Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość OlaOlaOlaOlaOla :)

Ile dni po owulacji robilyscie test (najwczesniej) i byl pozytywny?

Polecane posty

Gość gość
Dziś 12 dni po owu. 25 dc. Poprzednią ciążę test pokazał właśnie w 25 dc i to poznym wieczorem. Niestety ciąża zakonczyla sie zanim sie dobrze zaczęła. Teraz nie wiem czy robic test czy nie robic. Następna szansa na zajście dopiero w lipcu jesli teraz sie nie udało a czuję, ze nic z tego bo przy poprzedniej piersi mnie bolały tydzień przed spodziewana miesiaczka a teraz nic... :( mam dosc. Od listopada ilez można zachodzic w ciążę? Zwlaszcza jak sie ma dziecko i udało się za pierwszym razem. Ciaza książkowa. A teraz to nie wiem co jest grane, ale odechciewa mi sie żyć.

Gość gość
A z drugiej strony nic nie wskazuje na to zebym miała miec ten okres. Powinien bolec mnie brzuch. Okres powinnam miec w czwartek lub piatek. Zawsze mnie brzuch boli 2 3 dni przed. A tu nic...

Gość gość
2 tygodnie

Gość gość
Dziewczyny, dzisiaj mam 20 dzien po owulacji potwierdzinej monitoringiem i test wyszedl negatywny... Czy ktoras tez tak miala? dodam ze od 3 miesiecy biore bromergon i cykle mialam nieregularne ale owu kontrolowana pierwszy raz.

Ja kupiłam jakiś test ciążowy na którym było napisane, że "wykrywa ciążę 6 dni od zapłodnienia". Zrobiłam test 10 dpo z porannego moczu i wyszedł negatywny. Było mi bardzo przykro, że się nie udało. Spisałam ten cykl na straty. W dniu spodziewanej miesiączki zrobiłam test z porannego moczu i wyszedł negatywny popatrzyłam na niego i zapomniałam wyrzucić do kosza. Po powrocie z pracy patrzę a tam widzę bladą 2 kreskę. Przecierałam oczy ze zdziwienia, ale się jeszcze nie cieszyłam, bo test powinno się odczytać w ciągu 5 minut potem może być fałszywie dodatni. Na następny dzień test z porannego moczu i w ciągu 5 minut blada druga kreska.