Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wesoła wdówka

mam 39 lat,jestem wdowa z dwójką dzieci i mam przesrane

Polecane posty

Gość wesoła wdówka
daremna ...masz racje,zgadzam sie z tym co teraz napisałaś,tylko ze On sie określił na poczatku naszej znajomości co pisałam wyżej ze On nie chce związku. Ja go nie wykorzystuje w żaden sposób,zwracam sieęo pomoc jak do przyjaciela,on zaprasza mnie na spacer czy do kina a ja się zgadzam.Nie było mowy o żadnym uczuciu i byciu razem.My sie po prostu kumplujemy i tyle. Mogłabym z nim cos tam stworzyć,ale wiem ze z tego nic nie będzie,bo jemu chodzi o kobiete do seksu tzw.zapchajdziure do której zadzwoni,przyjdzie kiedy będzie chciał,klupnie i bez zobowiązań. Na takie coś mam sie godzic według Ciebie?

Gość wesoła wdówka
dla mnie nie ma znaczenia czy to będzie rozwodnik,wdowiec,kawaler... Jak mam sie zwiazać z osobą która ma inne plany życiowe niż ja?to właśnie byłoby ze strachu przed samotnością... Zdaje sobie sprawe ze w tym wieku kazdy ma jakies doświadczenia i bagaż życiowy,ale ja go też mam,więc nie wymagam cudów.Chce faceta który będzie mnie miał w swoich planach na przyszłość..

Gość wesoła wdówka
max...poszło

Gość seltar
daremna jesteś autorko....tak się przejęłaś błedami autorki,że zapomniałas ze zrozumieniem przeczytac tego co Ona pisała o swoim kumplu i reszcie. I kto tu jest tępy!!!! Program poprawia ci błędy,ale nie przeczyta za ciebie ze zrozumieniem tekstu!!!!!!!!!!!! Autorko,masz racje nie pakuj sie w związek z nim,sam nie wie czego chce,kręci sie przy tobie,ale jednoczesnie mówi ci ze chce być sam.Pogoń go bo on cie ogranicza...

" [zgłoś do usunięcia] wesoła wdówka max...co dokładnie mam ci podać?hihih" Dokładnie kiedy i gdzie sie urodziłaś:P.Mogę sprawdzić do kogo nie pasujesz:D.

Gość daremna jesteś autorko
program nie poprawia mi błędów, to zależy od tego jaką masz wersję softu, czyż nie ? skoro "program poprawia błędy"...to czemu nie poprawia błędów autorce ?!

Gość wes
max..napisałam już.Sprawdż poczte

Gość wesoła wdówka
max..napisałam już.sprawdz poczte

"wesoła wdówka max..napisałam już.sprawdz poczte" To później sprawdze bo teraz mam problem:O.A napisz lepiej jeszcze o tym kolesiu to mogę z nim jeszcze porównać:D.

Gość seltar
daremna jesteś autorko...Ok może nie ma tej wersji co Ty.. a jak sie to ma do twojego czytania bez zrozumienia...

Gość wesoła wdówka
max..od niego znam date urodzenia i miejscowość..nie znam godziny

Gość retre
sluchaj,spotykaj sie z nim bez zobowiazan,po co jeszcze petla na szyje?a jak mu cos sie nie podoba to dowidzenia,co to jeden facet?daj spokoj,korzystaj z zycia i zadnych zobowiazan

Gość wesoła wdówka
ja juzżtak właśnie kiedyś się zastanawiałam.. Nie che ślubu,ewentualnie wspólne zamieszkanie,ale dopiero jak dzieci pójdą na swoje,dzieci już mam,wiec tez temat zamknięty,no chyba że mój partner będzie kawaler i będzie chciał(temat do dyskusji) potrzebuje faceta jak każda kobieta,wiadomo że oprócz wsparcia i złotej rączki chodzi też o bliskość. Mam swoje mieszkanie,prace..jestem nie zależna ..w razie czego dam sobie rade. Podsumowując..taki przyjaciel jak mam byłby odpowiedni hihi

Gość daremna jesteś autorko
to ty nie czytasz ze zrozumieniem: napisałam że ani mnie ani autorce soft nie sprawdza błędów, różnica jest taka że ja błędów nie robię i doskonale wiem o czym autorka pisała, o tym jak ona widzi swoją osobę i już wyjaśniłam że trochę koloryzuje oczekuje deklaracji i gwarancji że związek będzie trwały, a nie może pojąć że nawet ślub nie daje gwarancji że ludzie zestarzeją się razem wg mnie skoro razem spędzają tyle czasu i oboje robią to z własnej woli już jest wystarczającym dowodem na to że lubią ze sobą przebywać i ten związek juz trwa w czasie i rokuje że trwać będzie to że koleś powiedział że nie chce związku, nie chce się angażować...to jedno....a to co robi to drugie czy ktoś kto "nie chce się angażować" spedza tyle czasu z kimś i angażuje się w jego problemy ? wydaje mi się że on woli myśleć w kategoriach że to nie jest związek, że to nie jest nic poważnego, bo sama myśl o angażowaniu rodzi w nim lęk przed porażką trudno mi sobie wyobrazić posiadanie "przyjaciela" w wieku 40 lat, który jest samotny, który spędza tyle czasu ze mną i utrzymuje że nie jest to związek gdyby to była tylko przyjaźń, to ten facet spotykałby się także z innymi kobietami, z tego co pisze autorka to nie wynika

Gość retre
no i korzystaj z tego i nie daj sie wmanewrowac w jakies tam sluby itp

Gość wesoła wdówka
daremna...ja pojmuje ze nawet ślub nie daje gwarancji..wiem to nawet lepiej niż TY.... nie oczekuje od nikogo gwarancji..trudno Ci pojąć ze nie chce wiązać sie z facetem,który ma inne plany życiowe niż ja... Ja własnie nie rozumie jak można mówić jedno a robić drugie..skoro twierdzi że chce być sam,to chyba logiczne ze nie chodzi mu o bycie z kobieta tak na powaznie.. Zreszta może to wszystko co napisałam było ogólnikowe,moze żle to w słowa ubrałam,są jednak tacy którzy mnie rozumieją i sa tacy którzy się czepiają.

WESOŁA WDÓWKO... zostałam wdową gdy byłam w twoim wieku, minęło 10 lat i jestem sama... były jakieś spotkania, znajomości w realu i internetowe, ale jestem sama.... powodzenia

Gość wesoła wdówka
ja tak naprawdę sama nie jestem...mam wspaniałe dzieci,mam kochaną mame,mam swoje grono znajomych,którzy sa ze mną pomimo wszystko,mam też wrogów jak każdy..idealna nie jestem... Lepiej sie dogaduje z facetami bo z nimi można pomilczeć i pogadać o wszystkim...z tego powodu mam się zabic!!Nudzą mnie rozmowy o paznokciach,kosmetyczkach i ciuchach.Mam koleżanki które sa podobne do mnie i utrzymujemy kontakty od podstawówki do dziś.. To że chce się podobac to chyba normalne,która kobieta nie lubi usłyszeć komplementów,ale ja ich nie wymuszam na nikim,miło mi jest jak taki usłysze i tyle.Nie jestem flirciarą,nie sr.. wyzej niż mam du.. Sa tacy którzy mnie lubią,i tacy którzy nie!

Gość seltar
żyj dla siebie i dzieci,masz bliska osobę obok siebie,a czy zwał go przyjaciel czy kumpel..to nie ważne.Jeśli razem spędzacie wolny czas,umiecie sie dogadac itp to masz to czego chcesz..wystarczy zejść z wieży na której siedzisz...

Gość wesoła wdówka
ale ja nie siedze na wieży,nie udaje niedostępnej i nie czekam na księcia z bajki.. Boje sie że się że sie zaurocze,zakocham i będe chciała coś czego on mi nie da..

"wesoła wdówka max..od niego znam date urodzenia i miejscowość..nie znam godziny" To napisz chociaż to co wiesz:classic_cool:.Przynajmniej w razie czego moge zapewnić że nie pasuje:D.

Gość gretrtrtt
wdowko,masz wszystko co mozesz juz miec,korzystaj z tego,sa dzieci i znajomi,mama,a facet jak jest to ok byle jakis fajny,a jak nie to tez dasz rade:)

Gość no to siup..
Max to Ty wrozyc potrafisz? zadziwiasz mnie:-D

Gość wesoła wdówka
max..posłałam już ci te dane..jeśli chodzi o niego to i tak wiem ze ci wyjdzie ze do siebie nie pasujemy.On jest koziorożec a ja strzelec.. to wystarczy zeby wiedziec o tym ze nic z tego.dwa całkiem rózne charaktery,kazdy horoskop to powie..

Gość wesoła wdówka
dzieki wszystkim za miłe słowa...też mam taką nadzieje..męża kocham do dziś,myśle o nim,wspominam,tęsknie,ale życia mu nie wróce.. Oddałabym wszystko gdyby tylko była możliwość żeby był przy mnie. ten mój przyjaciel chodzi ze mna na jego grób,pomaga mi myć pomnik,sam czesto mówi żeby się przejść na cmentarz,kupić kwiatki. On jest spoko tak naprawde,ale zraniony i ciężko mu zaufać kobiecie,nie otwiera sie tez zbytnio bo pewnie się boi że to wykorzystam.Zgrywa takiego twardziela co go to nic nie wzrusza,próbowałam przebić ten mur,ale nie dałam rady hehehe

Gość szukam pomyslu na kolacje
on gra tylko!!! szuka babki zaufanej na sex. Nie ma przyjazni damsko-meskiej bez sexu!

Gość wesoła wdówka
...nam sie udało przyjażnić bez seksu,ale jak długo to jeszcze potrwa? hihihih Jedziemy razem na wczasy.....14 dni sam na sam hihihih

Gość szukam pomyslu na kolacje
to juz sobie odpowiedzialas!!! masz 39 lat? napewno?

Gość wesoła wdówka
no tyle ze my bez seksu sie przyjażnimy juz od bardzo dawna. To był żart z tymi wczasami,owszem jedziemy razem,ale bez ...