Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pani a.wrock.

Dziewczyny czemu nie golicie sie na wizyte u ginekologa, jestem asystentką

Polecane posty

Gość pani a.wrock.
1234567898765 jeżeli twoj lekarz pracuje sam to kto ma cie "obsluzyc"? on sam wtedy wszystko robi, podklady myslisz ze same sie zmieniają, łozko samo umyje, podnóżki ?

Gość soludko
place to wymagam a tobie chooj do tego

Gość ssobaka
Taka z ciebie asystentka jak z koziej dupy traba. Ale jakbys juz byla faktycznie asystentka - to i ty, io twoj Pan Doktor jestescie dla pacjentek, a nie odwrotnie

tyle lat chodzę do ginekologa i niegdy żadnej baby asystentki nie było, a jakby była to na pewno bym jej mego różowego wnętrza nie pokazała! a czy dziewczęta zauwazyłyście że chłopiec pokazuje penisek :)

Gość vbm28
lekarz dostaje za to grubą kase to nic mu sie nie stanie jak przyjmie zarośniętą kobietę...poza tym i tak musi rozchylic wargi zeby dostac sie do pochwy to co za róznica czy sa na nich włosy czy nie...nie przesadzajcie i nie róbcie z lekarza męczennika bo się namęczy że przyjmie zarośniętą...a golic sie specjalnie na wizyte to największy błąd...potem kilka dni swędzenia albo wysypki jak to bedzie odrastać...

Gość 1234567898765
Nie rozumiem, tak o wziął sobie jakąś asystentkę bez wykształcenia medycznego do oglądania krocza? Nie wiem, mój gin dba o intymnośc w gabinecie. Jakbym usiadła na fotelu i podleciałaby do mnie jakaś dziewczyna krocze pooglądac to... :o i to jeszcze bez odpowiedniego wykształcenia.

Gość kasiaqqq
z pewnoscia nie jestes asystentka nawet obok niej nie stalas. Po pierwsze wszyscy ginekolodzy z ktorymi mialam do czynienia zawsze krzyczeli ze to jest niezdrowe bo zabijasz mikroflore bakteryjna, gdyby mialo sluzyc golenie urodzilybysmy sie i zyly tam lyse. wiec prosze nie gadaj ze mamy sie golic, co innego troche przystrzyc i zgadzam sie z Toba ze przed sama wizyta podmyc lub przetrzec mokrymi husteczkami. Ale Ty droga wymyslona asystentko nie gadaj glupot.

Gość 1234567898765
Dokładnie mi też ginekolodzy zawsze wykłady wygłaszali na temat tego, że po co ja się golę. A mój gin pracuje z położną, która jest jego asystentką, ale nigdy mi tam nie zaglądała.

Gość pracuję w przychodni i wiem
hahahaha jaka ściema !!! Asystentka :D:D chyba od parzenia kawy. Na pewno nie od wypisywania dokumentów bo z takimi błędami to na pysk by Cię wyrzucili. Po drugie NIGDY żaden ginekolog nie zgodziłby się na obecność asystentki podczas badania pacjentki na fotelu ginekologicznym. A tym bardziej nie pozwoliły na zaglądanie pacjentce w krocze ! Po trzecie ; w przychodniach czy też w prywatnych gabinetach są łazienki i każda pacjentka może podmyć się przed wejściem do gabinetu. A odnośnie owłosienia to już decyzja pacjentki czy chce się depilować czy przycinać owłosienie czy też zostawić tak jak matka natura stworzyła ;) Ginekolog na pewno nie zwróci uwagi pacjentce nie wydepilowanej !

Gość plona gory plonaaa lasyyy
ale z was wiejskie dziewuchy masakra z czym do europy z tym chaszczami hahahaha

Gość 1234567898765
No właśnie. A ona opowiada głupoty, że zatrudniła się u gina i ogląda krocza pacjentek i jeszcze, że jak zarośnięta to szacunku nie ma. :D Jaja jak berety, przecież to natura nas z takim brakiem szacunku stworzyła. A bez medycznego wykształcenia w gabinecie gina można co najwyżej na recepcji pracowac.

Gość pani a.wrock.
Kretynka estetka........ a kto tu mówi o goleniu sie na 0? bez przesady. mialam na mysli przycięte włosy , nie wiem skad pomysł z tym calkowitym ogoleniem.

Gość pani a.wrock.
1234567898765 rozumiem ze poprosilabys ja najpierw o okazanie duplomu ukonczenia odpowiednich studiów? slchaj w takie cos nikt by sie nie bawil. 20min wizyta i dowidzenia. nikt nie musi sie przed toba okazywac. wtedy polecilibysmy zmiane lekarza albo bym wyszla gdybys sobie zarzyczyla.

Gość qwer
Ludzie, mamy XXI w! na plaży też Ci spod bikini włosy łonowe wystają??? Pach też nie golisz? w końcu to matka natura:)

Gość 1234567898765
Identyfikator - imię, nazwisko i zawód. Patrzę i wiem z kim mam do czynienia.

Gość zarzyczyła.............
:o

Gość pani a.wrock.
qwer dokladnie o tym samym pomyslalam bo golenie to przeciez flore bakteryjną zabija wiec rozumiem ze na plazy wlosy wam z majtek wystają? :(

Gość 1234567898765
Ja osobiście uważam, że owłosienie jakiekolwiek jest nieestetyczne. Jednak jak mi ktoś mówi, że babki które się nie golą nie mają dla kogoś szacunku i to osoba, która niby z ginem pracuje to aż mi się morda sama wykrzywia.

Gość aga7638
ja zawsze chodze ogolona do ginekologa ,niewyobrazam sobie isc inaczej ,dodatkowo jak mozna sie nie umyc dokladnie fuuuuuj. wspolczuje tym lekarzom jak przychodza takie smierdziele. na plaze tez bym sie niegdy nie wybrala z niewygolonym bikini. higiena. niektore o tym zapominaja, ale na umalowanie paznokci to jakos maja czas. porazka

Gość domdumdum
ona ma racje ja jestem zawsze wygolona a w 36tyg ciazy jestem lusterko i jazda i przed badaniem uzywam w kiblu chusteczek intymnych ale jak widze sa tu fanki madonny z lat 80 ;/

Gość 1234567898765
O proszę i jeszcze ogolenie się nazywa się higieną. :D

tu chyba nie chodzo o to czy ktos sie goli czy nie-chodzo o to ze nasza pani autorka,asystentka za dyche wali takim wqrwiajacym tonem i tekstami, ze az niedobrze sie robi:O

Gość domdumdum
ginekolog komentujacy stan owlosienia na pipie?pierwsze slysze to jest indywidualna sprawa To nie dobrze wiesz Kiedy jest pęknięty jeż To nie dobrze wiesz Kiedy jest pęknięty jeż, pęknięty jeż

Gość gattaLuna
domdumdum,i ty bedziesz mama? chryste wspolczuje dziecku,serio:O ps.tak,tak gole sie zawsze-to tak zanim rzucisz kolejnym ambitnym tekstem:O

Gość aga7638
a jak bylam w ciazy to golil mnie mz i nawet przed porodem tez bylam ogolona, takze mozna o to zadbac, no ale jak komus sie niechce to niech idzie i smierdzi.

Gość 1234567898765
Nikt tutaj nie napisał, że się nie goli. Po prostu myślę, że każda z dziewczyn, która się wypowiedziała na tym topiku zna zdanie swojego gina na temat golenia. A przyjdzie taka, która twierdzi, że babki mają się do gina golic, bo to jest takie a takie. Dajcie spokój, żenada. Spadam stąd. 🖐️

Gość aga7638
a jak bylam w ciazy to golil mnie maz i nawet przed porodem tez bylam ogolona, takze mozna o to zadbac, no ale jak komus sie niechce to niech idzie i smierdzi.

Gość domdumdum
Bede a to zeby byc dobra kochajaca matka trzeba byc tak sztywna i zamnknieta jak dupa w klozecie?jakim prawem komentujerz jaka bede matka?