podkreslic to co fajne... małe łysiejace ludki, chorobliwie blade, pewnie kiepsko ubrane i pachnące... sam seks :O

Wiesz co sponsor, widze Twój zal do kobiet, ale pamietaj, ze możesz zabić dziecko, wtedy tez bedzie fun? Jesli tak myslisz, to mi przykro. jak bardzo złym człowiekiem trzeba być, aby chcieć czyjejś smierci bądź kalectwa? ;/

ja mam zamiar pakowac nawet wchodze na strony dla pakerow ale co z tego jak nie mam na sprzet i odpowiednia diete musze poczekac do wrzesnia bo szykuje sie wtedy praca :)

"skoro nie jestescie urodziwi to tym bardziej nalezałoby o siebie zadbac i podkreslic to co fajne..." I tak największym problemem większości tutaj jest niesmiałośc i brak pewności siebie. Na to niestety nie ma lekarstwa. 🖐️

ja jak nawet nie byl bym niesmialy to i tak marne szanse bym mial chociaz sa pewnie prawdziwi brzydale ktorzy sa smiali i jakas tam mieli moze nie za piekna ale mieli nie wiem moze sie myle

emanujaca -> jestem lysiejacy, ale nie maly, mam 180 cm przy 72 kg, jestem lekko opalony bo bylem w czerwcu kilka dni w barcelonie i generalnie wychodze na slonce prawie codziennie. Kiepsko ubrany nie jestem, bo kupowalem ciuchy z jedna z najbardziej znanych stylistek z Warszawy, a o zapach tez sie nie masz co martwic, bo myje sie codziennie (co nie znaczy, ze uzywam codziennie perfum). Jak widzisz, jednak dbam o swoj wyglad do pewnego stopnia. Niedawno zaczalem znowu cwiczyc miesnie, ale znajac zycie szybko przestane, bo jak to zwykle bywa - stwierdze ze to nie ma szans nic zmienic) A co do dziecka - wyobraz sobie, ze ja przez ostatnie 10 lat bylem zarowno samotny jak i nieszczesliwy. I nigdy nie bylem zlym czlowiekiem, ale jestem czlowiekiem ceniacym sobie SPRAWIEDLIWOSC. Jesli ja zostalem przez boga obdarzony brakiem szczescia, milych chwil w dobrym towarzystwie, ani mozliwoscia przytulenia osoby ktora kocham, to w nagrode bardzo chetnie bede tez obdarzal tym samym swiat zewnetrzny. Jest akcja - jest reakcja, na tym polega natura, tak wyglada zycie na planecie Ziemia.

"I nigdy nie bylem zlym czlowiekiem, ale jestem czlowiekiem ceniacym sobie SPRAWIEDLIWOSC. Jesli ja zostalem przez boga obdarzony brakiem szczescia, milych chwil w dobrym towarzystwie, ani mozliwoscia przytulenia osoby ktora kocham, to w nagrode bardzo chetnie bede tez obdarzal tym samym swiat zewnetrzny. Jest akcja - jest reakcja, na tym polega natura, tak wyglada zycie na planecie Ziemia." Popieram. Pierdolić współczucie, chyba ze względem zwierząt. 🖐️

Gość jahsaush
zal mi takich frajerow jak wy obwiniacie caly swiat za swoje wlasne niepowodzenie i porazki niestety jak sie jest lamusem to i bedzie nawet kasa tego nie odmieni z klasa trzeba sie urodzic lub sobie 'wyrobic' gdybys byl naprawde bogaty sponsorze to bys chodzil w plaszczu burberry, koszuli ralf laurena a nie t-shircie hilfigera za 100zl to kazdy debil moze miec. buty pumy tez mi powod do lansu, zal mi cie chlopie z calego serca bo jestes przegrany a myslisz ze nalezy ci sie a jednak nie nalezy

tak kurwo juz lece biegac w plaszczu w 30 stopniach, wez sie jebnij w ten pusty leb zanim zaczniesz stukac w klawiature. Nie obwiniam calego swiata, a jesli tak twierdzisz to znaczy ze nie nalezysz do potrafiacych czytac ze zrozumieniem. Tak, to moja wina, ze mam brzydka morde. To, ze wybralem kariere zamiast zabawiania sie w czasach licealnych nie powinno miec wplywu na moje szczescie, tak czy nie jebany idioto? I uwierz mi, ze stac mnie na wszystko i niespecjalnie mnie obchodzi czy ty myslisz inaczej, bo gowno o mnie wiesz frajerze

Gość gbhdhsrt
Sponsor, ale tak piszesz, jakbyś chciał w ten sposób poznać miłość. Płacąc lasce. Prawie na pewno będzie ona zmanierowana, prawie na pewno już to robiła

Gość gbhdhsrt
pisząc "już to robiła", nie mówię o seksie, ale o seksie za kasę Bo za pieniądze kupisz sobie tylko seks. A pewnie liczysz na historię z Pretty woman

Gość ja pitole ale ty masz problem
takiego zalosnego goscia jak Ty sponsorze to dawno nie widzialam, a raczej czytalam....

Gość jahsaush
jakie goraco sponsorze? mamy deszczowe lato z temperatura 15stopni uwazasz ze urodziles sie z brzydka morda, ale juz za to ciala nie podrasujesz no bo po co, bo wysilek nie ma nic za darmo sam powineines o tym wiedziec i nie mowie tu o pieniadzach. jezeli chcesz by 'laski na ciebie lecialy' to trzeba wziac sie za siebie a nie tylko narzekac bo wszyscy przeciwko tobie i napewno to wina przypadku. na dodatek masz 24 lata i lysiejesz?! taki bogacz to bys poszedl do dermatolog czy kogo i jakas kuracje na to zrobil. utwierdza mnie to tylko w przekonaniu ze biedny palant z ciebie i tyle

Gość ciekawe jaki ma stan uzebienia
hehehe

Gość buzzrrza
Z ciekawości spytam: skąd 24-latek miałby co miesiąc 6 tys zł, ot tak, na pozbycie się?

Zapragnęłam zostać freelancerem programistą ;) Tylko się nauczyć programować i świat jest mój :D

Gość miewiórka
Mam uwagę i pytanie. Prawdopodobnie spodziewasz się, że płacąc dziewczynie za towarzystwo i seks w końcu zakochacie się w sobie (uważasz się za zbyt brzydkiego i nieciekawego, by wyrwać laskę normalnie), ale tak się nie stanie. Już na starcie seks za kasę - to będzie rzutowało na wasze kontakty. Poza tym spodziewasz się pewnie biednej, ładnej myszki z dobrym charakterem. Ale takie to wolą na zmywaku siedzieć za 1000 zł. Żeby stać się utrzymanką, trzeba mieć pazur, trzeba mieć rozsądne podejście, a nie romantyczne, trzeba odrzucić moralność. A skoro tak, to czemu nie zapłacisz kilka razy w miesiącu prostytutce?

dokładnie do tego dzis doszedlem, wiec sam juz nie wiem co robic. chyba najlepsza opcja to kupic sobie kota do przytulanek i dziwki do pukania. tylko ze nie bede mial kogo calowac, wiec to tez nie jest pelnowartosciowy produkt

Gość zosiaczekkkkkkkk
powiem Ci że mnie zaintrygowaleś sobą

Mnie zaintrygowałeś tylko tą kasą, w liceum byłam świetna w Turbo Pascalu, myślisz, że jest dla mnie nadzieja? ;)

Gość IMO13831
Podniecona Fiku Miku, robi z nerwów siku. Jej niepokój niczym glista, przyszłość szara, bura, mglista. Lista lasce nie pomoże, ratuj Przenajświętszy Boże! Trzeba będzie kupić kota, gdy przeminie młodość złota!