Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bezdzidzi

Z usmiechem przez zycie BEZ dzidziusia !

Polecane posty

Gość bezdzidzi

jw

Gość aadlkadlklskdlskd
:)

Gość bezdzidzi
bez okresikow, sluzikow, fasolek, pieluszek, laleczek, brzusiow, groszkow

Gość bo te matki polki
bez dzidzi

Gość i bez rączek nóżek itp
wstajesz o której chcesz masz w piatek kaprys np. wypad na weekend w gory/nad morze - jedziesz nie jestes uwiazana kula u nogi mozesz sama sie utrzymywac i nie martwic o kase zyjesz dla siebie po dziecku zycie sie konczy, taka prawda

Gość bezdzidzi
bez zygania, srania, rozstepow,dostawania tzipicy na punckie wszystkiego zwiazanego z dzidzi, bez dzidzi na wakacjach

Gość pepiczek
noi git!:D

Gość matka nie polska tylko fasolka
popieram!

Gość abadziababenc
bez dziedzica, bez przekazania genów

Gość pseudo grekko
co ty pieeedolisz.......

Gość bbbbbbbbbbbb
.....i BEZ rozumu..... nawet odpowiedniego działu na ten durnowaty temat znaleźć nie możesz..... Dział Ciąża, poród, macierzyństwo i wychowanie dzieci ? Powaliło Cię?

Fajny pomysł :) niestety w praktyce im bardziej sie ktoś wypiera tym większe jest prawdopodobieństwo że za 10 lat o tej samej porze zastaniemy taką osobę zakopaną w pieluchy :D

Gość huhuhuhuhhaha
też tak zyłam :) i wierz mi miałam duży uśmiech na twarzy...a później zachciałam innego zycia i usmiech jest jeszcze większy..na wszystko przychodzi czas i pora. A odmawiać sobie czegokolwiek a zwłaszcza uczucia macierzyństwa- dla mnie niewyobrażalne./

Gość pepiczek
:D bezdzietność ma swoje plusy ...oczywiście że ma i niech mi ktoś napisze że bardzo się mylę:D. Sama jestem matką i uwielbiam swojego szkraba i bardzo go kocham ale wiem na co mogłam sobie pozwolić nie mając dziecka i nie będę zakłamana. Oczywiście i macierzyństwo ma swoje plusy...tak, tak:D ma takowe i tu już trzebaby mieć tego potomka żeby się przekonać. Dziewczyny, mnie brakuje wolnego czasu dla siebie, tego słodkiego uczucia że mogę dzisiaj być odpowiedzialna...tylko za siebie:D i jeszcze wiele innych by się znalazło:). Na pewno ktoś kto zostaje rodzicem oddaję duży kawałek siebie drugiej istocie i życie zmienia się niesamowicie. Upajajcie się wolnością póki możecie:)

Gość bezdzidzi
meteczki poleczki czy ja was przekonuje do moich przekonan? to i wy mnie nie przekonujcie!!!!!!!!!!!!!!!

Gość pepiczek
:D bezdzietność ma swoje plusy ...oczywiście że ma i niech mi ktoś napisze że bardzo się mylę:D. Sama jestem matką i uwielbiam swojego szkraba i bardzo go kocham ale wiem na co mogłam sobie pozwolić nie mając dziecka i nie będę zakłamana. Oczywiście i macierzyństwo ma swoje plusy...tak, tak:D ma takowe i tu już trzebaby mieć tego potomka żeby się przekonać. Dziewczyny, mnie brakuje wolnego czasu dla siebie, tego słodkiego uczucia że mogę dzisiaj być odpowiedzialna...tylko za siebie:D i jeszcze wiele innych by się znalazło:). Na pewno ktoś kto zostaje rodzicem oddaję duży kawałek siebie drugiej istocie i życie zmienia się niesamowicie. Upajajcie się wolnością póki możecie:)

ja ta wolnoscia upajam sie juz od lat, i bede sie nia dalej upajac :-D i tak jak ktos juz powiedzial, nie narzucajcie z laski swojej swoich prorodzinnych pomyslow, bo kazdy ma prawo do wlasnego zycia :-)

Gość kjdkjdsk
bezdzidziz----- fajny temat dla wszystkich tych kóre mieć nie chcą i nie mogą, zapewne wielu nieszczęśnikom poprawi nastrój ale na litość miej świadomość że skoro wlazłaś na forum dla ciężarnych , starających się i matek to nie będziesz długo czekać na wpisy matek czy też innych i nie dziw się i nie obrażaj a raczej poszukaj jakiegoś właściwego dla siebie miejsca;D.

To jakim sposobem trafiłyście na forum Ciąża, poród, macierzyństwo i wychowanie dzieci ??? Bo czegoś tu nie rozumiem.

Gość becia:)))
Ja tam mam dzieci, ale gdybym nie wpadła pewnie cieszyłabym się wolnością:P

Gość ciekawe.......
a ciekawe kto się wami zajmie jak bedziecie juz takie wybawione, wycieszone swoim życiem bez zobowiązań ale za to stare, niedołężne i osamotnione. I jeszcze bedziecie tęsknym wzrokiem patrzeć na wnuki i prawnuki swoich szczęśliwych koleżanek babć i prababć :) zobaczymy zobaczymy......

ciekawe....... a wiesz ze w domach samotnej starosci jest mnostwo dzieciatych? nie mysl, ze twoje dziecko majac swoja rodzine bedzie ci dupe podcierac 🖐️

Gość merkury
podejrzewam że tak trafiły na to forum że interesowały je te tematy bo co obce i odmienne to ciekawe i kusi. To jst tak.....chciałabym ale boję się:D. Faktycznie to nie jest miejsce dla takich odłamów , to forum jest dla ludzi którzy chcą dziecka , planują je albo już mają , każdy inny przypadek to zagubiona owieczka.

ciekawe....... a ty plodzisz dzieci zeby sie Toba zajely na starosc cczy jak ??? roznie sie w zyciu uklada i nikt CI nie zagwarantuje, ze twoj syn czy corka beda Ci podcierac tylek.

Gość becia:)))
Martwa idiotko spierdalaj. Mam pewnie miejsze wiadro niż ty bez porodów z twoją bujną przeszłością, terazniejszością:P