Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wesoła wdówka

mam 39 lat,jestem wdowa z dwójką dzieci i mam przesrane

Polecane posty

Gość nbdkjw;
...a przystojny jest?

Gość sdhsjdfsgfqgh
kasy nie bierze to pewnie bogaty jest?

Gość wertyuijh
... samochód ma?

Gość wesoła wdówka
jedynym jego kumplem jestem ja!to taki typ samotnika,w dodatku zraniony rozwodnik,ale ma swoje potrzeby i nie można miec do niego o to pretensji.doceniam szczerosc z jego strony bo mógł mi mydlic oczy i wykorzystac sytuacje i zrobic to z czystego wygodnictwa.Powiedział jednak jak sie sprawy maja i tyle.Był czas kiedy sie w nim zauroczyłam,ale minęło mi. Mi czasem jest głupio go prosic,ale jak pare razy tego nie zrobiłam to sie wydarł na mnie,ze mogłam zadzwonic.sam do mnie zawsze pisze ..co tam słychac..albo jak jestem chora..jak sie czuje,czego mi trzeba,pyta sie co u dzieci jak w szkole,jak matura córy itp.Interesuje sie,pomaga,wspiera.. niby ok,ale....

Gość Do wdówki :)
W takim razie trzeba zabrać się do życia. Masz duże dzieci, chyba zrozumieją, że musisz pomyśleć o sobie. Moja bratowa pojechała na wczasy do Turcji, do Egiptu i Tunezji. Sama. Mówiła, że było warto, poznała wielu ludzi (w tym mojego brata), na miejscu nie czuła się odosobniona, bo dużo osób jechało bez towarzystwa. Przecież takie wczasy nie są aż tak drogie, a z "ostatniej chwili" siedzi się w hotelu pięciogwiazdkowym za grosze. Ja tak jeżdżę.

Gość wesoła wdówka
heheh no mówią ze przystojny heheh,ale mojego wzrostu,a ja jednak gustuje w wyzszych facetach. ma samochód i swoje mieszkanie,ale ja tez mam swoje i swój samochód.Jego kasa mnie nie interesuje,co do posuwania to rozczaruje was bo nie sypiamy ze sobą...

Gość wesoła wdówka
oj moje dzieci same mi mówią ze mam sobie w końcu kogos znależc bo zaczynam byc zmierzła i widac ze hormony buzuja..heheh

Gość nbdkjw;
No to nie wiem w czym rzecz. Super sytuacja... Nie musisz po nim sprzątać, gotować itp. Jeżeli lubicie spedzac razem czas... Chcesz być służącą, korzystaj z życia. Po co Ci facet w domu...

Gość seltar
bosze..no co ci szkodzi go oczarowac i bedzie problem z głowy.. a on daje ci jakies znaki ze chciałby seksu z Toba?

Gość na pewno to
wdowko posluchaj..ja mam podobnego kolege..przyjaznimy sie..tzn ja juz to zakonczylam. Nie ma sensu zkims takim sie spotykac..serio to on testuje Cie..czy kiedys bedziecie sypiac ze soba>!!! Pomalutku znajdziesz kogos dla siebie..a od takich facetow z daleka!!! dobrze Ci radze..ja na takiego zmarnowalam ponad 3 lata. Powodzenia zycze :-)

Gość nbdkjw;
obojgu wam pewnie brakuje bliskości. Wykorzystaj to... albo cos bedzie z tego albo nie. A jak nie, to moze cos się kiedys trafi...

Gość nbdkjw;
------>.ja na takiego zmarnowalam ponad 3 lata.--------> nie rozumiem, sypiałas z nim żeby zaciagnąć go do ołtarza? Nic z tego nie miałaś?

Gość na pewno to
nic z tego nie bedzie..facet zraniony przez kobiete..typ samotnika ,nadrwazliwy szuka tylko pod przykrywka przyjazni kobiety na niezobowiazujacy sex!!!!!! autorko jestes extra babka..znajdziesz sobie kogos dla siebie..nawet i mlodszego ale oddanego i kochajacego.:-)

Gość wesoła wdówka
nbd..juz o tym kiedys myślałam,ale kurcze co mamy byc ze soba z braku laku,albo z wygodnictwa? Co można stworzyc na takim układzie??NIC! kurcze gadasz jak On! wiecznie mi gada ,,..po co \ci facet,miałas juz meza,masz dzieci,byłas zakochana..czego jeszcze chcesz?... Masz teraz przyjaciela,ja jestem dobry dla \ciebie,doceń to a jak sie zakochasz w innym to ja będe sie cieszył...,,Bezsensu to dla mnie

Gość na pewno to
----->.ja na takiego zmarnowalam ponad 3 lata.--------> nie rozumiem, sypiałas z nim żeby zaciagnąć go do ołtarza? Nic z tego nie miałaś? tak mialam fajne rozmowy,deklaracje przez tel.w realu zero,nul. potem szybko wyszlo syzdlo z worka..sex bez zobowiazan..szkoda tylko ze po 3 latach marzen o ...echhh

Gość nbdkjw;
no to będziesz czekać, trafi sie albo i nie. Nic na siłę. Jeżeli Cie pociąga fizycznie i brakuje Ci seksu...

Gość nbdkjw;
Tu jest inna sytuacja. Facet jest szczery, nie zmysla. Lepszy taki niz jaki jak wiekszosc co obiecuje złote góry

Gość wesoła wdówka
no własnie ja sie tego boje,mogłabym sie zakochac nawet w nim gdyby jeszcze okazało sie ze w łózku tez jest ok!a co potem??? Jak kazda kobieta za angazuje sie i z czasem będe chciała czegos wiecej! Na ślubie i dzieciach z nowego zwiazku mi nie zalezy,ale w planach mam zamieszkanie razem z moim ewentualnym partnerem,połączenie sił kiedy zostane sama bo dzieci pójdą na swoje..

Gość na pewno to
co do mnie to ja mam w uj adoratorow..moge przebierac:-)

Gość wesoła wdówka
nbd ...nie kuś,nie kuś... pociąga mnie fizycznie,pare razy jak mnie przytulił bo płakałam to mało brakowało zebym go zgwałciła... kurcze no nie wiem ..brakuje mi seksu,bliskosci...przeciez jestem człowiekiem nie maszyna!

Gość na pewno to
wesola jakbys chciala pogadac z kobieta o podobnych przejsciach i w podobnym wieku daj namiar na siebie. Pozdrawiam i ciesz sie zyciem..w koncu mamy je tylko jedno:-)

Gość wesoła wdówka
problem w tym ze ja zeby isc z kims do łózka musze cos czuc do niego,takie seks party nie wchodza w gre.Takie propozycje miałam,ale nic z tego...

Gość nbdkjw;
No to pozostaje Ci jakis portal randkowy, najlepiej płatny. Na takie wchodza z regułu ludzie, którym zależy. Spróbuj. Juz przy rejestracji piszesz o swoich preferencjach, wiek, stały związek,iwykształcenie itp. Wyeliminuje to osoby, którym chodzi wyłacznie o sex. Kiedyś zarejestrowałam sie dla zabawy i naprawde otrzymałam mnóstwo ciekawych propozycji od świetnych facetów w zbiżonym do mnie wieku, zainteresowanych stałym związkiem. Naprawde jes masa wolnych, świetnych facetów, którzy szukaja tak jak Ty.

Gość wesoła wdówka
na pewno to ..a z jakich stron świata jestes?heheh

Gość Do wdówki :)
Wychodzi na to, źe ten Twój przyjaciel to taki mizerny chłopina. I chciałby i boi się. Nie daj się przekonać do jego sposobu życia, bo to co jest dobre dla niego, nie musi (i nie będzie!) dobre dla Ciebie. Dziwny ten Wasz 'związek'. Jak para nastolatków :). Co to za argument, źe się już kiedyś zakochałaś? Więc wyczerpałaś limit na całe życie? No jasne, najlepiej kupić sobie 'komplet wypoczynkowy" + dwie świeczki, położyć na szafie i czekać :D! To żart, oczywiście. Facet ma sprawić, aby zatrzęsła się ziemia! A ten to taka przyjaciółka w męskim wydaniu.

Gość na pewno to
Mazowieckie:-) ale popisac czy porozmawiac zawsze mozna..chcialam sie podzielic z Toba swoja wiedza zyciowa.moze zaprzyjaznic..nic wiecej

Gość wesoła wdówka
nbd..nie znam sie na tym.. co polecasz? Byle nie sympatia i interia tam same małolaty mi pisały,albo zonaci z prop.zostania kochanką. miałam napisane kogo szukam i jak forma znajomosci mnie interesuje,ale jednak nie obyło sie bez takich propozycji.te konkretne były od facetów którzy mi sie nie spodobali pod zadnym względem.nawet nie dałam im szansy na randke...

Gość wesoła wdówka
na pewno to...jezu zle mnie odebrałas..tak tylko zapytałam... własnie dlatego z nim niczego nie stworze bo dotarło do mnie swego czasu ze tak jak napisałas ..chciałby ale sie boi i blablabla

Gość nbdkjw;
Nawet w realu znam wolnych fajnych facetów, którzy szukają. Twierdzą, że wszystkie wolne kobiety są zajete, a trafiaja sie same gówniary lecace na kasę. Facetom tez brakuje bliskości.

Gość wesoła wdówka
7711431,ale niestety tylko w godz.od 9-15 jak jestem w pracy bo w domu to mnie dzieci do kompa nie dopuszczaja heheh