Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość eso essssssssssss

ona zostawila mnie bo jest zazdrosna o moja siostrei jej nie znosi mimo tego....

Polecane posty

Gość eso essssssssssss
problem polega na tym ze wlasnie jest z rozbitej rodziny i mimo tego ze ona nie chce takiej rodziny jak mowi to historia niestety musi kolo zatoczyc i sama ona doprowadzi do rozpadu wlasnej rodziny tak chyba to juz jest!!

Gość PlOLITApapa
TINA NINA ROZGRYZŁA ESO :-)

Gość TinaNina
eso mam psychologiczne pytanko? wymien jedna cechę pozytywna Twojej kobiety i jedna negatywna Twojej siostry? ps. Czekam na odp.

Gość aaaaaaaaaa.....
jej też jest na pewno trudno, skoro tyle przeżyła:(

Gość aaaaaaaaaa.....
Tina dobry test popieram

Gość eso essssssssssss
tina siostra upierdliwa bywa czasami a dziewczyna ma duzo tez plusow np jak jestesmy sami jest bosko duzo rozmawiamy i mamy o czym robimy rozne rzeczy ale do momentu jak nie nadepnie jej sie na odcisk wtedy wrrrrrrrrrr:)

Gość TinaNina
tak PIOLITApapa bo wszystkie nasze zachowania zakorzenione są w dzieciństwie wg Junga, Freuda itp

Gość eso essssssssssss
jak jestemy sami jest subtelna kobieca wesola ale jak jest wiecej osob to sie zmienia

Gość aaaaaaaaaa.....
a jak nie jesteście sami to co wtedy robi?

Gość TinaNina
eso ale Twoja odpowiedź jest zbyt ogólnikowa...siostra upierdliwa? w jakim sensie? co masz na myśli? chyba nie dzwoniła do Was w trakcie sexu?

Gość to zalap drugi etat
sam jestes sobie winien. nic tak nie boli, niż to, że nie jestesmy najważniejsi na świecie dla ukochanej osoby

Gość eso essssssssssss
no nie dzwoni w czasie sexu ale czasami chce z nami pogadac i siedzi do momentu az ja wyganiam ale to sporadycznie

Gość zapłakananananan
Troche sie ynam na pszchologi i wies co autorze chcesz osiagnac_ Siegasz myslami do sytuacji ktoryh twoja partnerka tez mogla bz sie doszukac w sojej pamieci usprawiedliwiasz sie za ta sytuacje bo tak dziala psychika czlowieka przeciesz problem jest w niej nie we mnie zobaczysz jak daleko zajdziesz!!!! Nie dopuszcsasz do siebie mzsli ze jest w tym twoja wina na siostre slowa nie powiesz ,,bo zawsze jest ci przychylna,, a na partnerke mowisz dlatego ze smiala ci pwiedziec co czuje co ja wkurza i co najbardziej cie urazilo ze nie lubi twojej siostry tak jak ty bys tego chcial dlaczego_ bo ona widzi ze twoja siostra tylko przy tobie taka kochana ale czuje ze jej nie lubi

Gość swertyss
Te wszystkie laski co na Ciebie naskakują to strasznie zaborcze kobiety. Wspolczuje waszym facetom - dla was kazdy przejaw zyczliwosci wobec innej osoby niz wy same, to juz "usługiwania". Mam nadzieje ze wasi faceci kopną Was w dupę.

Gość TinaNina
Dobra Kochani ja idę wziąć prysznic bo umówiłam sie z koleżanką na piwko a mój mały facet wróci do domu i obiadu nie będzie bo na forum siedziałam hehe...no ale to najwyżej do siostry zadzwoni ...moze mu przywiezie ;*

Gość eso essssssssssss
dodam ze jedna i druga pracuje naukowo

Gość PlOLITApapa
Daje głowę ze autor jest spod znak Skorpiona :-) albo nogę daje

Gość ojejejalezboczonarodzinka
moja siostra jest w ciazy a szwagra nie ma na codzien bo pracuje ale zlac sie w nia zdazyl jakos,jak chce to go nie ma,chcial zabawy to byl,proste?

Gość aaaaaaaaaa.....
Bardziej bym była za tym, że to Jego kobieta jest Skorpionem..:)

Gość eso essssssssssss
ja ziryrowalo to ze pojechalem na amnio z siostra i po tym klapa... powiedziala ze to nie normalne

Gość TinaNina
ps. w razie pytań z psychoanalizy zachowań serdcznie zachęcam do kontynuacji a ja z pewnościa odczytam i odpiszę.Eso mam nadzieję, ze Ciebie nie obraziłam a raczej pomogłam...

Gość PlOLITApapa
Jeździsz ze swoja siostra na badania i pewnie się jarasz jakby to Twoje dziecko było :-)

Gość zapłakananananan
kurde mecye sie pryz pisaniu jak to wylacyc Z zamiast Y i dowrotnie

Gość eso essssssssssss
jestem z pod znaku barana

W pewnym senie rozumię Twoją dziewczynę:). Jest zazdrosna bo może faktycznie poświęcasz więcej czasu siostrze niż Jej. Twoja siostra ma męża, i to On powinien zająć się żoną taki Jego obowiązek...Ty natomiast powinieneś skupić się na swojej dziewczynie i jej potrzebach.

Gość eso essssssssssss
ona panna

Gość mały odkrywca
Boże facet zrobił dwie drobne przysługi które są normalne w rodzinie (ja jak skądś wracam a moja siostra chce żebym po drodze coś kupiła to to robię bo tego wymaga zwykła ludzka życzliwość) a Tina jakaśtam zrobiła mu już analizę psychologiczną na podstawie nawet nie ułamka jego życia. Z tego co facet pisze jego dziewczyna jest typową dziunią w okół której musi kręcić się cały świat bo inaczej tupie nóżką i każdy ma się natychmiast jej podporządkować. Sama pomaga swojej rodzinie ale zabrania tego robić swojemu facetowi. Ma gdzieś że jej facet dba o wspólną przyszłość bo ona musi być w centrum uwagi i koniec kropka. Ludzie ogarnijcie się. Gdyby to babka była w sytuacji autora na bank kazałyście jej rzucić swojego zaborczego faceta w diabły. To że ktoś jest w zwiazku nie oznacza że ma się odciąć od swojej rodziny bo drugiej połówce to przeszkadza. Wstępując w związek nie stajesz się automatycznie czyjąś własnością ani też nie oczekuj że będziesz dla drugiej strony najważniejsza na świecie. Żałosne.

Gość eso essssssssssss
kurde ale siedze i nie wiem co rozbic co za rozterka... ona koczy prace o 16godz

Gość eso essssssssssss
zazwyczaj po takiej akcji jechalem do niej o 16 i czekalem a teraz nie wiem co robic

Gość PlOLITApapa
Kopnij ja w ten zadufany kuper to zmądrzeje i sam będzie bigła po herbatkę dla siory :-)