Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zytaaaaa

Polki w uk

Polecane posty

Gość Daria22.
Aha aha...dawaj jeszcze, pośmieje sie :D to co zmowiłes modlitwe w mojej intencji? Wiesz ze jak odmowisz to bedzie baaardzo niekatolickie, bo wy nigdy nikogo nie potepiacie i nie odrzucacie? Seks sam ze soba stary kawalerze? :)

Gość I am so cool!
Daria co denerwujesz tego barana prezesa? Wiadomo że to jakiś psychol i tyle. Szkoda człowieka bo widać że mu sie w życiu nie udało :(

Gość Daria22.
Serio? 25 lat i taki zgorzkniały jesteś? No to mi przykro. Widzisz obiektem wrstchnien to jestem dosc czesto, bom piekna i młoda :) ale i tak nie patrze na zaraze ktora sa te wszystkie prostaki , mam juz swojego wybranka. mam idealne życie, studia i prace :) dobra ide z tad bo szkoda niedzieli martowac na takie zawszone cos jak ty. Napisz cos fajnego co bede czytac na dobranoc! Pozdrow twoja "dziewczyne" (czyt. Prawa ręke) i przeproś żeś taki ułom :D

Gość VeneVidi
Hej! Szkoda że już kogoś masz dariu, bo chciałbym cie poznac. Juz chyba w innym temacie pisaliśmy o studiach. Pamietasz? Niezłe teksty walisz! Hehe!

Gość Dziewczyna prezesa
Niestety matka prezesa nie kochała i został mu uraz do Polek.

Gość Daria22.
Vene Vidi - chyba cie pamietam :)rozwazales studia w UK na inżynierii tak? I co zlozyles aplikacje w Londynie? nie zawieram znajomosci w necie ale o studiach pogadac zawsze moge ;) Prezesik mordo! Nudny juz sie zrobiłes.. Spodziewałam sie wiecej przeklenstw itp :( no zawiodłeś mnie! Prosze postaraj sie troche człowieku ...

Takich polaczków w ortalionowych dresikach to sie tu niestety widzi, i to nie mało :) Cięzko czasem się utożsamiać z naszym cudownym krajem i rodakami jak ludzie w UK mają właśnie takie ewenementy, których się tu nazjeżdżało, za przykład "Polaka".. Ehh no cóż, te 5-7 lat temu powyjeżdżało co najgorsze z kraju , bez perspektyw, bez szkoły to teraz cieżko zatrzeć "wrażenie" ;)

Gość HihihiUhaha
Ten debil prezes siedzi tu non stop i klamie ze ma zycie poza babskim forum :D nieudacznik!

prezes hahaha smieszny jestes. Ty piszesz o kulturze? Ty? Skoro wyzywasz Polki od szmat to ja sobie moge napisac, ze skomlesz. I wiesz co, jestem 100 razy bardziej kulturalna niz ty, marna imitacji faceta.

Gość bibokleeee
ten caly prezes to na tym samym poziomie umyslowym co i zeta84 czyli slynny opalony wloh-mustafa-pogromca polczyn, ktora normalna dziewczyna zechce takiego chlopa co w slowniku ma tylko pare wyrazow i glownym jest kur...? co wy soba reprezntujecie? zreszta co was obchodzi z kim sie spotykaja polki? pewnie nikt was nie chce i walicie gruche przez ekranem lub popychacie gumowa lale...jesli facet jest szczesliwy z wiazku to nie przesiaduje w necie obrzucajac blotem innych a w waszym przypadku to odru widac sfrustrowany typ polaczka ktoremu wszyscy winni tylko nie on sam

Gość Damski punkt siedzenia
Prezes_wertyp to pewnie jeden z tych "filozofow" przesiadujacych z puszeczka taniego sikacza pod biblioteka na Leyton.

Gość Daria22.
Ciicho ludzie! Tylko pan prezes może tutaj obrażac, ale jak wy cos na niego powiecie to chyba mu cisnienie podskakuje i sie biedak musi wyzyc :) taki odpad jak on nie ma szans na jakakolwiek laske ale pewnie sobie wkreca ze ja ma. To juz choroba psychiczna jest.

Gość LooooolL
Looooooool! :D :D teraz pewnie śmieci zbiera w okolicy, ale jak wróci to sie na was wyżyje bo pewnie zobaczy jakaś super laske i mu żal dupe ściśnie że dziś wieczorem jego dziewczyna Masturbacja mu zostanie...

czesc prezes :) ja mysle ze odrobine koloryzujesz. nigdy w uk nie bedzie tak zle jak w polsce a tym bardziej nigdy sytuacja nie bedzie gorsza niz w polsce. wiec wracac to moze ktos kto sobie calkowiecie nie radzi. jak ktos zna jezyk to nigdy w uk nie bedzie mial zle.

Gość Vene Vidi
Oh hi Daria! :D tak wypełniłem jak mi doradziłaś UCAS i dostałem sie na medical Engineering :) czyli dokladnie to co chciałem. Ty już skończyłaś? I w ogóle to daj jakiś kontakt bo m kilka pytań. Wiesz poczatki studenta w UK ( strasznie sie denerwuje) i jeszcze o tych praktykach w Australii. Pozdro!

Gość Daria22.
Co to "the Room" ?? Wiem bo bylo wczoraj w TV . Gratulacje! Tak ja juz zaczynam PhD! Ale juz na innym uniwerku bo mieli lepsze opcje. A chodzi ci o praktyki czy o gap year? Bo ja do Australii wybieram sie dopiero za rok a w tym roku bylam w Kanadzie robilam research ale bylo tez zwiedzanie. Wpisz sobie w google gap year work experience( i to niekoniecznie musisz brac rok wolnego, sa wyjazdy wakacyjne i kilkudniowe, zalezy co cie interesuje) Ale mysle ze uni tez powinno ci cos polecic, czasami organizuja takie wyjazdy ale ja np preferuje na wlasna reke wyjezdzac. Ewentualnie z grupka znajomych ze szkoly. A to bedziesz robic full time czy part time?

Gość Fytyfyty
The room to wcale nie jest dobry film :/

Gość Daria22.
A czy ja mowie ze dobry? To jest fenomen w swej prostocie i głupocie :) i te kultowe dialogi! Jest w nawet fanklub gdzie fani (?) tego filmu spotykaja sie co jakis czas w kinie i go ogladaja i w tym czasie robia rozne dziwaczne rzeczy. Hehe... "oh hi Mark"!- tak mi sie skojarzyło z powitaniem Veni Vidi.

Gość walsie333
Prezes a ty zasrany polaczyno co sie tak wymadrzasz???wpierdoliles wszystkie rozumy i zaduzo puszek fasoli z Tesco ze ci tak jeblo na dekiel???kurwa Ty mieszkasz,ale chyba w kosmosie...kurwa z ufokami takimi jak Ty:)

Gość Vene Vidi
Aha to dzięki! Ja chciałbym właśnie na rok do Australii a nie tylko na parę miesięcy. Takie coś jak wymiana studentów, ale nie rok przerwy. Wiesz o co chodzi? Nie wiesz może czy to uczelnia organizuje czy trzeba samemu się zgłosic do jakiejś firmy? A słyszałem o tym filmie. Tak się teraz moi kumple witaja i nie wiedziałem o co chodzi. Muszę zapytać. Trzymaj się!

Gość Daria22.
Tego nie jestem pewna bo nigdy nie orientowalam sie w takich wyjazdach typu Erasmus. Ale mysle ze to uczelnia ci organizuje, bo w koncu ze szkoly ta wymiana jest. :) powodzenia!

Gość walsie333
Prezes mnie ukara hahahahahha po pierwsze wiesniaku nie UKARA tylko Ukarze!!! dzieciole wez dziecko idz juz do tej szkoly Wakacje sie skonczyly prawie!!!! phephe jebne z tego

Gość zgnily pomidor
Mnie zastanawia czemy ten caly werty prezes zaglada innym do majtek. Od zawsze byly puszczalskie kobiety na swiecie i ty tego nie zmienisz, skoro tak ci przeszkadzaja te brudasy czyli ciapole to po co tu przyjechales? trzeba bylo w polsce siedziec na dupie. Nie wiem jaka ty masz dziewczyne i co ona w Tobie widziala, ale poziomem to widac nie roznisz sie niczym od tych krytykowanych przez ciebie brudasow. Jezyk jaki uzywasz oraz te wszystkie przeklenstwa, ktorymi operujesz daja mi obraz prostaka i chama, ktory pewnie nic w zyciu nie osiagnal i sie wyzywa na innych.

Gość Daria22.
Najlepsze jest to że ten prezesik sam sobie wymyśla historyjki. Np. Z mojego jednego posta przewidział moja przyszłość i nawet powiedział mi co lubie i z kim śpie :D oczywiście błednie. A teraz ma paranoje że pisze pod dwoma nickami. Prosze...najwyższy poziom ułomności dla tego popaprańca :)

Gość Daria22.
No widze ze prowadzisz badania na temat dziewczyn piszacych pod dwoma nickami :D chetnie poczytam o twoich odkryciach. Widzisz...jakby ci to powiedziec...istnieje takie cos jak studia, i madrzy ludzie je robia zeby zarabiac wiecej niz smieciowe 7 za godzine albo jeszcze mniej. Akurat studia to temat na ktorym sie znam a tobie jest żal że nie możesz sie wypowiedziec na ten temat wiec musisz troche powyzywac. Takie pytanko mam, masz jakes studia skonczone albo chociaz szkole srednia czy marnuje swoj czas na jakiegos idiote ? :D I zkad wzieles te historyjki o jakiś ciapakach ktorzy mnie rzekomo przelecieli? Bo o też interesujace jak cholera. Tylko wez odpowiedz normalnie (wiem ze to nie w twoim stylu bo wolisz zaraz atakowac..ale sproboj odpowiedziec jak czlowiek i poprzyj te swoje wywody czyms bo inaczej uznam ześ 100% idiota)

Gość olivia dunham
prezes wybacz, ale pograzasz sie. Zero argumentow, zero

Gość Daria22.
Dobra rozumiem, i nawet coś z przeklinaniem dziś przystopowałeś. a teraz odpowiedz gdzie ja napisałam cokolwiek o tym że śpię z ciapakami? bo nie rozumiem czemu sobie to ubzdurałeś? tak sie składa że od nich trzymam się z daleka, nie lubię ich tak samo jak całej męskiej zarazy tego świata. Polacy, ciapacy i inne obszczymury są po prostu dla mnie niewidzialni :) i jeśli ktokolwiek tu jest szmatą to ty, bo wyzywasz jak najęty a nie masz żadnych argumentów. Tylko wymyślasz żeby poczuc się lepiej. Tak zachowują się ludzie którym życie sie nie udało, albo laska przyprawila rogi...pewnie z jakimś ciapolem i teraz masz żal do wszystkich polskich panienek.

Gość Daria22.
zeta ty polska wszo! Jakbyś siedział w UK ponad połowę swojego życia też zapomniałbyś polskiego, więc stul swój polski zakichany ryjek :) nie pisze tu o studiach polonistycznych ani nawet studiach po polsku. idź i wkejaj swoje durne posty skopiowane z innego forum bo niestety tylko to umiesz :D

Gość Trawkaweed
@ Zeta48 Tak to jest, że głupi krzyczy najgłośniej. Znam ten typ wieśniaków którzy śmieją się z wykształconych ludzi. Niestety czują sie tak głupi, że muszą się jakoś bronic. Ja też jestem po studiach, zrobiłam magisterkę i zawsze znajdą się jakieś nieuki które będą chciały mnie zdeptac. Niestety to oni są małymi robaczkami i zawsze nimi pozostaną. Pozdro!