Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kam17

POMOCY- Nieudany pierwszy raz podstawą do zakończenia związku?

Polecane posty

Gość kam17

Witam Drogie Panie, mam 17 lat, moja dziewczyna 20 i jesteśmy ze sobą niecałe 4 mies. niedawno przeżylismy swój pierwszy raz, nie było to wymarzone miejsce bo było to w nocy nad jeziorem. Wszystko było ok, długa gra wstępna, pieszczoty. W końcu powiedziałem żeby się kochała ze mną. Nie odmówiła. Zrobiliśmy to, nie trwało to zbyt długo. Po wszystkimm podczas drogi do domu, nie rozmawialiśmy o tym co się stało. Myślałem ze jest ok wszystko. Później napisała mi smsa że myśli o tym co się stało, ze teraz tego żałuje bardzo i ze nie wie co będzie dalej z nami. Napisała że musi to przemyśleć, ale że może to być koniec. Teraz wiem że zrobiliśmy błąd, nie powinniśmy tego robić. Oboje czujemy się winni. Kocham ją i on mnie też. nie chce jej stracić. Co teraz mam zrobić jako jej chłopak?? Proszę o jakieś rady. :(:(

Gość kam17
Gdy mnie rzuci to już mam na oku takiego miłego blondasa z klatki obok. Już od dawna mam na niego ochotę a po tym razie z dziewczyną, stwierdzam, że dymanie czegoś tak śliskiego i dużego wcale nie jest przyjemne. Sądzę, że dopiero seks analny z Pawłem, mnie zadowoli.

spytaj się jej czy chodzi o to, że się jej nie podobało. Jesli dla niej to takie ważne, udany pierwszy sex, to raczej nie miłość, chodzilo jej tylko o dobry orgazm z młodym mężczyzną.

Gość to twój pierwszy raz?
może coś spierdoliłeś

Gość yurusia
albo najpierw spróbuj seksu z tym Pawłem to wtedy będziesz miał jakies porównanie

Gość kam17
drugi post nie był pisany przeze mnie, jakiś pajac się podszywa. I nie mieszkam w bloku.. Wszystko było ok. Ona nie jest taka, żeby wykorzystać jakiegoś chłopaka. Mówiła że myślała że to będzie inaczej, nie spodziewała się tego.

Wbijcie sobie do łbów że pierwsze parę/ parnaście/ paredziesiąt razy niemal zawsze jest do dupy.

Gość ani humanista ani ścisła
to dla niej było za szybko, może nie ta sceneria. Zrobiła to pod wpływem chwili, a teraz czuję, że lepiej byłoby jeszcze poczekać. A teraz czytam, że to ona ma 20, a ty 17. Myślałam, że odwrotnie;) Ale to nic, za szybko było bo to tylko 4 miesiące.

Gość moim skrooomnym zdaniem
ehhh ta młodzież, nie potrafi sie komunikować. Jesli ona żałuje powinna Ci chociaz podac argumenty, chyba, że ma innego na podorędziu i dlatego taka tajemnicza jest. Teraz będziesz czekal jak na skazanie az się panna namysli czy Ciebie chce czy nie? Mam nadzieje, że byłes chociaz uzbrojony w gumki, żeby dziecka z tego nie było ;)

Gość kam17
tak zabezpieczenie było, choć i tak mam taki dziwny strach. zobaczymy, porozmawiam z nią. Ale jak to zrobić, żeby rozmawiać tak jak wcześniej? żeby jakoś załagodzić to co się stało? Czy się da wgl, bo może nie mam racji

Gość brat szwagra szatana
pewnie spuściłeś się w 0,017 sec dlatego dziewczyna uznała iż jesteś totalną porażką :D