Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kotolotka

Kolczyki z modeliny

Polecane posty

Ostatnie sa swietne, wygladaja jak drewno... chcialabym takie kolczyki, ale z innych materialow. Tym niemniej cudne sa.

Dzięki :) Mam do zaoferowania jeszcze filc.. Tylko ciężko będzie uzyskać efekt drewna... :D:D:D

Gość kolczyki z modeliny
Kotolotko wybacz, ze dlugo sie nie odzywam ale mam urwanie glowy... Wiedz jednak, ze ciagle pamietam o tym watku. Pozdrawiam Ciebie mocno.

Gość kolczyki z modeliny
Witam wszystkich. Witaj Kotolotko. Wpis z 11:37 to nie mój wpis. Ja jestem powsciagliwa z wyznawaniem "uczuc" i we wszelkiego rodzaju podtekstach. Nie napisalabym na pewno o "mocnej tesknocie", to nie moj styl. Ciekawe, do czego posunie sie jeszcze ten podszyw. Jestem po kilku dniach nieobecnosci, dzis zajrzalam i chce pochwalic wszystkie Twoje dokonaia. Ciekawa jestem bardzo filcowek. Pogoda nas nie rozpieszcza tego lata, wiec mozna wiecej popracowac tworczo. Jestem wstrzasnieta tym co stalo sie w Norwegii. Dokad ten swiat zmierza... Pozdrawiam serdecznie, na pewno bede jeszcze zagladac

a może podam maila i wyślesz gg? unikniemy w ten sposób takich sytuacji a i filcu tu nie chce pokazywać..

Gość kolczyki z modeliny
Hehe ale sie kotolotka nabrała na podszywa :D

Gość kolczyki z modeliny
Ech znowu podszyw... No dobrze to pisz na mojego maila: kolczykizmodeliny@wp.pl :)

kolczyku to nie jest aktualny mail nie wiem skąd to wskoczyło,a jeśli chodzi o podszywanie to radocha niezła nabrała się haha ile Ty masz dziecko lat, że cieszą Cię takie rzeczy.. żal żal i jeszcze raz żal. Tak już biegnę i piszę maila...

Gość kolczyki z modeliny
To na ktorego maila mam pisac w koncu? To albo ja do Ciebie napisze albo Ty sie do mnie odezwij na wyzej podanego maila. Szkoda slow na to gimgowno, wakacje sie zaczely. Przejdziemy na priva to sie im zabawa skonczy

kolczyku skorzystaj z opcji -napisz do mnie- na moim blogu i napisz w taki sposób żebym wiedziała, że to Ty :)

Gość kolczyki z modeliny
o 12:23 to byl moj jedyny wpis. Zastanowie sie Kotolotko jak rozwiazac ten proble, poniewaz zaczernianie sie nie ma wiekszego sensu , gdyz takie trolle i tak namieszaja. Prawdopodobnie napisze do Ciebie na blogu albo w jakis sensowny sposob podam kontakt do siebie. Teraz nie odezwe sie az do jutra wieczorem, poniewaz musze wyjsc, tak wiec wszystkie wpisy beda podszywami wklejam Ci jeden z linkow filcowych, podam jutro wiecej - pozdrawiam i do zobaczenia http://allim-lip.livejournal.com/38885.html przesledz sobie prosze calego bloga, jest tam tego wiecej, ten pajak mi sie bardzo podoba, jakkolwiek nie lubie pajakow DO JUTRA

Gość kolczyki z modeliny
Dobry wieczir wszystkim. Witaj Kotolotko. Zagladam tak, jak obiecalam. Postanowilam, ze to OSTATNI moj wpis po tym nickiem. Bede sue udzielac rzadziej, jak troll bedzie jeszcze mieszal, to przejde juz na priv. Widze, ze zagladaja tu tez inne uzytkowniczki, jest wiec nadzieja, ze topik sie utrzyma. Ciekawa jestem Twoich wrazen po obejrzeniu bloga, do ktorego podalam wczesniej link. Dziewczyna jest niesamowicie zdolna, ale ma tez doswiadczenie w metalu jubilerskim. Pozdrawiam i dobrej nocki zycze. Bede oczywiscie zagladac, ale juz bez wpisow tutaj

Kolczyku- mam prośbę ! Masz taką wszechstronną wiedzę , że może i mnie pomożesz :] dzięki Kotolotce zainteresowałam się frywolitką- może masz jakieś ciekawe linki, a bardziej chodzi mi o schematy?? Jeśli nie chcesz tu to napisz na gg , ostatnio podawałam go na forum w tym temacie , pozdrowienia:))) Droga -M- buziaki :*:]]]]]

Witam :) szkoda, że jak zawsze wszystko psują debile.. Normalnie jak w życiu zawsze jak jest dobrze pojawia się mądry inaczej i psuje ! Jeśli chodzi o tą stronę to widziałam tylko pająka bo przestała się otwierać przynajmniej u mnie :( Kolczyku mam nadzieję, że chociaż znaki będziesz nam dawła, że jesteś :) jednak coś czuję, że niestety długo tu nie zabawimy..

dzięki kochana :) Mirelka wyjechala ale za pare dni bedzie to napewno się ucieszy bo wzieła się ostro do pracy w tej dziedzinie :) Ma juz nawet gotowe prace do wstawienia na bloga :) Pozdrawiam Cię SERDECZNIE !!!!!!!!!

Gość rdryfr
KOTOLOTKA-jesteś z Ustki??

Gość ()()......()():)
Na pewno temat nie umarl, tylko ludzie powyjezdżali na urlopy i wakacje, pozdrawiam

Gość kolczyki z modeliny
❤️ :) 👄

Gość hej ty z 12:01
jak umiesz czytać, to wyciągnęłabyś wniosek dla innych jasny, ale dal ciebie za ciemny, że wpis kolczyki z modeliny z 22:12 to był ostatni wpis tego nicka i nie podszywałabyś sie pod kogoś, kim nie jesteś. Poza tym faktycznie kolczyki z modeliny chyba nie mają takich "lesb" słonności, ajk ty z 12:01 (różowe usteczka hihi)

Gość hej ty z 12:01
Za to ja mam lesb sklonnosci, moze spotkamy sie w trojkacie? 👄

Gość ZROBIŁO SIĘ
SZAMBO JAK TO NA WIĘKSZOŚCI WĄTKÓW, GDZIE UMYSŁOWI DEBILE ZACZYNAJĄ PANOWAĆ I MYŚLĘ, ŻE KOTOLOTKA NIE BĘDZIE KONTYNUOWAĆ\ŁA TEGO WĄTKU. KTO CHCIAŁ I TAK SKONTAKTOWAŁ SIĘ Z NIĄ NA PRIV, A KTO CHCE TO SIĘ TAM SKONTAKTUJE

Gość ZROBIŁO SIĘ
OJOJOJ ALE SIE PODNIECILAM, ZARAZ NAROBIE W MAJTY