Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

promykkk

W oparach kawy i dymie fajek krotkie historie z realnych bajek.

Polecane posty

SOZ Witam i czule sie witam mi rowniez ciesze sie ze trojkat w skladzie... a propo trojkata nigdy o tym nie myslalam... brrr chyba bym nie mogla, nie lubie sie dzielic :)

poprzynudzaj... ja tyle wziąłem na klatę przez ostatni tydzień, że nie zaszkodzi, jak jeszcze Ty dodasz swoje żale..:):):)

o nie nie nie! nie chce byc ciezarem i nigdy bym nie chciala...chociaz pozycja ja na gorze jest hmmm to jeszcze nie pora :P Facet36 ciezko Tobie? tak raczej duchowo nie pytam o wage Towjej polowy :)

Nie mam połowy... A przedwczorajszy wieczór stosunkowo nie był udany..:D:D:D Ciężarem? Czasami lubię dźwigać ciężary...:) Ale wiem już, że trzeba uważać bardziej na gatunek, niż ilość ciężaru. A żeby poznać gatunek, trzeba go poznać...:D:D:D:D

Nikt nie jest doskonały. I nikt wszystkiego nie wie.. Jasnowidzem nie jestem, więc nie wiem..:D:D:D

Dla pocieszenia powiem ze ja mam polowe ale niestety chyba nie moja :( masz racje trzeba poznac, ale i to nie daje gwarancji poznania, ludzie sie zmieniaja niestety na gorsze :( jak to nikt nie wiem wszystkiego? tzn tyle lat zylam w bledzie bomialam nadzieje ze ja wiem :)))))))))))))))

No i o tym właśnie mówię... Tyle lat w błędzie... Nie wiesz więc wszystkiego:) Ale zawsze można wyrobić sobie w związku z tym pewne zasady. I ja już je sobie wyrobiłem..;)

alez nie ! ja o tym bledzie dowiedzialam sie dosc szybko ale liczylam na poprawe :) no dobrze wiem prwie wszystko..... tak zasady ktore czasami zawodza :( a jakie sa Twoje zamieniam sie w sluch :)

Moje zasady... Pierwsza i niezmienna: Uśmiechać się zawsze i wszędzie. Uśmiech czyni cuda.;) Druga: znaleźć sobie zajęcie, które się lubi i.. robić to:) Trzecia: nie dać się złamać. (czasami ciężka do wykonania, ale staram się;)) Czwarta, następna niezmienna: nie budować swojego szczęścia na czyichś łzach...;) Wino... Z Tobą z największą przyjemnością!:) A co do wina? Frywolne truskawki, czy może coś bardziej wykwintnego?;)

mile masz te swoje zasady... O pierwszej wiem prawie wszystko, i popieram co do drugiej ..tez tak kiedys myslalam co do trzeciej ----- a do czwartej to wracam do punktu nr 1 :) z truskawkami .. :) Twoje zdrowie :)

hahahaha... ta pierwsza jest mocno powiązana z czwartą:) Ale jest jeszcze piąta.. Jeśli już najdzie mnie na płacz, to wypłakać się do kogoś, o kim wiesz na 90%, że wypłaczesz się tylko tej osobie.;)

Gość do promyka
sporo masz czasu jak na męzatke i matke

ale cholernie ciezko znalesc taka osobe, moja zasada nr 0 umiesz liczyc licz na siebie, tego nauczylo mnie zycie a kto powiedzial ze jestem matka? to mile jak wiele osob zna moje zycie bardziej niz ja sama :)

hhahahaha... Podoba mi się Twoja zasada nr 0.. Kiedyś dawno, przyszedł czas na to, żebym zamienił ją na moją numer 2.. I jak się to wino komponuje z truskawkami?;) Może być takie półsłodkie?:D:D:D

taka zasada zaoszczedza nam uczucia rozczarowania... ale Twoja nr 1 tez stosuje, czesto z bo tak trzeba niz ze mam ochote ale liczy sie efekt.... wino pol slodkie musujace mieszamz woga gazowana i zamiast kostek lodu dodaje mrozone truskawki.. o tak ta mieszanka dziala cuda

zgadza się co do tych zasad.:) a co do miejsca Twojego pobytu.. Nic o nim nie powiedziałaś. A ja i tak jestem coraz bliżej jego odkrycia..;) Południowcy bywają szarmanccy i uwodzicielscy. Na początku..;)

czy moje miejsce pobytu ma znaczenie? nie lubie sie z tym obnosic dzis jestem tu, razem z Toba i czy to nie jest bardzo blisko.. ludzie wszedzie sa inni, kazde stereotypy maja co z prawdy, ale to tez zalezy kogo spotkamy na swojej drodze... dlaczego na Twojej drodze nie spotkales swojej polowy, jeszcze nie spotkales?

:) w zasadzie Twoje miejsce pobytu znaczenia nie ma żadnego. Zgadza się, jesteśmy tu i teraz i fajnie jest.:) A co jutro będzie nie wie żadne z nas.. Masz rację, co do stereotypów. Czasami łapię się na tym, ze im ulegam. Chociaż miałem okazję poznać kilka osób z południowych stron i... tylko jeden gościu zrobił na mnie naprawdę duże wrażenie. Tylko, że on gościł mnie u siebie w domu i miał wtedy 65 lat... Ehhh... długa historia. I nie na to forum.;) Ja na swojej drodze spotkałem już kilka tych połówek... Tylko, że jak do tej pory żadna nie pasowała w 99%.:) Życie..!;) Nie jestem jakimś idealistą, perfekcjonistą czy jak to można nazwać. Po prostu chciałbym, żeby kobieta potrafiła dać mi trochę luzu, kiedy tego potrzebuję (odwdzięczam się tym samym;) ), zeby nie stękała wiecznie, że czegoś nie ma, tylko czasem sama pomyślała jak to zrobić, żeby to coś było i... nie płakała z powodu 37-mio stopniowej gorączki u 37 latka.:D:D:D Owszem, herbatę z malinami miło jest w takiej sytuacji dostać, ale... bez przesady..;)

hahahaha.. od łamania to są przepisy a nie zasady..:P Ale, tak z ciekawości zapytam, która z nich chciałabyś złamać?;)

ja przestalam wierzyc w to co slysze widze itd, raczej kalkuluje to na zimno, tak jest najlepiej chociaz kazdy ma swoje sposoby na zycie w tlumie.... kilka razy sie zawiodlam, kilka razy zranilam ( ale to nie uzalanie ) nabralam dystansu, nauczylam sie na wlasnych bledach po to zeby w przyszlosci ich nie popelniac... ale przeciez wszystkiego nie wiemy prawda :) kiedys spotkasz ta jedna jedyna jesli nie bedzie taka jakbys tego oczekiwal to moze bedzie czas na dotarcie nauczenia sie siebie :) mialam to szczescie ze przezylam dlugo letnia milosc i zakochania sie a raczej zglupienie szkoda ze to nie ta sama osoba,,,dzis mam wspomnienia :)

Ja też miałem takie szczęście, jak Ty.:) Kiedyś ją spotkam? Myślałem, że już ją spotkałem.. Pisałaś, że zdobędziesz moją duszę..:P

ja lubie lamac zasady bo przepisy to raczej kierowcy :) no dobrze zasady mozemy nagiac.. dzis naginam zasade .. nie wiem ktora bo mam ich wiele bardzo duzo jakies 99, slucham Twojej propozycji