Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wesoła wdówka

mam 39 lat,jestem wdowa z dwójką dzieci i mam przesrane

Polecane posty

Gość wesoła wdówka
HIHIHI no był,ale ten pierwszy raz to tak jakoś dziwnie,następne już dużo lepiej.Jest Ok!ogólnie tak jakoś zbliżyliśmy sie do siebie,co chwile mnie gdzieś zaprasza,dzwoni.Jak jestesmy gdzieś razem to przytula..Jest fajnie:-)

"wesoła wdówka aha max ...tymi kłopotami mnie troche zmartwiłes..te kłopoty ci wyszły tak ogólnie czy cos blizej możesz powiedziec.." Miałem dodać że jednak może być w najbliższym czasie chwilowa poprawa:classic_cool:.

Gość ROXANNAKASKA
Ale urwiszon zciebie,szok.Moja ciotka tez tak miała i gacha i juz pooooooooszła.Szbko doopy dals tomasz wyniki.PO co tu piszesz,czeho szukasz/ Sa mlode,sa plodne,bogate,rozne a ty co? Pop-czyli-łatwa ofiara.kazdy ma swe gówno panienko.Karma ndziała. Widac placisz za swoje zło jakie wyrzadziłas innym istotom.Nie pamietasz? Nie szkodzi. Karma pamieta. I dostajesz takie cierpienie jakie dostała inna istota od ciebie :) Prawda,ze sprawiedliwie ?:):D

Gość wesoła wdówka
roxanakas...czycos tamTY SIE CHYBA Z CHOINKI URWAŁAŚ,CO TY ZA GŁUPOTY MI TU WYPISUJESZ.POCZYTAJ OD POCZATKU!!!

Gość wesoła wdówka
sory... czy coś.. tam miało być osobno:-)

Gość wesoła wdówka
max...kurde muszę Ci przyznać że trafiłes!Podczas mojej nieobecności syn troche nawywijał,po moim powrocie tez,ale wszystko już jest Ok!Sprawy sie wyjaśniły i rzeczywiście kłopoty były chwilowe.

Gość boszeeeeee
no i fajnie,używaj życia jak masz z kim!!!!!!!!!

Gość stujka
I co? Wszystko Ok? dalej szukasz faceta? A moze ten z wczasów to ten właściwy? W koncu zaczął działac. Tak trzymaj.

Gość wesoła wdówka
na wczasach okazał sie zupełnie innym człowiekiem.Był bardzo troskliwy,wyluzowany i spontaniczny.Myslałam ze będe żałować tego wyjazdu,ale jest zupełnie odwrotnie.Pokazał swoje wszystkie zalety.Ja jednak mam w głowie ciągle jego gadke o byciu samemu,więc nie wiem jak sie to ma do naszych spotkań:-)

Gość obserwujaca temat..
a gdzie byliscie na wakacjach? pochwal sie

Gość aaaaaaaannna11111
Jesteś młodą kobietą! Masz dorosłe dzieci, więc dzieci dla przyszłego faceta przeszkodą nie będą ;) Sam pewnie Twój przyszły ma dzieci. Myślę, że za dużo wychodzić z kolegą. Pójdź np dziś sama do kina :) Dobrze się baw i ciesz się swoim towarzystwem. Może masz siostrę? Pójdź z nią na kawę.

Gość wesoła wdówka
byłam w małej miejscowości na terenie Borów Tucholskich.Piękne jezioro,lasy....hmhmhm aż mi zal ze to się już skończyło:-)

Gość odkuze cipe
jestes stara rurą i na co liczysz na oklaski???

Gość wesoła wdówka
moze i stara,ale zadbana,zgrabna,prawdziwa..a wszystkim podobać się nie muszę.Nie licze na nic więcej jak przyjażń z drugą osobą :-) pozdrawiam Cię serdecznie środkowym palcem;-)

Gość nie przejmuj się
wesoła...głupimi wpisami,każdy bez względu na wiek chce być szcześliwy:-)

Gość fiufiut
podnosze

Gość wesoła wdówka
dzięki za podniesienie heheh dalej sie z nim spotykam i jest spoko na razie...

Gość dfvaqefdefawdefr
laska opanuj sie pare moich kolzanek z dwojka dzieci a anwet trojka ukladaja sobie zycie

Gość wesoła wdówka
A witam,znowu ktoś mi temat podniósł:-) Ja sie juz opanowałam,temat założyłam w lipcu,dziś wrzesień i wiele sie wydarzyło przez te 2 miesiące:-)

dzieciaki duże więc inaczej sie na to patrzy.Masz 39 lat nie jesteś stara:) gorzej jak przekroczysz 45 wtedy możesz mieć trudności w odnalezieniu drugiej połówki.

Gość wesoła wdówka
ja sie tez w sumie za stara nie uważam,chodż niektóre wpisy były hmhmmm..no ale trudno każdy ma swoje zdanie.. Na dzień dzisiejszy jest Ok już u mnie,jakoś mi się poukładało to wszystko...

jak staciłaś męż? z postów wynika ,ze jestes super babka:) jeszcze znajdziesz fajnego faceta..

Gość wesoła wdówka
jestem z tym moim przyjacielem.Byliśmy na wczasach było super,wróciłam mile zaskoczona,na dzień dzisiejszy jesteśmy razem.

Gość wesoła wdówka
mega..mój mąż chorował na raka,walczyliśmy jak tylko można było,ale niestety przegrał z ta chorobą.Nie pomogły ani operacje,ani naświetlania,ani przeróżne chemie:-(

Gość wesoła wdówka
trzydziestoletni..za niego nie powiem,ale ja moge stwierdzić ze moje jakby mocniej bije na jego widok.Po tych wczasach troche inaczej na niego patrze.Ma wady,ale jestem w stanie je zaakceptować bo jest dobrym,troskliwym facetem..

bardzo mi przykro wesoła wdówko:((((( mo ojciec tez zmarl na raka.. to mąz byl starszy od Ciebie? bo Ty chyba wolisz starszych czy takie odnosze tylko wrażenie? super ,ze przyjacielem wyszlo oki i moze otworzył sie nowy SZCZĘŚLIWY rozdział w Twoim życiu czego Ci serdecznie zyczę

Gość wesoła wdówka
trzydziestoletni..u mnie to nawet nie parę tylko dużo i zdaje sobie z tego sprawe.. Jego wady hmmm... pedant,domator,uparciuch... mega..tak był starszy ale o 3 lata tylko