Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość julia 7890

pogaduchy do poduchy

Polecane posty

Gość stokrotka.87.87
Babka jaga - moje zycie uczyciowe jest tak pokrecone jak nie jedna postac z kreskowki..albo czasem to przypomina opere mydlana z fragmentami horroru hehe

Gość Aniulka80
Ja jestem w zwiazku małzeńskim od prawie 13 lat :)

Gość stokrotka.87.87
Aniulka zazdroszcze ci! ja mam ok 3g jazdy do dobrego czystego jeziorka, a tak to niby sa jakies zalewy i kapieliska, ale woda brudna ;/ Stegna pieknie mi sie kojarzy z wakacjami z dziecinstwa ahh

Gość julia 7890
godzinę nad morzem,mmm,marzenie,ja to chyba z 4 jechałam ostatnio tzn w tamtym roku

Gość julia 7890
babka,a ile tam siedzi Twój,czesto sie widzicie ?,bo moj za chwile tez wyjezdza

Gość Aniulka80
No ja mieszkam w miejscowości gdzie sa 2 jeziora :) do jednego mam nawet nie 3 minuty drogi.Mamy plażę, jest super, ale to nie to samo co morze :( No szkoda że musisz pokonywac taką drogę nad jeziorko.

Gość julia 7890
aniulka,13 lat małżeństwa wow

Gość Aniulka80
No 13 rok minie teraz 11 lipca. Ale ja szybko wyszłam zamąż bo juz w wieku 18 lat :(

jest za granica od marca i byl na 12 dni, tzdyien temu.Ogolnie ciezko jest. Gadamy tylko przez telefon

Gość Aniulka80
Chyba bardzo tęsknisz co ?

Gość julia 7890
O jaa;)ja w wieku 18 lat to nie wiedziałam prawie coto facet haha,no to nie wyszalałaś sie;)

Gość julia 7890
Kurcze,jak mój wyjedzie to chyba z nudów i tesknoty zwariuję;(

Gość stokrotka.87.87
no bywa kolorowo..ale czasem to tylko odcienie szarosci w tym moim zyciu. Pol roku temu bylam w 2 letnim cudownym zwiazku w ktorym zaczelo sie psuc i zerwalismy, przez te pol roku mielismy kontakt.. czasem nawet bylo blisko powrotu, ale zaczelam odkrywac jakim oszustem byl, jak mnie oklamywal i gral role ofiary..rzygac sie chce teraz jak o tym pomysle. przynajmniej mam motywacje zeby nie ryczec w poduche tylko randkowac i cieszyc sie ze pozbylam sie takiego zalosnego osobnika ;)

Gość Aniulka80
julia 7890 _ no tak szczerze to nie, nie wyszalałam się,zawsze byłam spokojna dziewczyną,oczywiscie wychodziłam na dyskoteki, ale zawsze jest troche żal, bynajmniej był, jak widziałam jak kolezanki szleja. Ale co tam, przezyłam jakoś.

Gość stokrotka.87.87
w wikeu 18 lat :D szybko, ale jak juz jestescie razem tyle to pewnie wiekla prawdziwa milosc, ojjj moge pozazdroscic? :)

tesknie jak cholera, bo jestesmy razem ponad 4 lat i przer ten czas widzielismz sie codziennie. i tak ogolnie jestesmy ze soba bardzo zwiazani, planujemy slub. nie zycze nikomu zwiazku na odleglosc

Gość julia 7890
Stokrotko,i tak trzymaj:),na pewno poznasz jakiegos fajnego mena

Gość julia 7890
babka,ja to dostane na głowe..tez byłam wczesniej w zwiazku na odległosc,maakaaabraaaa,a tu znowu wyjazd,na pare miechów,buuu

Gość Aniulka80
stokrotka.87.87 - popieram decyzji :0 nie ma co być w toksycznym związku. Jak to mówią, tego kwiata jest pół swiata. Dobrze że od razu wyczułas ze to nie ten facet,bo potem to byłyby dzieci i wtedy szkoda odejść. Nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło _ zawsze sobie tak tłumaczę jak coś mi się wali ;)

Gość stokrotka.87.87
Babka jaga - rozumiem cie, tesknota jets okropna, ja kiedys wyjechalam na 2 miesiace do pracy na wakacje za granice, kzdy dzien spedzony razem,a tu buch i taka rozlaka, my sie czesto klocilismy przez ten okres.. bo ja bylam cholernie zazdrosna co on robi w te wakacje w domu z kolegami hehe

Gość nannananananana
mam głupi problem wstydze sie ale boje sie ciemnosci

Gość julia 7890
a ja jaka zazdrosna jestem,uuuu;)

jak tak czytam to ja mimo ze nie mam jeszcze slubu to go planuje i tez jestem z facetem od 17 roku zycia i troszke sie boje ze kiedys przyjdzie czas ze zaczne zalowac ze nie szalalam

Gość Aniulka80
stokrotka.87.87 - no kochamy sie i szanujemy. mam dobrego męza.Zdarzaja sie czasami kłótnie, jak to w kazdym małzenstwie, ale szybko sie godzimy.

Gość stokrotka.87.87
aniulka - wstyd sie przyznac ale przezywalam bardzo to rozstanie, kochalam go, on kochal mnie, ale cos mu pozniej odwlailo, koledzy, imprezki, alkohol (stracil prace - ciezki dla niego okres tlumaczylam sobie naiwnie) ale jak znalazl inna to nie wrocilo do poprzendiego stanu, bylo gorzej, zaczely sie jakie sklamstwa z jego strony..a ja dalej kochalam. Tereaz nabralam dystansu do tego, jutro mam 1 randke z przyjacielem kolezanki.. mam stres hehe

Gość julia 7890
Jejku to ja sie wyszalałam na maxa,do 22 roku życia, apotem związki...

Gość julia 7890
ja tez ufam,ale jestem zazdrosna.