Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 31 latka z krakowa

mam 31 lat i postanowilam poddac sie waszej ocenie.co powiecie o mojej figurze??

Polecane posty

Wczoraj miałem game over :D spałem napruty jagodzianką :D dzisiaj kupiłem nowego koguta miły jest dla mnie a kury go tez polubiły :D

kij ze na punkty grunt ze zachowywal sie jak zawodowiec a nie jak pajac, aczkolwiek szalu nie bylo fakt.. u mnie leci w pracy jestem wiec wolniej odpisuje

_Fruzia_ coś się stało z netem :( no Kliczko tak zachował sie jak zwodowiec ale ten drugi pajacował tak mnie wkurza ten Haye :/ wyzywa zawodników :/ Adamek Haye położy na deski ale najpierw wygra z Witkiem Kliczko ;)

Wczoraj mi sie coś stało z netem aż się zdziwiłem jak teraz wszedłem że tyle takich samych postów napisałem. Nie umiałem wejść na tą stronę :( Pozdrawiam Ciebie i Magda_uk

ja miałam podobnie wczoraj :/ ale dzis jest dobrze, myslisz ze Adamek wygra? no zobaczymy najgorsze to jest to ze uwielbiam Adamka ale i braci Kliczko tez :D

_Fruzia_ Adamek wygra Nasz Rodak ;) Kliczków też lubię ;) no to chyba była wina kafeterii skoro tez Miałaś problem z wejściem na kafeterie :(

no ja mysle że wygra raczej innej opcji nie biorę pod uwagę :D szkoda ze tak długo trzeba czekac na walke bo az do wrzesnia :/

chodzcie na top "Dlaczego coraz więcej kobiet goli włosy łonowe?" haha jaja jak berety tam :D

_Fruzia_ no do września :( wygra wygra a Ty NieZiemski Stwór też lubisz boks ? :p _Fruzia_ przerywało coś mi myslałem że to neta wina a chyba była wina kafeterii.

Też twierdzę że Tomasz Adamek pokona Witolda :D będzie cieżko ale da radę Góral Hej! :D

hahaha Antenka toć ja o tym wiem,chyba ze ktos woli wygryzac :P Witalija nie Witolda osiołku :)

_Fruzia_ nie wątpię ze wiesz :p to co będziesz mnie teraz osiołkiem nazywać ? :D po Polsku to jest Witold :D :p

osioł na konia :D to jak ? rower mam taki że kilka razy sie rozpupcuł jak jechałem nim sam go skręcałem to się nie dziwię że się rozwala :D jak się skręca po procentach to tak jest :D

Niezemski Stwór sie wystraszyl takie głupoty piszemy :o ja mam ochote na coś słodkiego az mnie skręca :o