Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pani a.wrock.

Dziewczyny czemu nie golicie sie na wizyte u ginekologa, jestem asystentką

Polecane posty

Gość panii a.wrock.
Pisalam ze w Warszawie prawie w centrum przyjmujemy ale co tam.. wy lepiej wiecie, ze to Kozia wólka :)

Gość dfdggfgdfg
zyjemy w takich czasach, ze estetyka jest bardzo wazna. chyba najbardziej te czepiaja sie autorki, ktore nigdy golarki nie uswiadczyly. a takie pieprzenie, ze wlosy sa potrzebne, bo chronia przed bakteriami itp jest juz z poprzedniej epoki, kiedy mycie sie nie bylo zbyt popularne. w obecnych czasach, gdzie czlowiek zwykle myje sie codziennie skad az takie bakterie maja sie wziac, ktore zaatakuje biedna wygolona cipule heh.

Gość panii a.wrock.
Muffinka ojojoj :) no fikaj dalej :)

Gość chyba udaje wykształconą
AUTORKO ... już ktoś zadał to pytanie, może przegapiłam, jaką szkołę ukończyłaś?

Gość panii a.wrock.
chyba udaje wykształconą a moge spytac co cie to obchodzi? czy to temat o moim wyksztalceniu, czy moze chcialbys startowac o taka prace hehe

Gość domdumdum
jesli uwazacie ze autorka i ja jestesmy cebulami to sie pytam po co tu siedzicie?

już nie potrzebuje Twojej odpowiedzi :) wystarczy tą którą podałaś

Gość domdumdum
czekoladowa muffinka poszlabys obiad ugotowac,wykapac sie nie wiem obejrzec na wspolenj bo naprawde nic madrego nie powiesz nic na temat a siedzisz i tak jebiesz jak dzik w sosne wez idz stad...

bo na kafeteri "cebule" są najbardziej ciekawymi ludźmi - po prostu z kogos trzeba mieć beke hahaha

Gość panii a.wrock.
chyba udaje wykształconą alez prosze prosze :)

Gość domdumdum
nawet jesli autorka skonczyla 3 klasy sp,i nie pracuje w tym gabinecie nawet jesli tak jest to co to ma do rzeczy? baby sie nie gola i nie myja i tyle

Gość ja tam zawsze...
jestem czysta i pachnąca :) nie wyobrazam sobie bym była nie świeża. Dbam o higiene, wiem co to maszynki do golenia i chyba bym sie ze wstydu splaila jakbym poszla taka zaświniona.

Gość dfdggfgdfg
zreszta ostatnio byly jakiejs artykuly o polakach i ich braku higieny. z kosmosu to sie nie wzielo. nie trzeba byc asystentka ginekologa zeby to zauwazyc, wystarczy w goracy dzien wejsc do komunikacji miejskiej. wtedy dokladnie czuc jacy to polacy czysci sa.

autorka..teraz siedzi przed kompem i wpisuje dane pacjentki rękoma od śluzu i z kawałkami wyrwanych włosów :P zaraz pacjentka wyjdzie i z doktorem będą się tarzać w tych oto łonach i śluzach hahahahahaha

Gość cdsiudsuc
ludzie kompletnie się wam w łępetynach poprzewracalo chyba z nudów włosy łonowe są czymś zupełnie naturalnym, i niby z jakiej racji mam je golić na 1 wizytę u lekarza któremu za to płacę. Piersze słyszę że miałyby w czymś przeszkadząć. Potem mam się męczyć ze swędzeniem. Włosy nie są tam bez powodu, poczytajcie o tym nie rozumiem tej mentalności-że trzeba włosy golić. Ja mam tam busz, a ostatnio ginekolog powiedziala mi że jestem okazem zdrowia.

Gość domdumdum
chyba udaje wykształconą to jaka ty musisz byc wyksztalcona i elokwentna i spostrzegawcza ze oceniasz ludzi po ich kilku wypowiedziach? niesamowity dar... ja zebym kogos uznala za ograniczonego intelektualnie musze chwile z nim pobyc a tu taka zdolnosc..nieprzecietne

Gość dfdggfgdfg
w takim razie pach tez nie golisz?

Gość domdumdum
cdsiudsuc juz widze twojego meza jak wybiera wlosy z miedzy zebow FUUUUUJ moj maz by cie nie dotknal zwierzu

ja tam się golę, ale żeby pisac jak autorka że kto się nie goli to jest "śmierdzielem" to chyba przesada, Autorka ocenia ludzi bez podstawnie. Chyba skończyłaś rolniczą w oborze z bydłem, może Ty pracujesz u weterynarza a myślałaś że to gin.?

Gość domdumdum
pewnie ze nie goli ani pach ani nog nic taki styl na samice goryla

dom.... ja nie chce Twojego męża kobieto !! mam swojego czyścioszka :)

Gość ja tam zawsze...
ja pierdole... do Pani co ma busz.... kurwa mac to ty na plarzy rzez ten busz wygladasz jakbys miala fiuta... fujjj spoko od higieny sa specjane plyne do mycia by rownowaga Ph oklic intymnych byla w normie, ale ty widac oszczedna jestes :)

a gdzie autorka spierdzieliła? podmywa ?

Gość domdumdum
a po co sie myc przeciez sebum łój jest bardzo potrzebne skorze ma dzialanie antybakteryjne i antygrzybicze nadaje skorze miekkosc wiec po co sie myjecie balsamujecie itp?

Gość mamusieńka..
ja też nie rozumiem kobiet co się nie golą..Przecież to nawet dla higieny lepiej. No i oczywiście przed wejściem do gabinetu koniecznie trzeba użyć chusteczek nawilżających bo nawet jak sie w domu podmywało to przecież tam tez si człowiek poci...

Gość cdsiudsuc
golę nogi i pachy... cipki nie, bo na szczęście mój facet lubi busz :) podnieca go to :) a ja się cieszę bo to niewygoda golić się tam

od dłuższego czasu tak się nie uśmiałam na forum kurde nic w pracy zrobione nie mam bo mnie wciągnął temat głupi jak nic ale wciągnął :):):)

Gość domdumdum
chyba udaje wykształconą ty jestes zajac bystrzak kurwa ja pisalam o tym mezu do innej osoby ale jestes bystra jak woda w kiblu:)

mamusienka... no popieram też zabieram ze sobą husteczki do higeny intymnej, przed samą wizyta używam :)