Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość und und und

W jakim ciekawym kraju byliście

Polecane posty

Gość und und und
no wlasnie, j.w. Tereny Jugosławii warto zobaczyc. Tzn. byłej Jugosławii:D

Gość und und und
a ja znów chciałabym pojechac do puszczy amazońskiej .. - i co byś tam robiła?:D

Gość plamka punkcik
moze dla niektorych mało ciekawe ale kraje bliskie nam Polakom. Litwa. Wilno, Mariampol chocby. Ukraina, Lwów. Kamieniec. chciałabym do Rosji, ale te wizy :O

"bo zauważyłam taką prawidłowość, że im mniej gdzieś jeździ Polaków tym jest tam lepiej, a im rodaków więcej - tym gorzej. "- coś w tym niestety jest:O

Gość na pewno warto pojechać
und und und - jeździmy na własną rękę, wszystko organizujemy po drodze - mamy tylko bilet lotniczy w jedną i drugą stronę :) Taki sposób najbardziej nam odpowiada. W podróż dookoła świata najchętniej pojechalibyśmy na co najmniej rok, ale idealnie byłoby mieć czas nieograniczony :D Dlatego przydałaby się wygrana w totka.

"mało ciekawe"- dlatego, ze nie ma palm, jest biedota itd. Ale podobno tam jest bardzo ladnie i wiele osob, ktorzy tam byli jest zachwyconych tymi miejscami.

Na Ukrainie byłam w Odessie - piękne miasto, chciałabym zwiedzić więcej tego kraju. zwariuję chyba - jest tyle miejsc, a możliwości takie ograniczone :(

Gość und und und
na pewno warto pojechać- moze nauczycielka ze studiów zawsze nam opowiadala,ze zbiera z mezem caly rok pieniadze, by pozniej- w wakacje wyjechac do jakiegos wybranego kraju- Indie, Chiny, czy tez ogolnie- Afryka. wyjezdzaja wtedy na miesiac, dwa lub co najmniej 3 tygodnie. I to już wielka pasja, hobby:) Fajnie,ze wy tak jezdzicie, że to lubicie, potraficie sobie to wszyskto zorganizowac, suuper! :) MASZ RACJE, JEST TYLE MIEJSC,A OGRANICZONE nasze mozliwosci:(

Gość plamka punkcik
jest swojsko i normalnie bez wszechogarniajacego zgiełku. biedota. moze nie powala na kolana bogactwo, ale nie przymierzajmy wschodu do zachodu :) bo to bez sensu.

Gość plamka punkcik
Odessa, to oblegany kurort :) odradzam komus, kto szuka innych wrazen

plamka punkcik - ja nie znoszę tłumów turystów, dlatego na razie omijamy takie miejsca typowo urlopowe - Hiszpania (choć marzę o Barcelonie, a tam cały rok tłumy), Grecja (byłam raz na wyspie, ale tuż po sezonie i było cicho i spokojnie, tyle że dużo było pozamykanych już miejsc i pogoda gorsza niż w szczycie sezonu), Egipt, itp.

Akurat w Odessie byłam przejazdem, raptem dwa dni, ale bardzo miło wspominam to miejsce, chciałabym wrócić.

Gość Hcdthhfv24
Moi mili Ja bym polecala kambodze i wietnam Tanio, ciekawie, przemili ludzie Pyszne jedzenie, dla jedzenia warto podrozowac

Gość mexico ole
Bylam 2 miesiace w Meksyku.Na wlasna reke.Nurkowalam w jaskiniach-cenoty na Jukatanie Spalismy w dzikich miejscach.Bylismy w Maiami.Widzialam slynne studio tatuazy,pilismy tequile Super wyprawa Teraz moze Australia:)

Gość und und und
Ja bym polecala kambodze i wietnam -ooo, dlaczego warto tam pojechac? Napisz cos wiecej:) czym byłas, samolotem?

Gość und und und
mexico ole- jak tam pojechaliście? Skad kasa, gdzie mieszkaliście? Swietna sprawa:)

Gość plamka punkcik
wracaj wspomnieniami a odwiedzaj i poznawaj nowe, nieznane :) chciałabym zobaczyc kilka cudów świata ale :) jak na razie tylko pozostaje na chciałabym udanych podrózy :)

Gość und und und
plamka punkcik- napisz, gdzie chcialabys wyjechac:) To topik marzen, snujemy marzenia, gdzie chcialybysmy pojechac i co chcialybysmy zobaczyc:)

Gość und und und
i ja tam Jugoslawie chce zobaczyc:D:D:D:D hehe:P

und und und - to musisz wejść na wyższy poziom podróżowania - i udać się w podróż w czasie :D plamka - pisz pisz, warto swoje marzenia ujrzeć np. napisane, ja tak robię z planami i marzeniami, co jakiś czas zaglądam do nich i patrzę jak z realizacją sprawa wygląda :p I motywacja większa i się te marzenia weryfikują.

Gość plamka punkcik
przeciez jesli napiszę, że chciałabym zobaczyc Mauzoleum Lenina to wzbudzę ogólny smiech. nie spełnie swoich marzeń, dlatego szkoda nawet budzic je ze snu ;)

Gość und und und
na pewno warto pojechać- masz racje, warto marzyć:) hehehehe, podroz w czasie... to byloby cos:) ciebie zabiore ze soba. boże, jak ja chcialabym pożyc przez jakis czas np. w starozytnosci lub w sredniowieczu... :D

Gość und und und
plamka punkcik- dlaczego smiech? Szanujemy Twoje marzenia. Poki co nie pojawiaja sie na topiku idioci, wiec nikt z niczego sie nie smieje:) Warto marzyć i spelniac te marzenia:) Macie moze jakies ciekawe zdjecia ze swoich podrozy- wrzuccie:)

plamka - mnie do Rosji zniechęca tylko ich polityka, bo z tego co wiem ludzie są tam wspaniali, a miejsc wartych obejrzenia mnóstwo. Co do Lenina - mam zdjęcie pod jego pomnikiem wykonane jakieś 4 lata temu w Tyraspolu w republice naddniestrzańskiej :) Też hardkorowe miejsce :D

Gość plamka punkcik
:D

Gość und und und
Ustawisz sie w kolejce i ujrzysz Lenina:D Warto spelnic to marzenia!!!:D

Gość plamka punkcik
żeby tak moc go pociągnąc za te jego brode :P dla równowagi dodam jeszcze Dalajlamę. wzniesc sie na wyzyny socjalizmu a na deser czerpac powietrze do płuc, na dachu swiata. czyste szalenstwo ;)

Gość und und und
rozkrecasz sie hhaa:D Dawaj,dawaj, pisz o marzeniach:D warto sobie zdac sprawe z tego,ze warto marzyc i miec te marzenia:)

Gość plamka punkcik
sa tak banalne :) szkoda topiku dla nich milego wieczora