Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

promykkk

W oparach kawy i dymie fajek krotkie historie z realnych bajek.

Polecane posty

Nie nie, poprostu nie chciaam zanudzac, i zebys nie pomyslal ze jestem jakas zdesperowana samotna kobieta w zaawansowanej depresji

Gość vvvv ss
jakąś bohemę organizujesz? jesli tak, to kafeteria tylko pozornie jest trafnym wyborem lokalizacyjnym ;-)

mysle o tym, ale wiesz to nie takie proste, i nie mysle tu o tej calej materialnej otoczce, tylko jestem osoba ktora pomimo kapieli w goracej wodzie jest realistka nie czytaj tchorzem :)

Gość vvvv ss
"wiec zlapie sie tego slowa "pozornie"" a rozumiesz jego znaczenie? ;-) no chyba, ze chcesz być pozornie zadowolona z pozornego sukcesu projektu ;-)

Panie... łojej;) to mi teraz pojechałaś, promykkku..:) Ale chyba się właśnie znalazłem w takiej przechowalni. Może kiedyś, ktoś...;)

slowo pozrnie jest mi bardziej blizsze niz jakie kolwiek inne pozorniie zyje, pozrnie jestm zadowolona szczesliwa usmiechnieta itd

Gość vvvv ss
"zaskoczony " oh yes, normalnie poczułam sie jakby byla 6 rano

Gość vvvv ss
tzn jak by, ale to z zaskoczenia :)

pozory... też je kiedyś stwarzałem. ale długo tak się nie da wytrzymać.:( w końcu wylezie, to co nas gryzie. i nie zawsze okoliczności tego "wylezienia" są miłe.;)

Gość vvvv ss
oby ABW tego nie przeczytala, tzn jej wladze, bo jeszcze uznaja za dobry pomysl zaczna agentow wysylac o tej nieludzkiej porze :)

Gość vvvv ss
pozory podobno mylą, więc z drugiej strony nie wiadomo, czy sie promykowi nie powiedzie ;-)

stwarzanie pozorów nie prowadzi do niczego fajnego. no chyba, że jest się zawodowym aktorem. ale życie to nie jest gra na scenie.:)

promykkku... w temacie Twojej stopki. Chyba nawet trzeba walczyć, a nie tylko wypadałoby... A co będzie, jeśli się nie wygra? Taka porażka boli o wiele bardziej, niż wywieszenie białej flagi.:) Chociaż z drugiej strony... W przypadku przegranej nie można sobie samemu niczego zarzucić.:)

pozory to prawie moje zycie, fakt jest meczace ale mozna sie przyzwyczaic

hmmmm... ciekawie..całe życie na pozorach? po co? nie lepiej uczciwie wobec siebie i innych, pokazać się takim, jakim się jest naprawdę?

dla nich, to znaczy dla kogo? Hahahahaha... żeby jakąś duszę zdobyć, to trzeba trochę powalczyć...;)

dla moich "bliskich" ja nie chce zdobyc Twoja dusze ja moge ja tylko przechowac na troche, a jak sie Tobie spodoba to oddasz mi ja sam i bedziesz prosil zebym ja wziela :)