Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość i can't stand

weekendy są najgorsze

Polecane posty

Gość i can't stand

w weekendy ogarnia mnie przytłaczająca samotność, czasem też w tygodniu jak wracam wieczorem do domu. najgorzej jak się wraca a widziało się jakiś przyjaciół czy ludzi sobie bliskich tego dnia i to jak umieją się bawić. przyznam się, że nie wydolę bez xanaxu w weekend. ze zdenerwowania serce bija mi jak młot, nie mogę jeść obiadu, śniadania, zapominam o kolacji. i nie mówię o jakimś uzależnieniu w tym momencie a o rezultacie ogromnego smutku. nie mam erekcji nawet. niebawem się uzależnię od benzodiazepin, czyli właśnie xanaxu i valium. wtedy będzie już po mnie. szczerze, to chcę już żeby wszytko dobiegło końca - dla mnie, nie dla was:> nie wiem dlaczego nikt nie obdarzył mnie w życiu miłością i nigdy też nie kochałem siebie. Ze swoją "paskudnością" i "brzydotą" całe życie obchodziłem się jak sanitariusz wojenny, który na noszach taszczy kogoś kogo po pierwsze musi donieść do końca, a po drugie nie lubi, a nawet nie chce mieć do czynienia. Teraz kiedy okazało się, że zniszczono lazaret, zostawia on tego rannego w polu na noszach. Następnie odzyskuje przytomność i spostrzega, że to on sam leży na tych noszach porzucony i nie może nic zrobić. Chciałbym splunąć w twarz moim rodzicom, bo to oni nie pokazali mi niczego dobrego we mnie samym. cześć

Gość Franka Maj
smutna historia, ale jeśli nie masz nastu lat to odrzuć myśl o rodzicach i otym, że nie dali ci tego co powinni. To ciebie jeszcze bardziej zniszczy. Musisz sam poszukać w sobie pozytywów np. inteligencja... Możesz też zacząć uprawiać jakiś sport i się dowartościować poprawą wydolności organizmu a i przy okazji serotonina wzrośnie. Kto wie, może wtedy kogoś poznasz? Bo na pewno nie siedząc w domu i martwiąc się tą beznadziejną sytuacją.

Gość aniella78
możę poszukaj jakiegoś sposobu razem z nabliżej otaczającymi cie ludzmi ... może jakaś rodzina ,brat ,kuzyn ...a w pracy ???skoro w weekendy jeteś sam i w tygodniu wracasz wieczorem to znaczy że gdzieś wychodzisz coś robisz z czegoś sie utrzymujesz...a po drodze można spotkać kogoś i poznac...