Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość stara a glupia?

jak wyjsc na prosta ze swoim mozgiem?

Polecane posty

Gość stara a glupia?
kiedys slyszlaam, ze jestem dzika:P w sensie dzikuska taka:) a tak to po alkoholu, gdy juz sie wyluzuje, to slysze, ze jestem wulkanem nie kobieta:P

Gość ARRRRRRmagedon
no to myślę,że mamy podobną naturę :D my dzikusy mamy przerąbane :P

Gość stara a glupia?
ja chyba wiem, jak moge byc odbierana, mam kuzynke do ktorej jstem podobna bardziej niz mi sie chyba wydawalo. z reszta kiedys bardzo sie balalam tego porownania, teraz stwierdzam, ze w sumie taka prawda. ona wlasnie ets taka wycofana, malo sie odzywa przy obcych, nie daje sie poznac, a w niej drzemie chec do zycia, do szalensw, ale nie potrafi sama tego z siebie wyciagnac, a ludzie nie wiedza o tym, ze taak jest, bo skad maja wiedziec. i dopiero przy odpowiednich osobach widac jaka ma nature. i cos w tym jest, jestem chyba podobna. ale czego ja sie boje to w zyciu nie odgadne. przy jednych czuje sie zbyt imprezowa, przy innych za spokojna i nudna, przy kolejnych malo dowcipna i ciagle ajakas nie taka. i suma sumarum dopoki nie zobacze jaki ktos jest, to sama sie nie otworze. a jesli np nie lubi sie bawic, to i ja tego jakos specjalnie nie pokaze:O ARRRRRRmagedon,skad jestes?ile masz lat? masz jakis plan jak to zwalczyc?:)

Gość ARRRRRRmagedon
to aż nie możliwe ale mam identycznie ! drzemie we mnie zwierzę imprezowe ale przy jednych się da choć trochę otworzyć a przy innych nie ma uja :D i też mnie męczy to,że nikt nie wie jaka tak na prawde jestem ... ja jestem z krk :) i mam lat 20 a ty? :) jak walczyć ? musiałabym miec przy sobie taką sama osobę jak ja lub z podobnym problemem ,która by mnie zrozumiała bo nikt tak na prawde nie wie o co mi chodzi :D i ja do końca też nie wiem o co mi chodzi :D

Gość stara a glupia?
dobre:D ja mam 23 lta i drugi koniec poski, bo z olsztyn;) hm, a masz kogos bliskiego, kogos przy kim sie czujesz swobodnie? ja zawsze sobie w domu mysle, okej, od teraz bede normalna, bede soba, chce mowic, to mowie, nie to nie, ale przychodzi co do czego, spotykam sie z kims i znow nie wiem kim lwasciwie jestem.czy mam ochote to cos powiedziec, czy raczej mowie, by mowic, znow te glupie niesmiale usmieszki i takie sztywne zachowanie. kurwa! :):O

Gość Dr. Quinnn
Dr. Quinnn a czy zdiagnozowanym czynnikiem etiologicznym była może H . pylori? jeżeli jetes taką osobą i byłbyś/byłabyś zainteresowana eksperymentlną metodą leczenia tego schorzenia ( badania kliniczne) uprzejmie proszę o kontakt moje gg 74013425

Gość ARRRRRRmagedon
aaa szkoda bo byśmy się trochę podkurowały może nawzajem :P czuję się swobodnie przy bracie młodszym o 7 lat.. przy nim mogę prawie wszystko, ale to się chyba nie liczy ... wiesz...ja nawet już nie wymieniam jak mam bo po prostu piszesz dokładnie to, jak zachowuję się ja :P może maasz marne pocieszenie we mnie, ale przynajmniej masz świadomość,że gdzies tam daleko jest też taka osóbka co ma dokładnie to samo co ty :D

Gość ARRRRRRmagedon
aaa szkoda bo byśmy się trochę podkurowały może nawzajem :P czuję się swobodnie przy bracie młodszym o 7 lat.. przy nim mogę prawie wszystko, ale to się chyba nie liczy ... wiesz...ja nawet już nie wymieniam jak mam bo po prostu piszesz dokładnie to, jak zachowuję się ja :P może maasz marne pocieszenie we mnie, ale przynajmniej masz świadomość,że gdzies tam daleko jest też taka osóbka co ma dokładnie to samo co ty :D

Gość ARRRRRRmagedon

Gość ARRRRRRmagedon

Gość jestescie ambiwertykami
Ambiwertyk to osoba, u której występuje równowaga cech intrawertywnych i ekstrawertywnych. To nie jest osoba nijaka. To człowiek który potrafi być jak kameleon, dostosować się do chwili jaka panuje i miejsca w którym się znajduje. Pojęcie ambiwersji wprowadził Hans Eysenck i można się z nim spotkać w jego kwestionariuszu EPQ-R

Gość jestescie ambiwertykami
Ambiwertyk to osoba, u której występuje równowaga cech intrawertywnych i ekstrawertywnych. To nie jest osoba nijaka. To człowiek który potrafi być jak kameleon, dostosować się do chwili jaka panuje i miejsca w którym się znajduje. Pojęcie ambiwersji wprowadził Hans Eysenck i można się z nim spotkać w jego kwestionariuszu EPQ-R

Gość stara a glupia?
mysle, ze sporo ludzi jest takimi ambiwertykami. to nas w zaden spsob nie okresla, my po prostu musimy popracowacnad pewnoscia siebie:) ja widze duza poprawe w swoi zachowaniu, bo pracowalam nad soba. smiesznie, ze masz tak jak ja, to pocieszajace:P

Gość stara a glupia?
hej, jak tam dzisiaj?:)

Gość ARRRRRRmagedon
haha cześć, sory zawczorajszy spam w twoim poście :P właściwie to ja też pracuję nad soba od jakiś 2 tygodni :D zawsze coś, czytam różne artykuły psychologiczne i coraz więcej rzeczy sobie uświadamiam, ale nie wiem czy to coś pomoże :P wiesz, może jest wiecej takich ludzi jak my tylko dobrze to kamuflują ? niestety ja jestem kiepską aktorką i po mnie odrazu widać jak się mam, nawet pytać nie trzeba :D