Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wesoła wdówka

mam 39 lat,jestem wdowa z dwójką dzieci i mam przesrane

Polecane posty

Gość matacz ,,,..,,,,
wiec taki facet ci nie potrzebny , bo pogadac to mozna prawie z kazdym , jest ich mnustwo , ale co z tego ? jak nie ma tego czegos - wszak pisalem ze mimo wszystko "dupa" rządzi tym swiatem . Nawet Gołebie puszczane na loty są tresowanie miedy innymi na tzw. zazdrosć !:) a po powrocie musi czekac na nich samica :)

Gość wesoła wdówka
ja strzelec...zobacz co mi tam wyjdzie w kartach na przyszłość?

Gość matacz ,,,..,,,,
niedajki też zaden nie chce i co to znaczy puszczalska kobieta !?? nie ma takich w tym wieku , są po prostu chcetne na sex , a to to rozumiem .

"wesoła wdówka mbd..dla jednych jestem seksowna,dla innych nie.To normalne. Mi mój ewentualny partner tez musi sie podobac i musze miec chec na to zeby pójść z nim do łózka. Moze byc zaradny,inteligentny,dowcipny,wartościowy ale wcale nie jest powiedziane ze bede czuła do niego pociąg seksualny. bedzie mi sie z nim fajnie gadac,miło spedzac czas,ale np.do łózka z nim nie pójde." Nie poderwiesz żadnego ciekawego jak będziesz moje dobre rady lekceważyć:P. " matacz ,,,..,,,, pasujemy do siebie ? ja skorpion ona Baran czekam " Ale głupie pytanie:P.To tak jakby się spytać czy bylejaka śrubkla pasuje do bylejakiej nakrętki:P.Pisałem ze do tego są potrzebne szczegóły na temat czasu i miesca urodzenia :P.Ale oczywiścuie kazdemu trzeba tłumaczyć oddzielnie:O.

Gość matacz ,,,..,,,,
o rany strzelec :) cóż szwagierka jednak z szwagrem zyją swietnie :) ale ja nie mogł bym z zadnym strzelcem zyc , bo tych co znam , w nich wiele mi nie pasuje , choc to pracowite znaki .

"wesoła wdówka ja strzelec...zobacz co mi tam wyjdzie w kartach na przyszłość?" Pisałem o dokładnym czasie i miejscu urodzenia:P.To ze jesteś stara to nie znaczy że znasz podstawy logiki:P.Co za wstyd:P.Ja bym takiej nie chciał bo wolę mądrzejsze:P.

Gość wesoła wdówka
matacz..ok ale seks to nie wszystko,najlepiej zeby te wszystkie rzeczy były razem. Ja nie szukam kochanka zeby tylko o łózko chodziło.Szukam partnera wiec musiałby miec to co napisałam i ,,to cos,, Ma to ten mój przyjaciel..tyle ze On nie chce sie wiazac,wiec sie tylko przyjaznimy.

Gość daremna jesteś autorko
Znam taki typ kobiet, wysokie ego, flirciary, wolą towarzystwo mężczyzn...nic dziwnego że nie jesteś lubiana przez koleżanki. Ty cała swoją postawą pokazujesz że jesteś lepsza i ciekawsza od nich...wolisz tańczyć z ich meżami niż z nimi rozmawiać. Bawisz się w jakiś dziwaczny związek-nie związek i jeszcze potem wzdychasz że jaka to ty nie jesteś biedna i samotna. Myślę że bawisz sie uczuciami tego faceta, on chciałby związku a ty go traktujesz jak pogotowie ratunkowe gdy się nudzisz. Przydaje się do prowadzania po mieście ale nie odpowiada Ci z innych względów wiec trzymasz go na dystans. Pewnie nei jest dość seksowny, jak napisałaś: za niski, nie pociąga Cię fizycznie, być może nie uważasz go za zbyt ciekawego, inteligentnego...ale nadal z nim się spotykasz dając mu nadzieję na prawdziwy zwiazek i spełnienie. Śmieszne że uważasz sie za taką bystrą, inteligentną osobę, z którą mozna o wszystkim porozmawiać a tak naprawdę jesteś starą babą, która robi błędy ortograficzne jak tępa gimnazjalistka. Masz chyba wykształcenie zawodowe, bo kiedyś lepiej kształcili niż obecnie i osoby które kończyły szkoły znały ortografię. Wstydziłabym się gdyby moja matka nie potrafiła poprawnie pisać.

Gość matacz ,,,..,,,,
nie slonce - tak sie sklada , ze ja troche sie znam na horoskopach ! wiem jak sie to robi a by to zrobic trzeba znac kolosalnie duzo szczegółów i tak jak cos w tym jest - jest to dalej nie dokladne ! dwa razy mialem stawiany horoskop ! mam do dzis jakies wykresy , rozrysowany uklad planet jaki wtedy był i cos tam jeszcze . nie wszystko sie zgadza !

Gość matacz ,,,..,,,,
ty - co to strofujesz w kwesti ortografii, przez "ze" zawsze stawiamy pzrecinek - tego nie uczono Panią szkoloną :)

Gość wesoła wdówka
matacz...nie jest tak żle,mam duzo zalet,mój mąż był baran i świetnie sie dogadywaliśmy. Max....sorki żartowałam,umiem czytac i wiem o co poprosiłes.

Gość matacz ,,,..,,,,
Jak moze nie znac interpunkcii - podstawowej :)

matacz, rozmawiamy o ortografii czy interpunkcji ? kolejny analfabeta.... brak przecinka czy postwienie go w nieodpowiednim miejscu mniej razi niż fakt że ktoś nie potrafi prawidłowo odmieniać przez przypadki lub sadzi fatalne byki gdy widzę że ktoś robi błędy ortograficzne, daje mi to obraz tej osoby: ktoś kto jest oczytany błędów nie robi, błędy robią tępaki które w życiu przeczytały tylko lektury szkolne a i to nawet nie jest pewne

"nie umiĘ flirtować" na miejscu każdego faceta zwiewałabym w podskokach

Gość matacz ,,,..,,,,
ciebie drazni ortografia , a mnie brak twojego wykształcenia , bo jak jzu komus zwaracm uwagę to sam musze byc idealny , a skoro piszesz z błedami , i to nie wazne jakimi - dla mnie jestes nieukiem takim samym jak ja dla ciebie .

"wesoła wdówka matacz...nie jest tak żle,mam duzo zalet,mój mąż był baran i świetnie sie dogadywaliśmy. Max....sorki żartowałam,umiem czytac i wiem o co poprosiłes." To dlaczego nie podałaś tego o czym pisałem:P?Poza kartoteką oczywiście :P.Bez tego nie sprawdzę:P.

Gość matacz ,,,..,,,,
oczytana sie znalazła - dziwne , ze w tym oczytaniu interpunkcja ci umkneła :) ale zawsze tak jest ! wyzej sra niz dupe ma !

matacz, obraziłeś nie tylko mnie ale też autorkę....jesteś tego świadom ?! czy tak sie zagalopowałeś by jej bronić że nie zauważyłeś :-)

Gość wesoła wdówka
daremna...Ja jak ide na zabawe to ide potańczyć,Ty może pogadac i tym sie różnimy.

Gość wesoła wdówka
max..nie na tym forum

tak jak napisałam, interpunkcją przesadnie się nie przejmuję....bo i tak prawie nikt na nią nie zwraca uwagi pisząc na forum, rażące błędy ortograficzne uwagę zwracają zawsze przyczepiłeś się do kwestii przecinków a nie zauważyłeś że większość osób pisząc na forum nie dba o to czy pisze wypowiedź jednym ciągiem czy w formie zdań zaczynających się od dużej litery

Gość wesoła wdówka
daremna..co do tego niby związku to poczytaj uważnie co napisłam bo chyba ci sie cos pomyliło.

tak, wesoła, jesteś idealna dlatego żalisz się na forum czemu koleżanki Cię nie lubią a faceci unikają przekonanie o tym jakim się jest a to jak widzą Cię inni to nieczęsto dwie różne rzeczy i właśnie to jak traktują nas inni pokazuje nam kim naprawdę jesteśmy

Gość wesoła wdówka
max...co dokładnie mam ci podać?hihih

Gość matacz ,,,..,,,,
Bo ja nie czepiam sie niczego ! ale osób własnie to robiacych ! ktore mają sie za lepsze i pisza to personalnie do kogoś ! same majac braki w wykształceniu:) Widzisz ... kazdy kto pisze posta - system mu błedy ort. podkresla na czerwono , ale ... błedów interpunkcyjnych - nie ! Stad łatwo pisac poprawnie w kwesti ort , bo styknie tylko obserwowac czy podkreslone cos na czerwono, czy nie :) A ty sie ty wymadrzasz ? po co ? jak bedziesz idealna - wtedy mozesz . ale idealni ludzie w tej kwesti z zasady nic nie napiszą , a jak juz to delikatnie , a nie tak jak Ty . Ty wlasnie jestes ta , co wyzej sra niz dupe ma .

Gość matacz ,,,..,,,,
pełną date urodzin , dokładne miejsce urodzenia , i godzine dokładną . reszte sobie znajdzie .

skoro się mylę, to sama mi odpowiedz czego ty właściwie chcesz od tego kolesia ? jest na każde twoje zawołanie, razem spędzacie czas, pomaga Cię i wspiera ? sama napisałaś że nie chcesz ślubu i dzieci, więc jedynej rzeczy jakiej tu brak to prawdziwej intymności, akurat dlatego że sama tego nie chcesz masz prawie 40 lat, nie jesteś już nastolatką która ma w głowie bzdurny wyidealizowany obraz związku, powinnaś wiedzieć że związek to nie motylki w brzuchu i fascynacja ale codzienność, wspieranie się, przyjaźń, wspólne cele każdy nawet burzliwy romans ewoluuje właśnie w tym kierunku, ty masz to już teraz, czego chcesz wiecej ? fajerwerków non stop ? problemem jest to że jesteś z facetem który Cię nie pociąga, jesteś z nim tylko ze strachu przed samotnoscią i dla wygody, być może wzajemnie się tak traktujecie, całkiem możliwe że już zawsze tak będzie i nie masz co liczyć na coś innego nie jesteś nastolatką i szanse że poznasz kogoś kto sam nie ma za sobą burzliwej przeszłości, rozwodu, jakieś byłej na horyzoncie, dzieci itp jest raczej nikłe... w tym wieku jest się raczej realistą nie ulegającym porywom serca, ludzie są okrzepli, trochę zgorzknieli, tak działa po prostu suma doświadczeń życiowych, tego nei da się przeskoczyć, nie da rady udawać że ma się 20 lat i ma się tę samą świeżość emocji, dojrzewanie, doświadczenia nas zmieniają jaka jest szansa że poznasz rówiesnika który nie jest po przejściach, nie ma jakis doświadczeń z poprzedniego związku ? nikła, z kolei poznanie kawalera, równolatka też dużo mówi o jego osobowości

Gość matacz ,,,..,,,,
czego ty sie jej czepiasz - wiesz co to cos takiego jak przyjaciel ? przyjaciela ma - chce czegos wiecej - tak trudno ci to ogarnać ? tak ma mies skowronki non stop , inaczej ktos po prostu zbedy , bo zawsze jest , albo sie znajdzie przyjaciel ! A skoro ja mam te skowronki mimo wieku , to znaczy ze to jest mozliwe !

Gość przyjazna pomarańcz
lepiej mieć przyjaciela niż nikogo