Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

promykkk

W oparach kawy i dymie fajek krotkie historie z realnych bajek.

Polecane posty

dla mnie to nie jest zwykle, gdyz jestes swiadomy tego co sprawia Tobie przyjemnosc, a to juz polowa sukcesu, polecisz mi dobra ksiazke jaka ostnio czytales?

hahahaha.. ja śpię tylko 20 minut dłużej. a przez tą Twoją przechowalnię dusz, nawet kolacji dziś nie zjadłem..;) Dobranoc! i mam nadzieję, że jeszcze się pojawisz..;)

a nie mowilam ze dotkne Twojej duszy a Ty nawet nie wiedzac kiedy schudniesz pare kilo :) czy mam zyczyc smacznego czy stosunkowo udanej nocy? czy jednego i drugiego ?

Nie wiem, czy się Tobie spodoba taki temat. Ale ostatnio to była "Cofam wypowiedziane słowa" W. Suworowa.. a teraz katuję Pilipiuka.. Ma facet beret zryty, żeby oś takiego wymyślać.;) ale w sumie dość lekko się to czyta.:) Śpij dobrze. i przestań mysleć o tym rożnie... Aż mnie wzdrygnęło..;):D

nie mowie ze musisz, ale tak moze byc :) SOZ w sumie calkiej nie zle a co do s-f to czuje jakbym to ja byla z kosmosu :) obcy VI czy juz VII???

Gość kafeteriankaaaaaa
fajny topik co prawda tylko trzy strony przeczytałam :P co prawda przechowalnia już tu była ale nie szkodzi ,miłej zabawy, pozwolę sobie czasem zajrzeć:)

Gość kafeteriankaaaaaa
co prawda mi się podwoiła ale nic kiedyś poprawię:D

No podwoiła Ci się trochę ta prawda..:P A zaglądaj... Jak na razie autorki nie ma, choć obiecywała, że będzie...;)

Gość taka jedna madrala
fajny temat ale gdzie wszyscy?

SOZ... dlaczego trupa? nie wszyscy mają 24 godziny czasu, żeby przebywać przed świetlistym ekranem. Niektórzy mają tak, że na to przebywanie muszą troszkę popracować..;)

Gość taka jedna madrala
o widze ze ktos tu jest

powiadasz trupa? hmmm ja np lubie sztywnych,,,, :) a tak naprawde mysle ze ludzie ktorzy odchodza to jest im juz znacznie lzej ale to tylko taka moja mysl... moze jakis rozrywkowy temat rzuca moi Panowie

hej!:) wczoraj nawet nie sprawdziłem, czy odpisałaś. Padłem jak kawka po strzale z wiatrówki.:) Dziś znów musiałem wstać o 5.20.. Mam nadzieję ,że zostanie mi wybaczone?;)🌻🌻🌻...:D Za to jutro mam cały dzień wolny. To znaczy do 14... A później nie wiem, kiedy będę. Albo późnym wieczorem, albo w sobotę dopiero... Ale nie ważne to.. Opowiadaj, jak Tobie minęły te dwa dni?;)

Dziekuje :) mi dni menely jakby to powiedziec jak po omacku czyli jestem funkcjomuje ale czy zyje? no wlasnie to jest jakby ciag dalszy tematu o masce, ale nie bede przynudzac, ciesze sie ze jestez i mozemy poklikac, jutro bede, moze nie tak calym ciagiem do tej 14 ale bede :)