Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pani a.wrock.

Dziewczyny czemu nie golicie sie na wizyte u ginekologa, jestem asystentką

Polecane posty

Gość pani a.wrock.

ginekolga w prywatnym gabinecie i to co widzę to mnie przeraża, kobiety zarośnięte jak z lat 50-ych. śluz lepi sie na tych włosach. Tak cięzko wziasc ze sobą mokre chusteczki i chociaż przed wizyta szybko sie wytrzec? Naprawde gdyby nie świetna pieniądze dawno bym zrezygnowała. Takze apel do wszystkich golenie plus bycie czystym to podstawa a potem sie dziwicie ze ginekolog nie mily, a jaki ma byc skoro w smrodzie i klejących sie wlosach musi pracowac.

Gość jestes asystentką
i zaglądasz pacjentkom w krocze????? chyba sobie żartujesz?:O

Gość tikal
chodze do prywatnej przychodni i tam jest lazienka gdzie sie kobieta rozbiera i moze sie umyc, super sprawa

Gość 1234567898765
Jakie masz wykształcenie? Pytam z ciekawości.

Gość fujjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj
prawie zwrocilam sniadanie ble nie wyobrazam sobie sie nie ogolic a o umyciu nie wspomne:O co do golenia na zero nie nie trzeba ale chociaz sie podgolic skrocic ogolic bikini na plaze tez chodzicie z wystajacym bobrem???

Gość misia8954
no soryy ale jesli jestes asystenka to chyba twoja praca powinna polegac na podawaniu, zapisywaniu itd a z tego co widze to stoisz i ogladasz, jak kobiety wygladaja w kroku. boze bron od takich cpojebanych asystentek

Gość jestes asystentką
poza tym proponuję wziąć słownik ortograficzny do ręki i czasem zajrzeć do niego;) trochę wstyd by ASYSTENTKA PANA GINEKOLOGA w GABINECIE PRYWATNYM sadziła takie błędy;)

Gość kffffiatek zielony
no mnie też to dziwi, ja się na co dzień depiluję ale rozumiem że nie każda chce. Natomiast do ginekologa iść zarośnietą to po prostu brak szacunku do człowieka który musi się przez te chaszcze przedzierać. Ułatwiacie mu pracę goląc się przynajmniej przy samej pochwie. Jak waszym facetom to nie przeszkadza to ok, są różne fetysze. Ale obcy facet czy kobieta - lekarz, powinien mieć tam schludnie, i zwyczajnie łatwiej sie "dostać" i zbadać.

Gość ererkeggg
Ja sie gole, ale Ty nie jestes asystentka ginekologa, a jesli jestes - to niedouczona, a prace masz po znajomosci albo po dupie a nie po kompetencjach. Wroc do pracy jak sie nauczysz do czego sluza wlosy na narzadach rodnych kobiety.

Gość pani a.wrock.
tak zaglądam bo szykuje pacjentki róznież do badania. Moja praca nie ogranicza sie do pisania na komputerze "relacji" z wizyty.

Gość 1234567898765
No właśnie, dlatego zadałam pytanie o wykształceniu. W krocze przy ginie może zaglądac np. położna, czy pielęgniarka ze specjalizacją ginekologiczną. I jedna i druga raczej Ci powie, że nie powinno się golic. A jako zwykła asystentka nie masz prawa zaglądac w krocze pacjentkom, co najwyżej w kartę zdrowia. 🖐️ Następna sobie nawymyślała.

Gość kfffiatek lekarz to powinien
mieć przede wszystkim CZYSTO, a nie WYGOLONE, bo to jest osobista sprawa każdej kobiety czy chce się tam golić czy też nie tutaj chodzi tylko o higienę i tę powinna zachować każda kobieta bez względu na to czy się goli czy nie

Gość 1234567898765
No mnie nikt nigdy do badania nie szykował u gina. :o nie rozumie, jak to się robi?

Gość pani a.wrock.
tikal u nas rozniez jest toaleta, czasem wychodzę i informuje za ile dana osoba zostanie przyjęta i specjalnie mowie: ZE MAMY TU TOALETE GDYBY POTRZEBOWALA SIE PANI ODSWIERZYC. w grzeczny sposób mily i uciekam do gabinetu ale zadko która chyba korzysta.

Gość 1234567898765
Nie rozumiem *

Gość pani a.wrock.
ererkeggg oczywisice ze wiem do czego sluzą wlosy lonowe, ale by chronily nas przez infekcjami na boga nie musza miec 4-5cm długosci :(

Gość skąd oni cię wzięli na
tę asystentkę? z ulicy? :D ciesz sie ze nie jestes proktologiem :classic_cool: TAKA TWOJA PRACA, sama sobie wybrałaś. jak nie pasuje to zmień.

Gość kffffiatek zielony
jakoś do porodu też się goli kobiety, chyba że już czasu nie ma. Ja akurat sama sie goliłam wtedy, ale chodzi o to, że poród czy badanie, to momenty w których musi być tam łatwy dostep, po prostu ułatwienie komuś pracy. Wiesz, oczywiscie ze nie kazda sie tam chce golić na co dzien. Ale znowu do gina sie tak czesto nie chodzi, zeby nie móc sie raz na rok poswięcić. Pomyśl, jak taki lekarz sie codziennie musi przez krzaki przedzierać, to raczej przyjemne dla niego nie jest.

Gość pani a.wrock.
kffffiatek zielony dokaldnie, trafnie to ujelas. To brak szacunku dla nas, dla mnie i pana Doktora. To tak jakby pójść do dentysty z kawałkami schabowego pomiędzy zębami.

Gość 1234567898765
No ona mówi, że pacjentkę do badania przygotowuje. Ale jak to się robi...? Dziewczyny czy u gina ktoś Was przygotowuje do badania? Bo mój mi tylko karze usiąśc i mnie bada i o co chodzi?

Gość ściemnia idiotka i wydurnia
się jak to nastolatki - nudzą się latem:O

Gość pani a.wrock.
1234567898765 tak się mówi "szykuję" pacjentkę, ale polega to na powiedzeniu zeby zajęła fotel, podklady zmieniam jak zejdzie, osłonkę klade na brzuch by sie lepiej czuła. wiec to ott takie "szykowanie"

Gość o kurde jaka wiocha
widze ze sie duzo lasek oburza - udzerz w stół... same pewnie zarośniete łażą do lekarzy, fuj.

Gość binloko
ODSWIERZA, ZADKO?!!!!!! CHYBA JAJA SOBIE ROBISZ,TEN GABINET TO CHYBA W KOZIEJ WOLCE:):) DO NAUKI IDIOTKO

Gość 1234567898765
Ginekolodzy otwarcie mówią, że nie pochwalają golenia. To natura, nie rozumiem czemu ma byc brakiem szacunku dla kogoś... A co do porodu krocze się goli, w razie pęknięcia, aby później zszyc. Nawet jak Ci operacje na plecach robią to najpierw Ci je ogolą. Osobiście żaden gin mnie nigdy ze golenie się nie pochwalił, wprost przeciwnie.

Gość pani a.wrock.
odpowiesz w końcu kiedy odpowiedzialam juz kiedy mam okazje zobaczyc krocze pacjentki, gdy lekarz bada opisuje przebieg badania/usg. Tak jak protokolant w sądzie tylko nie z tak zawrotna prędkością. Wiec przy badaniu nie zaglądam nikomu w krocze.

Gość słuchaj wielka asystentko
mam propozycję: może podczas tego przygotowania do badania będziesz podmywać i golić te brudne pacjentki? pan doktor na pewno dorzuci Ci sporo do pensji i nie będzie musiał oglądać i badać z obrzydzeniem tych nieogolonych pań ?;) Ty zarobisz więcej, a i pan doktor będzie bardziej zadowolony, hmm?;)

Gość słuchaj wielka asystentko
wiesz, w końcu kasa nie śmierdzi, nie?;)