Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wesoła wdówka

mam 39 lat,jestem wdowa z dwójką dzieci i mam przesrane

Polecane posty

Gość nbdkjw;
Nie da sie wyeliminować róznych zboczeńców itp. Dlatego proponuje płatny porta np idarling. Nie musisz odpowiadac wszystkim... W zyciu trzeba pocałowac kilka żab zeby spotkac księcia...

Gość na pewno to
wcale nie zle Cie odebralam..w necie pelno jest osob ktore tylko udaja kogos kim nie sa..dlatego napisalam ze chce pogadac..wymienic sie doswiadczeniami..tez nie mam kolezanej..odfrunely po moim rozwodzie..(baly sie chyba o swoich mezow) a teraz po prostu staram sie zyc najlepiej jak tylko umiem.Czasami tylko brak rozmow z kims kto cie rozumie..:-) Wiem ze mamy podobne losy,wiec poklikac mozemy:-) moj e mail poprostuja8@o2.pl chcesz to napisz

Gość wesoła wdówka
nbd..tak to jest niestety..oni szukaja,ja szukam,ale trafic zaden nie może..heheh Ja twierdze ze porzadnych facetów juz nie ma bo wszyscy zajęci,a Oni twierdza to samo tylko w drugą strone hehe

Gość wesoła wdówka
na pewno to..nie ma sprawy cos napisze wieczorkiem,bo napewno mi sie bedzie nudzic.Nie podam ci swojego meila bo mam z imieniem i nazwiskiem,ale podpisze sie nikiem zebys wiedziła ze ja to ja heheheh

Gość na pewno to
ja juz uciekam..milego dnia i powodzenia..pozdrawiam wszystkich

Gość wesoła wdówka
nbd..kurcze nie wiem czemu,ale boje sie takiej formy nawiązywania znajomości.. raz poszłam na taka randke i zonk,tak mi głupio było odmówic temu facetowi..On potem do mnie dzwonił i pisał,co z nim nie tak,,a ja wymyslałam pierdoły zeby go nie urazic itp głupia sytuacja...

Gość wesoła wdówka
moze rzeczywiscie znajomosć z tym kumplem mnie ogranicza...

Gość Antoni Zesrał
:) Ale macie problemy :D

Gość seltar
nie może tylko napewno.Myśle ze gdzies tam cos miedzy wami jednak jest,ale ty tez bys chciała i sie boisz.Tak naprawde chyba pasuje ci ten obrót sprawy,daltego widziwiasz i sama nie wiesz czego chcesz.Tu wiesz co masz a nowego sie boisz.. Co ci szkodzi postawic wszystko na jedna karte,najwyzej nie wyjdzie i wtedy definitywnie zakończysz ta znajomosc.taki układ jest dobry jesli obie strony nie chca nic wiecej..a wy nie chcecie z jego strony masz to czego ci trzeba..troske,zainteresowanie,pomoc,wsparcie,przytula cie,jest przy tobie itp

Gość hihihihihihihih
idz z nim w końcu do tego łózka i bedzie ok!

Gość wesoła wdówka
jasne!!! a potem mi beda mówic ze jestem puszczalska..

Gość porządna kobieta tylko
ma cipkę łajdaczkę. :P

Gość nbdkjw;
nie masz już 16 lat... Za 10 lat mozesz mieć problemy ze znalezieniem chętnego... Poza tym, w tej chwili sporo związków zaczyna sie od łózka... Spotykasz sie z kimś trochę i idziesz do łóżka. Jest ok jest szansa na związek.

Gość Podobno tak było
A moze to nie znajome się od Ciebie odwróciły, ale ty od znajomych? Znam taką pania, która własnie tak miała...Przypadkiem, jednym słowem powiedzianym za duzo " dowalila" kolezance , a ta wolała zakonczyc tę znajomosc , skoro miała byc kulą u nogi.

Gość Podobno tak było
A moze to nie znajome się od Ciebie odwróciły, ale ty od znajomych? Znam taką pania, która własnie tak miała...Przypadkiem, jednym słowem powiedzianym za duzo " dowalila" kolezance , a ta wolała zakonczyc tę znajomosc , skoro miała byc kulą u nogi.

Gość TAK BYŁO

Gość wesoła wdówka
od kilku może i ja sie odwróciłam,kilku odemnie,jeszcze z innymi samo sie rozmyło.Ponoć pare razy chcieli mnie niektórzy zaprosić tam ..czy tam..,ale jeden ze znajomych powiedział ze ja teraz tylko z tym kumplem wszedzie i ze pewnie nie bede miec czasu..no i tak juz potem nie próbowali. nbdk...zgadzam sie z tym co napisałas,zreszta nikt mi zadnych gwarancji nie da czy mi wyjdzie z tym czy z tamtym.Poczatki zawsze sa piekne,a potem to juz różnie bywa.Ludzie sie rozstaja po 6 7 latach bo cos sie wypaliło i tyle. Jednak ja zaczynałabym cos co juz na wstepie nie miałoby szans,bo przeciez on sie jasno okreslił.Do dnia dzisiejszego nie dał mi zadnych znaków ze zmienił zdanie. Ja tez znam siebie i wiem ze szybko sie angazuje.

"nbdkjw; Nie da sie wyeliminować róznych zboczeńców itp. Dlatego proponuje płatny porta np idarling. Nie musisz odpowiadac wszystkim... W zyciu trzeba pocałowac kilka żab zeby spotkac księcia..." Tam jest jeszcze gorzej-bo się płaci i bez efektów:P.Dlatego odradzam wszystkie płatne portale:P.Ja jestem profesjonalistą i daję gwarancję:classic_cool:. Te portale są pełne pseudoprofiili-już lepiej na ulicy podrywać:P.

Gość mnbhvjhv
zaden facet cie nie zechce jesli nie bedzie od ciebie emanowac sex i chęc na jego konsumcje . Po co facetowi kobieta ? w tym wieku ? zastanówmy sie ? Masz jzu takiego faceta - piszesz o nim . By dostać cos wiecej musisz byc erotycznie atrakcyjna . Dobrze juz wiesz , ze cały swiat opiera sie na sexie i choc to nie wszystko , to jednak musi byc ! Wiele zwiazków zaczyna sie od sexu i bardzo dobrze ! . Gyby mi teraz przyszło sie zmagac z poszukiwaniem partnerki , a starszy od ciebie jestem - ja - podkreslam JA ! bo inni mogą miec inaczej , musiałbym zostac uwiedzony , albo w szczegulnych przypadkach bym uwiódł jakaś Panią . Zaczeło by sie od tego czy mi sie podoba i czy lubi "łóżko" Bo i do czego mi kobieta potrzebna ? Do towarzystwa ! do wielbienia do patrzenia przytulania kochania !!!!! do sexu do rozmów ale takich mogę miec na peczki - jak kazdy , kazda . Musi to byc ktos kto bedzie dla mnie wyjatkowy , i przede wszystkim mnie pragnoł !! pożadał ! z racji mej osoby , a nie wlasnej chuci - a to roznica kolosalna .

Gość wesoła wdówka
heheh ja nie podrywam .. nie umię.Zreszta to ten sam problem o którym juz ktos pisał.W tym wieku jaki mnie interesuje faceci sa juz zajęci,Oni równiez nie maja na czole napisane ze sa wolni,wiec skąd mam wiedziec?

Gość matacz ,,,..,,,,
jak nie umiesz podrywać ! kazda umie ! spojrzenie wymowne z usmiechem wystarczy ! oczko tez daje radę ! skad masz wiedziec ? w odpowiednim momencie zapytać !!

"wesoła wdówka heheh ja nie podrywam .. nie umię.Zreszta to ten sam problem o którym juz ktos pisał.W tym wieku jaki mnie interesuje faceci sa juz zajęci,Oni równiez nie maja na czole napisane ze sa wolni,wiec skąd mam wiedziec?" Ale ja p[rzynajmniej wiem jak sprtawdzić czy ktoś pasuje:P.A zdecydowana większość nie pasuje:P.

Gość matacz ,,,..,,,,
i co cie obchodzi , ze zajety - jak podejmie pałeczke moze byc ciekawie , wesoło , namietnie ! moze jest zajety bo ciebie nie spotkał jeszcze - to gdzie ma byc ? :)

Gość wesoła wdówka
mbd..dla jednych jestem seksowna,dla innych nie.To normalne. Mi mój ewentualny partner tez musi sie podobac i musze miec chec na to zeby pójść z nim do łózka. Moze byc zaradny,inteligentny,dowcipny,wartościowy ale wcale nie jest powiedziane ze bede czuła do niego pociąg seksualny. bedzie mi sie z nim fajnie gadac,miło spedzac czas,ale np.do łózka z nim nie pójde.

Gość matacz ,,,..,,,,
taaaaaa pasuje - bo karty ci powiedzą ? horoskop ? daj spokój ! tym sposobem bedzie szukac do smierci , a jej czas tyka - zaden czlowiek do drugiego nie pasuje idealnie ! wspólne zycie to kwestia kompromisów !

Gość matacz ,,,..,,,,
pasujemy do siebie ? ja skorpion ona Baran czekam :) :)

Gość wesoła wdówka
w karty to ja juz nie wierze,swojego czasu stawiano mi tarota i nic z tego nie wyszło.

autorka ma szanse na związek poniewaz jest wdową na tragedie wpływu większego nie mamy . nie to co panny z dziecmi i rozwódki z dziecmi które puszxczają sie a potem narzekanie na to ze faceci są nieodpowiedzialni i mało męscy bo bie chcą puszczalskiej panny