Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 31 latka z krakowa

mam 31 lat i postanowilam poddac sie waszej ocenie.co powiecie o mojej figurze??

Polecane posty

no nic robaczki, fajnie tu z wami, ale wreszcie nadszedł moment zbieramia moich zabawek i.... do domciu. Ale oczywiścię napiszę jakieś dobre słowo, jak już będę na miejscu :) paaaaaa

Gość Recognisse
Do idealu kobiety jeszcze odrobine Ci brakuje,plaskiej glowy,zeby mozna bylo kufelek z piwem postawic.Zapadnietych oczu,zeby nie trzepac popiolu z papierosa na dywan no I...musisz,zmalec,wiadomo po co!

Magda_uk i _Fruzia_ Miłej niedzieli jakby mnie tez nie było. Jeszcze tu trochę posiedzę tylko zaglądnę do kurnika czy płaczą po kogucie :p mnie tez było ciężko go machnąć :D a tak szczerze to ja nie umiał bym zabić zwierzaka ani Karpia nie zabije co dopiero Koguta itd

_Fruzia_ nie przejmuj się ;) pomarańczka napij się ze mną deneturata a głupot nie gadaj :D

Gość fgfgfgghghjhjh
wypierdalaj w podskokach

Kury się nawaliły dałem im trochę denaturatu :D smakował im :D to pijaczki jedne z tych kur :D wypiły mi denaturat i co ja teraz będę pił ? :(

Ja już w domu, hebatkę wypiłam i zrobię partyjkę pana na kurniku :)

W Pana albo te drugie :D wiadomo to to samo jak ktoś nie wiem to już wie :D w pana to ja też grałem dawno temu z kart to Remik najlepszy i kuku :D

Stefana obleję zimną wodą bo nie będzie mi tu cały czas spał robota czeka a samemu to ja do rana będę robił a z nim to tak jest ale się skończy niech mi się jeszcze raz napije w czasie pracy to jak mu z Chucka Norrisa zapodam to mu się odechce :D

ehhh juz przyszla kolezanka zajrze po pracy jak net mi nie przerwie :(