Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość DNS1

Dlaczego grubym kobietom nie chce sie ruszyc tylka? I czemu sie wspomagaja?

Polecane posty

"Jasne są tacy delikwenci jak ty prawiczku którzy nogami i rękami będa sie bronili przed zmianami argumentując to tym że nawyki,że coś tam zakorzenione " A są też i tacy, którzy w dupie byli i gówno widzieli ale mają "wiedzę" na każdy temat. :classic_cool: A nie przepraszam ktoś tu rzucił palenie. Sytuacja mocno porównywalna do tematu :classic_cool:

Gość każdy ma jakiś nałóg
dla jednego jest to seks, dla innego papierosy, dla jeszcze innego hazard czy jedzenie

W sumie nie dziwię się grubasom, że wstydzą się chodzić na siłownię. Pamiętam jak było jeszcze za czasów szkolnych jak się lało z takich tłuściochów na w-f. Sama też z takich szydziłam jak każdy. Nawet nauczyciele w-fu rzucali różnymi komentarzami na tych grubych.

poza tym nie wiem czy zauważyliście - jak szczupły dowali grubemu to jest dyskryminacja, ale jak gruby dopierdala się do szczupłego to już cacy. pierdolę taką sprawiedliwość :classic_cool:

regres..obraziłes sie czy to taki kobiecy foch?" na co? kiedy? gdzie?

łatwiej rzucić fajki niż nałogowe jedzenie bo fajki rzuca sie całkowicie a jedzenie trzeba ograniczac dlatego też łatwiej rzucić fajki niż alkohol: palić nie trzeba a alkohol niestety ma to do siebie że przyjmuje się że "wypada go dla towarzystwa wypić" przy różnych okazjach...i głupio odmawiać by nie odstawać

A nie przepraszam ktoś tu rzucił palenie. Sytuacja mocno porównywalna do tematu" no rzuciłem i w przeciwienstwie do ciebie jak rzucałem to zmieniłem nawyki nie patrząc że w chuj lat jarałem :) nie płacząc przy tym ze to nowe doswiadczenie i że już nie będzie tak jak dawniej :P

"Pamiętam jak było jeszcze za czasów szkolnych jak się lało z takich tłuściochów na w-f. Sama też z takich szydziłam jak każdy. Nawet nauczyciele w-fu rzucali różnymi komentarzami na tych grubych." z grubych dzieci nigdy się nie śmiałam, bo ich tusza to wina rodziców. ale dorosłe grubasy, jęczące, że "nie mogą schudnąć" po prostu wkurwiają. nie chcesz schudnąć? nie chudnij i nie pierdol, że jesteś gruby i ci źle. znam grubych zadowolonych z życia i mających gdzieś swoją wagę, czyli jednak można. a skoro się waga nie podoba - albo coś z tym robię, albo nic nie robię i nie jęczę innym. bo zaraz wyjdzie na to, że to wina szczupłych, że grubi są grubi, bo my ich dołujemy i nie mają motywacji do odchudzania :D ja też się mogę zapuścić i potem płakać, że jestem gruba i nieszczęśliwa 🖐️

**cream** no bo podałem ci wage bo sie pytałes a ty normalnie to olałes " no popatrz jaki to jestem kawał chuja creamik ;) nie zauwazyłem tego ... pytałem bo jestem ciekaw czy coś zmieniłes ale skoro wazysz 84 przy swoim wzroscie to już taki "szczypiór" nie jesteś ja waże 86 kg a mam 189 cm :) mam wiec małe porównanie

znacie alkoholika który potrafi "racjonalnie i z umiarem pić" ?! to samo tyczy nałogowego jedzenia: łatwiej nie jeść wcale przez krótki okres czasu niż non stop kontrolować ilość obżeranie się wynika z problemów emocjonalnych jak każdy inny nałóg, dlatego tak trudno się z tym uporać, bo nie jest to kwestia jedynie samokontroli ale umiejętnosci radzenia sobie ze stresami w inny sposób

''z grubych dzieci nigdy się nie śmiałam, bo ich tusza to wina rodziców. ale dorosłe grubasy, jęczące, że "nie mogą schudnąć" po prostu wk**wiają. nie chcesz schudnąć? nie chudnij i nie pie**ol, że jesteś gruby i ci źle. znam grubych zadowolonych z życia i mających gdzieś swoją wagę, czyli jednak można. a skoro się waga nie podoba - albo coś z tym robię, albo nic nie robię i nie jęczę innym. bo zaraz wyjdzie na to, że to wina szczupłych, że grubi są grubi, bo my ich dołujemy i nie mają motywacji do odchudzania ja też się mogę zapuścić i potem płakać, że jestem gruba i nieszczęśliwa '' z ust mi to wyjelas :-D

ale po mnie tez wiara z kafe jezdzi ze jestem szczypior a nie bears więc szczypiory tez nie mają łatwo

ale po mnie tez wiara z kafe jezdzi ze jestem szczypior a nie bears więc szczypiory tez nie mają łatwo

''obżeranie się wynika z problemów emocjonalnych jak każdy inny nałóg, dlatego tak trudno się z tym uporać, bo nie jest to kwestia jedynie samokontroli ale umiejętnosci radzenia sobie ze stresami w inny sposób'' nie kazda osoba majaca nadwage musi sie chorobliwie obzerac i miec kompulsy. Wystarczy duzo przegryzajek, tluste obiady, slodkie napoje, zero ruchu itp

uwazam ze wazysz idealnie ale jestes na minusie tak twierdzi aneta moim celem jest ok 87 kg jak na mnie i moją przemiane materii to i tak duzo osiągnąłem . a chodzisz na siłke ?

uwazam ze wazysz idealnie ale jestes na minusie tak twierdzi aneta moim celem jest ok 87 kg jak na mnie i moją przemiane materii to i tak duzo osiągnąłem . a chodzisz na siłke ?

Panie Regres jak rozumiem gdy paliłes ludzie Cię wyzywali, nabijali się z Ciebie, traciłeś na atrakcyjności fizycznej, sprawności ruchowej, jak również rzucenie palenia wymaga zapierdolu na treningu oraz zmiany nawyków zywieniowych? Czy gdy Pan Regres palił jego życie drastycznie się różniło? Smiem wątpić. Pan regres cały czas miał fajne życie tyle że palił. Jak to ma się do zrzucania kilogramów, które często rujnują życie towarzyskie, jak również utrudniają życie zawodowe? 🖐️ Ale Pan Regres musi wykorzystać temat o grubasach w celu wylansowania swojej jakże silnej osobowości. :classic_cool:

Gość belerofront
a najbardziej niezrozumiałe jest, kiedy po ulicy idzie pannica z 20 kg nadwagą i w garści trzyma lada, pączka albo jakąś inną żywność dietetyczną:D

"a skoro się waga nie podoba - albo coś z tym robię, albo nic nie robię i nie jęczę innym. bo zaraz wyjdzie na to, że to wina szczupłych, że grubi są grubi, bo my ich dołujemy i nie mają motywacji do odchudzania" No dokładnie ja nie mam szacunku do takich leni, którzy tylko jęczą, a wziąć się za siebie już nie potrafią. Jeszcze tylko beczą, że moda propaguje szczupłość i przez to też grubasom jest o wiele ciężej bo nie pasują do kanonów piękna, no kurwa! :D Dobra, nie mówię, że anorektyczki są ok, ale grubasy niech się nie czepiają nikogo oprócz siebie. Sami są sobie winny za tłuste cielsko.

cream co tak spamujesz?:) a chodzisz na siłke ?' nie ale chodzę na salę i pływalnię :)

Gość jak wy mozecie
Tak?a ile jest takich jak Ty?a ile takich grubasek.Zazwyczaj takie ośmieszanie innych jest przyczyną swoich kompleksów.I tu nie chodzi o to ile kto waży tylko o człowieka.Ja będąc chuda nigdy się z nikogo nie wyśmiewalam w sensie otyłości..a nawet zawsze mówiłam jednej koleżance"mniej to w dupie,nie patrz na to co ludzie mówią"i ona do tej pory mi dziękuję,że jej to wbilam do głowy,bo jest radosna grubaska i dusza towarzystwa.A jeśli śmiałam się z czegoś to jak np. Gruba kobieta ubierze top do pemka,albo jak chuda ubierze tunikę,idzie i normalnie widać jej pasek między pośladkami jak i pośladki.Raczej śmiałam się z braku taktu..i napewno nie w ten sposób żeby kogoś skrzywdzić(żeby dana osoba tego nie słyszałą).Zwyczajnie nie lubię takich ludzi jak Ty...ale to pewnie kwestia wychowania..

Prawiczku nadal nie rozumiesz co do ciebie pisze wiec napiszę duzymi literami !!!! ZMIANA NAWYKÓW MYSLOWYCH !!!! to podstawa :D

Prawiczek bez wiary, A co Ty tak bronisz tych grubasów? Sam nim jesteś bądź byłeś? Grubych nie ma co tłumaczyć są po prostu leniwi i kochają jedzenie. Jeśli im to odpowiada to ok, ale jak tylko marudzą na swoje grube dupska to niech spierdalają na siłownie, taka prawda Prawiczku.

chodze i tam są mega seksi laski jedna mi wpadła juz w oko musze wybadac teren ale samo chodzenie i cwiczenie mocno podbudowuje a ta siłownia to wyzsza klasa

chodze i tam są mega seksi laski jedna mi wpadła juz w oko musze wybadac teren ale samo chodzenie i cwiczenie mocno podbudowuje a ta siłownia to wyzsza klasa

aneta...... regres ma 189 cm i wazy 86 kg czyli jest szczypior bo na minusie tak?

''Ja będąc chuda nigdy się z nikogo nie wyśmiewalam w sensie otyłości..a nawet zawsze mówiłam jednej koleżance"mniej to w dupie,nie patrz na to co ludzie mówią"i ona do tej pory mi dziękuję,że jej to wbilam do głowy,bo jest radosna grubaska i dusza towarzystwa.'' ja bym zadnej chorobliwie otylej osobie nei wmawiala ze ma to olac, i ze jest super. CO innego pare kg za duzo, a co innego bycie GRUBASEM, ktore rzutuje na Twoje zdrowie i przyszlosc.