Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jkdscuj389094

komu cwiczenia pomogly ujedrnic pupę?

Polecane posty

Gość jkdscuj389094

i ile czasu to trwało? czy stosowalyscie jakas diete? pomoglo to zwalczyc cellulit? nie jestem gruba - waże niecałe 60 kg , przy wzroscie 172 Jednak moja pupa jest duza, obwisla i plaska , kompletnie nie jest jędrna. Biegam , cwicze , jednak nie przynosi to efektow , czuje , ze mięsnie pracują , jednak tluszcz na pupie jak byl , tak jest

Gość anka a a a a
cwicz 8minuts buns z youtuba ,super efekty

Gość kasztyk33
ja slyszalam tylko o bieganiu po schodach

Gość jkdscuj389094
Po klatce schodowej nie mam zamiaru biegać , ale 8 min buns sprobuje, po jakim czasie widać efekty ?:)

ja ćwiczyłam na stepperze, efekt super, pupa zrobiła się jędrniejsza i jakby się uniosła, także polecam, efekt był widoczny po miesiącu, a ćwiczyłam 3-4 razy w tyg po pół godziny

Gość e tam ćwiczenia
ja dużo spaceruję, gdzie mogę tam idę na piechotę i mam jędrną pupę, a nigdy nie ćwiczyłam specjalnie, tylko chodzenie. Może pojedź lepiej na obóz wędrowny.

Gość autorkaaa82390238
ja równiez bardzo duzo spaceruje , jednak jakos nie przynosi mi to efektow..

steper, bieznia pod wysokim nachyleniem, cwiczenia ze sztanga i hantlami- przysiady roznego rodzaju!!!! jezeli chodzi o posladki nie ma pod bogiem nic lepszego jak silowe

i tak, przy odpowiednio skomponowanej diecie i regularnym cwiczeniu cellulit mozna zwalczyc (o ile nie jest zbyt zaawansowany)

Gość moze taka byc
stepper, rower z obciazeniem (srednim ), przysiady... i faktycznie te 8minutowki na nogi i tylek sa calkiem niezle... do wszystkiego jednak potrzeba konsekwencji... nic nie zmieni sie za tydzien, dwa... czasem efekty widac po ponad miesiecu... to chyba kwestia indywidualna... sobie samej tez zycze tej konsekwencji ;)

Gość moze taka byc
i podobno pupcia jest wdziecznym obszarem do w miare szybkich zmian... i podobniez spinanie posladkow na kilka sek, i rozluznianie i tak przez iles tez ma dawac super efekty, a to mozna cwiczyc w roznych sytuacjach ( o ile sie chce...)