Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KOKOLINKA

z 2-LATKIEM za granicę na wakację

Polecane posty

Gość KOKOLINKA

cześć dziewczyny , za dwa tygodnie wyjeżdżamy na wakacje na wyspę Kos z naszym 2 letnim synkiem, ma trochę obaw jak to będzie? co mam zabrać do samolotu(raczej co mogę zabrać) a co do hotelu? napiszcie proszę wasze doświadczenia i historię z lotniska i z walizek tz. co zabierałyście ?bo już sama nie wiem .

Gość mama 2-latka
powiedz lepiej z którym biurem podróży lecicie i ile płacicie za swojego 2-latka:D też bardzo byśmy chcieli sie gdzieś wybrać

Gość KOKOLINKA
lecimy do hotelu http://www.zorbashotel-kos.com z biurem rainbow tours, szczerze mówiąc to nie wiem ile za dziecko płacimy bo to mąż się takimi sprawami zajmuje a mnie to ogólnie nie interesuje, wiem tylko że mało za niego płacimy bo do 2 lat sa jakieś promocje a on skończy dwa latka w październiku więc się jeszcze łapiemy.

mysmy byli z 1, 5 rocznym synkiem rok temu na kos:) hmmm do samolotu jakies bajki ulubione do czytania albo dvd :) najlepiej sie sprawdzało:) w hotelu mało spedzalismy czasu ale zabwki mu wziełam z polski bo tak strasznie drogie! jakies dmuchane koło zabawki do wody! koniecznie cos na komary bo strasznie tna wieczorem!!! nawet przy basenach! koniecnzie buciki na basen i to nie jakies klapki ale takie materiałowe z gumowa podeszwa do wody, i cos na biegunki!! nasz i znajomych córka mieli po dwa razy najlepiej smecta i nifuroksazyt! w razie jak by nie przechodziło:) polecam rejs statkiem po 3 wyspach i zakupienie na nich przypraw sa o niebo lepsze niz te w sklepach! wyprawe na rajaska plaże;) oj jest tam co robic;) zycze udanych wakacji:) jak masz jakies pytania to napisz pomoge

koniecznie coś do picia na start i ladowanie bo zatykaja sie dziecku uszy:( albo guma rozpuszczalna

Jesli je obiadki ze sloiczkow to koniecznie wez zapas ze soba.A na miejscu zeby uniknac biegunki nie pijcie wody z kranu!Nawet przegotowanej.Najlepiej od razu zaopatrzyc sie w 2 duze butle wody mineralnej niegazowanej i wszystko na tym przygotowywac(kawa,herbata,zupa),my tak zrobilismy w tamtym roku i nikt nie chorowal.Wez zapas pampersow jesli jeszcze uzywacie bo w miejscowosciach wypoczynkwych potrafia byc cholernie drogie,tak samo kremy do opalania i po.Nie zapomnijcie aparatu fot.:)Udanych wakacji zycze.