Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fiedmannn

Czy sa jeszcze takie kobiety?

Polecane posty

Gość nie dziala :P
fiedmannn ze tak zapytam : co Ty mozesz wiedziec o orgazmach skoro nie spałees z zadną kobietą:O?? To jak ze slepym rozmawiac o kolorach :O

Gość biedny ty jestes
i nie mowie tego zlosliwie tylko calkiem powaznie bo wiek inicjacji sexualnej stale sie obniza przykre ale prawdziwe :(

masz 20 lat to jeszcze mloda jestes :-) pomysl, ze wyjdziesz za maz np po trzydziestce, i do tego czasu chcesz zrezygnowac z seksu ?? :-O Powodzenia :-D

Nadal upieram się przy swoim - to że kobiecie było przyjemniej niż mężczyźnie nie jest usprawiedliwieniem dla zostawienie jej niespełnionej. Orgazm to tez uwolnienie z napięcia. Czy ty zdajesz sobie sprawę jakie to nieprzyjemne nie szczytować?

Gość fiedmannn
"Jestem jedną z nich. A dlaczego po ślubie? Bo nie można dać mężczyźnie piękniejszego, większego prezentu niż czystą siebie. To dla niego wyróżnienie. Chciałabym, żeby mój mąż to docenił. Wiedział, że żaden inny facet mnie nie miał. a mąż jest tym jednym jedynym wyjątkowym, to dla niego "trzymałam" cnotę. Tak to czuję. " Dokladnie tak jest. Szkoda ze wiele osob to rozumie.

Gość 3krotka333
Jasne,ja w wieku jeszcze 19 lat też myślałam że będę czekać z seksem do ślubu z tym jedynym.Przy czym tuż przed 20tką pojawił się ON i moje podejście całkowicie się zmieniłam,bo wiedziałam że właśnie jemu chcę oddać ten "dar" i wszelkie plany z czekaniem do ślubu wzięły w łeb ;)I absolutnie tego nie żałuję :)

dla mnie, kobiety przezywajacej normalne orgazmy, stosunek bez orgazmu jest BEZNADZIEJNY ! a je.bak teoretyk moze mowic co chce.

Gość fiedmannn
"co Ty mozesz wiedziec o orgazmach skoro nie spałees z zadną kobietą ?? To jak ze slepym rozmawiac o kolorach " nie trzeba byc ptakiem by sie znac na ptakach. Nie trzeba byc chorym na HIV by moc leczyc choryc na HIV. Nie trzeba byc kobieta by byc swietnym ginekologiem! Najlepszymi ginekologami sa faceci!

a co autor w ogole moze wiedziec jakie przyjemnosci kobiety maja z seksu? kazda kobieta jest inna, ja np jak nie mam dobrej stymulacji tu i owdzie to nie jest mi fajnie w ogole i sie nudze, na szczescie moj partner dobrze mnie poznal i wie co i jak! wlasnie dlatego seks nalezy uprawiac przed slubem, pozdrawiam ;] aha i to, ze sypiamy ze soba wcale nie znaczy, ze nie mamy do siebie szacunku! jestesmy zareczeni i mieszkamy razem bez slubu o matko pojdziemy prosto do piekla ;( hehe

Uważam, że przywiązujecie zbyt wielką wagę do tego. Seks jest czymś intymnym, ale robicie z tego jakieś sacrum. Ja tego nigdy nie rozumiałam. Jestem hedonistką i lubię wieść przyjemne życie. I nie, nie puszczałam się za młodu w parku w krzach - uprzedzam zarzut.

Gość Nosz kurde no
Posłuchaj chłopcze naczytałeś się dziwnych książeczek i chcesz świat nimi zwojować. Niestety nie zawsze wiedza teoretyczna idzie w parze z praktyczną i tak właśnie jest z SEXEM To nie matematyka czy chemia że tu faktycznie wynik musi być taki jak w książce i nie inaczej. Tutj każdy człowiek jest inny i faktycznie może się zdarzyć tak że po ślubie nie dopasujesz się ze swoją wybranką i będzie kłopot. Wspomnisz kiedyś słowa tu przeczytane. A co do sexu 150 lat temu i rzwodów to wiedz że wiedz że wtedy własnie "jebali się na potęgę" z powodów takich własnie miedzy innymi że ludzi kojarzono w pary z woli rodzin i później wychodziło takie niedopasowanie. A jeżeli chodzi o rozwodu to też ich nie było bo ludzi woleli ze sobą siedzieć niż być narażonym na obrażliwe komentarze jako rozwodnicy. Dziś na szczęście kobiety już nie muszą siedzieć z niezaspakajającym ich mężem i mogą wybrać rozwód ;p

Gość fiedmannn
Dlaczego WY popadacie w skrajnosci? Nie kazdy stosunek musi sie konczyc orgazmem! Seks to nie orgazmy, nei mylcie srodka z celem!

akurat seks jest dziedzina, w ktorej potrzebna jest wiedza praktyczna, a nie teoretyczna bo teoretycznie to kiedys ziemia byla plaska. Bez posiadania dowodow kazda teoria jest falszywa! Tak jak w sadzie, mozesz kogos oskarzyc ale bez dowodow go do wiezienia nie wsadzisz.

Gość fdffdffdfg
hmmm ja mam 26 lat, moj chlopak 21 i on jest prawiczkiem i oczywiscie nie ma problemu, czekamy do slubu :) obrzydza mnie kopulowanie bez slubu, zwierzatka tak robia, a my jednak ludźmi jestesmy

Gość fiedmannn
"Najlepszymi ginekologami sa faceci! Kolejny banialuk bez pokrycia." A co moze tak nie jest? Najwybitniejszymi lekarzami KAZDEJ specjalizacji sa faceci, takze ginekogolowie! Zobacz sobie rankingi najdrozsszych, najbardziej obleganych ginekologow na swiecie.Przewazaja faceci! Nawet wiekszosc kobiet woli faceta ginekologa niz kobieta bo facet jest.... delikatniejszy czesto

Gość fdffdffdfg
jesli to nie prowo to trzymam za ciebie kciuki autorze, obys wytrwal i znalazl swoją perelke, ktora sie szanuje i poczeka, tego ci zycze. są takie kobiety, ale ciezko znaleźć, podobnie jak ciężko znaleźć wartosciowego mezczyzne.

Dobra, ja kończę na dzisiaj. Proponuję ci tylko, że jak będziesz dziś podawał dłoń Reni Rączkowskiej, to przestań tak kilka sekund przed wytryskiem. A twojej przyszłej żonie serdecznie współczuję zimnej ryby obok siebie w łóżku. O ile oczywiście taką żonę znajdziesz - jak jej przed ślubem wyłuszczysz swoją teorię o orgazmach, ucieknie z krzykiem na ustach:)

Gość awwqwqw
Odezwala sie banda debili ktorzy podwazaja teorie ludzie ktorzy cale zycie zajmuja sie seksem. Gdyby sluchac tych debilli to ludzkosc by dawno wymarla. Bo przeciez przecietny czlowiek lepiej sie zna na zdrowiu od lekarza!

znowu uzywasz sformuowania 'wiekszosc kobiet' co ty mozesz wiedziec o wiekszosci kobiet? albo o jakiejkolwiek kobiecie? nie znam zadnej ktora woli faceta ginekologa. Do tego mowisz o szacunku, a kobiet - lekarzy nie asznujesz! hipokryta i szowinista.

Gość Nosz kurde no
o czywiście że nie musi się kończyć orgazmem. Ale dlaczego ty się tylkotego przyczepiłeś Oprocz orgazmu jest miliony jeszcze innych rzeczy jakimi moze sobie uprzyjemniac czas mezczyzna z kobieta. I te kobiety wlasnie chca wiedziec czy ty je znasz potrafisz zrealizowac albo nawet chca cie ich nauczyc zeby pozniej bylo wam przyjemnie. Czy to takie dziwne ze chca to wiedziec. W tych czasach to takie samo poznanie jak poznanie charakteru Skoro wiesz tyle z ksiazek to czy wiesz ile w histori bylo smutnych zwiazkow poprzez niedopasownie czyli inaczej niesprawdzenie partnera wczesniej

Gość fdffdffdfg
a z tego forum uciekaj, szkoda czasu na dyskusje, bo tu siedzą sami niewyżyci ruchacze albo kur.wy, taka prawda, bydlo ludzkie, dla ktorego celem i sensem zycia ejst ruchanie, wiec nie ma sensu z takimi dyskutowac, odpusc sobie 🖐️ ruchanie mozgi im wyżarło i wszelka inteligencję, oni myślą swoimi narzadami kopulacyjnymi :D 🖐️

Gość fiedmannn
Gdzie ja nie szanuje kobiet lekarzy? Mozesz podac cytat? Czekam

Gość 3krotka333
Oczywiście,nie jesteśmy zwierzętami i nikt tu nie mówi o tym żeby się piep**** jak króliki,ale też nie róbmy nie wiadomo czego z tego czekania do ślubu.Ktoś chce czekać,ok,niech sobie czeka,ale nie wywlekajcie tu jakiś dziwnych teorii...

fdffdffdfg - taka wstrzemięźliwa, ale słownictwo odpowiednie i obrazowe znasz. W sam raz na noc poślubną:D