Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tomek polak

W jakich językach umiecie mówić i jakie byście chcieli umieć no i dlaczego?

Polecane posty

Gość gość
Wazne zeby od najmłodszych lat zacząć uczyć sie jezyka angielskiego. Dlatego u nas w Krakowie zapisałam córke do szkoły Syllabus. I mam nadzieje ze bardzo jej taki kurs pomoze.

Gość gość
Tak naprawdę jezyk angielski jest bez wątpienia podstawa i w pierwszej kolejności musimy zwrócic na niego uwagę kiedy też bedzie zależało nam na tym zeby znalezc dobrą prace.

Gość gość
Byłam 2 lata na kursie w Syllabusie w Krakowie. Teraz bez problemu mogę pojawić sie na rozmowie o prace i bez zacięcia odpowiedziec na to o co mnie zapytaja. Tez myslałam ze nie naucze sie tego jezyka, a jednak wszystko jest mozliwe.

Gość gość
ja znam angielski, niemiecki, norweski i japoński

Gość gość
Angielski i hiszpański - nie biegle ani jakoś super poprawnie, ale porozumiem się. Niemiecki - zupełne podstawy, zbyt mało by się dogadać.

Gość gość
Zawsze podziwialam osoby,ktore znaja wiecej niz trzy jezyki obce :) To trzeba juz miec talent ;) Ja znam niemiecki,angielski i troche rosyjskiego.Kiedys w szkole mialam francuski,ale tylko podstawy,a czesc juz sie zapomnialo,ale chetnie bym sie uczyla dalej tego jezyka.

Gość katrem79
Moim zdaniem wszystko powinno byc po kolei czyli angielski a potem niemiecki. Jednak rynek wymaga od nas w pierwszej kolejnosci jezyka angielskiego.