Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

promykkk

W oparach kawy i dymie fajek krotkie historie z realnych bajek.

Polecane posty

Moja... hmmm... kurcze, ciągle mi kołaczą po głowie tematy z mojej działki... ale niepodległy Południowy Sudan to chyba nie jest dobry temat :P. ... Może kwestia sfrustrowanych forumowiczek (nie mam na myśli Ciebię) - jest tu takich sporo. Skąd im się to bierze?

Nie da rady... Nie oddaję mojej duszy, ot tak, każdemu kto by ją chciał.;)

Gość vvvv ss
"Może kwestia sfrustrowanych forumowiczek (nie mam na myśli Ciebię) - jest tu takich sporo. Skąd im się to bierze?" pewnie z kompleksów :)

Gość vvvv ss
"Nie oddaję mojej duszy, ot tak, każdemu kto by ją chciał." wklej zdjęcie, poznamy Twoja dysze (jak wiadomo twarz jej zwierciadlem)

ok skad? pytasz mnie? to zalezy czym sa tak sfrustrowane, zyciem, partnerami ,nieudanym sexem w zwiazku czy nawet jego brakiem, albo nadmiarem tzn kochanek maz i ja pomozcie co mam robic :) dobre

nie twarz tylko oczy sa zwierciadlem duszy :) a powiem szczerze mam sie czym chwalic, ( informacja dla tych panow ktorym wlaczyla sie wyobraznia ja mowie o oczach oczch tych na twarzy ) a po kolejne to wklejanie zdjec typu patrzcie i podziwiajcie jest dla mnie za malo profesjonalne a ja ? staram sie taka wlasnie byc

Aż tak pewna jesteś, że będę chciał zostawić tą swoją duszę u Ciebie na zawsze?:P

Gość o pragnienia nie zawsze mozna
walczyc 🖐️

bo im zalezy , bo kochaja, bo bardzo chca a nie wiedza jak, to jest chyba tego powod

Nie jestem ot tak kazdy i nie mam na imie wszyscy, tak jestem tego pewna :)

A ja nie będę wrzucał swoich zdjęć. Nie dlatego, że chcę być profesjonalny.:P Nie czuję potrzeby, oceniania mojej duszy przez nieznajome mi osoby..:P A zresztą, przez zdjęcia nie da się odgadnąć niczego.. No, może czasami.. Ale na zdjęciu jest tylko chwila, a rzeczywistość często bywa inna..;)

hahahahaha... zadasz mi jakiś magiczny amulet, urok rzucisz? Czy może już to zrobiłaś?;)

zdjecia sie wrzuca na NK i FB tu sie ocenia srodek nie opakowanie :) ale nie mam nic do tych ktorzy to robie moze maja taka potrzebe, ktoz to wie

nie bawie sie w magie choc my kobiety mamy to we krwi, spojrzenie, usmiech, i cala reszta....

tia.... coś w tym jest. czarodziejki, to Wy jesteście niezłe..;) a jeśli ktoś nie chce już czarodziejek? i nie daje się złapać na uśmiech i trzepot rzęs?:P

nie che??? czy mysli ze nie chce, a jesli nie mowimy o trzepaniu rzes i idiotycznym spojrzeniu,

Hahahaha... dobra. niech będzie, że tylko tak myśli.. ale wiesz, że taki ktoś, już bardzo mocno uważa? i nie wystarczy już trzepot rzęs..:P

a ja mam nadzieje ze nie myslisz o mnie w sposob taki ze jestem na etapie trzepania rzesami i idiotycznego umsiechu, jakby to skromnie powiedziec nie jestem zmaterilizowana proznia :)

Gość vvvv ss
"bo ja lubie rozmowy np takie jak tu anonimowe, ale tresciwe " czyli swojego tematu poki co nie lubisz, prawda? ;-)

Nie myślę o Tobie w ten sposób. Nie znam Cię, więc nie oceniam.. A w poprzednim poście, zadałem bardzo konkretne pytanie..:D:D:D:D

wiem jestem tego swiadoma, ale tak jak teraz tu z Wami rozmawiam, i nie jest to poziom kto komu i ile i jeszcze inne cuda tylko normlana rozmowa :) mam racje

jak? po pierwsze nie moge zdradzic swoich wyszukanych sposobow- zapomniales sciany maja uszy, a po drugie nie wszystko na hura, bo smaku sie nie poczuje,