Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość biala mucha

Co myslicie o prawiczkach ktorzy zala sie na tym forum -jest jakas rada dla nich

Polecane posty

Gość biala mucha

?? w czym tkwi problem ? moga sie zmienic??

Gość fhgedhgebh
Problem tkwi w zrytej psychice. Od lat byli odrzucani to się odizolowali. Dla większości nie ma żadnej rady, bo nie mają żadnych chęci, zwisa im to. Całkowicie zobojętnieli.

Problem tkwi w zrytej psychice" Psyche można naprawić tym bardziej jesli ma sie 20-parę lat ... Tylko trzeba chciec tych zmian

Gość fhgedhgebh
No można naprawić. Ale oni nie mają żadnej motywacji.

Gość sjcslk
do chooja !!!!!!! musialas zakladac nastepny watek o tych choojach sflaczalych?????? teraz tu wsiury beda uzalac sie przez setki stron jak cioty :o

nie tyle nie mają motywacji co nie mają jaj i po prostu pasuje im wygodne życie przy mamusi która ugotuje,wypierze i pozmywa za nich talerze ... To jest zwykłe wygodnictwo Po prostu wygodnie im w taki "kurwi dołku" reszta to już tylko dorabianie ideologi na poczet usprawiedliwienia swojego "skrzywienia" 99% prawików z tego forum to zwykli kolesie którzy mogli by spokojnie gdzies umoczyć ale po prostu sie boją coś poderwać bo boją sie odrzucenia a czemu sie boją odrzucenia ? bo nie mają jaj i sa zwykłymi "pussy" oczywiście bedzie obrona w stylu : że za młodu był popychany ,ze rowiesnicy nie akceptowali go ze nieśmiałośc że coś tam cos tam typowe ;) dla tego gatunku

Gość fhgedhgebh
Buhaha, Regres ciśniesz. :D No trochę tak. Ale jak już człowiek ma wszystko w dupie to mu się nawet starać nie chce. Tylko po co w takim razie się użalać nad sobą. Jak się pogodzili tak z tym stanem, to czemu się żalą, powinni przynajmniej już nie gadać o tym. A jak im nie pasuje naprawdę to starania.

Jak się pogodzili tak z tym stanem, to czemu się żalą, " bo sa "pussy" własnie :D

Gość fhgedhgebh
Paszoł won sponsor 🖐️ pierdolisz aż mnie pępek boli

Gość fhgedhgebh
Niemoc jest spowodowana niechęcią do prób i obojętnością. Nie chce im się, bo mieli same porażki, więc to rozumiem. Pogodzili się. Ale sączą ciągle o tym żale. A ci co się nie pogodzili to powinni coś porobić w tym kierunku. Ale oni wymyślają durne teorie o kryteriach wybierania partnera przez kobiety. Każda potwora znajdzie amatora, ale musi najpierw poszukać. Nie chce im się- rozumiem. Ale niechże zamilkną w takim razie.

Gość biala mucha
Jestem prawiczkiem i mam 31 lat. Od ponad 10 lat nie mieszkam z mama. To co napisal regres to prawda. Sa oni normalnymi facetami tylko nie maja jaj. Nie podejda do dziewczyny, nie poderwa. W sumnie po mnie widac ze taki jestem. Nie caluje dziewczyn na dzien dobry. Unikam tego. Robia ze mnei zarty w pracy - czasami. A co mowia za plecami . Moze zebym lepiej nie wiedzial.

fhgedhgebh, nie pierdol ze tak nie jest. Czego potrzebuje mezczyzna? (podam na swoim przykladzie): -> czułości (jesli znajdziesz odpowiednia prostytutke to ci to da) -> atrakcyjnosci seksualnej (j/w) -> najwiekszej przyjemnosci -> oczywiscie dziwki sa w tym bezkonkurencyjne zwazywszy na doswiadczenie -> konkretnie takiego seksu, jaki mnie podnieca najbardziej (dziwka z wiadomych wzgledow ma wiekszy zakres uslug i nie ma zadnych oporow w stosunku do tego czego pragne najbardziej, co nie zawsze jest mozliwe u pozostalych dziewczyn)

A w jaki sposób mam poznać dziewczynę? Wczoraj mi się jedna spodobała w tramwaju, subtelnie ładna, skromnie ubrana, jechała z mamą, wyglądała na spokojną i porządną. I co miałem niby zrobić podejść i powiedzieć hej mała, co robisz wieczorem?

Gość fhgedhgebh
No widać, że masz zawężone pole potrzeb. :D A prawdziwa miłość chłopie? Ja kocham moją dziewczynę i na żadną doświadczoną dziwę bym ją nie zamienił.

Sex to nie wszystko. Co to za przyjemnosc wiedziec, ze interesuje sie Toba tylko dlatego, że jej płacisz. Żadna rewelacja.

czesc looooser :) ja tez mialem taka sytuacjie tyle ze w autobusie wracalem od lekarza i byla tam taka ladna ruda dziewczyna zgrabna ladnie skomnie ubrana troche elegancko ale jak bym podszedl to by mnie wysmiala co taki paszczur jak ja i taka ladna dziewczyna

Gość fhgedhgebh
No właśnie Loos. Z czegoś takiego to tylko taka radocha, że wystrzelisz.

Cześć Ble Ble. Ja taki najgorszy z wyglądu nie jestem, ale co z tego?

Gość a ja ich lubię , oni tylko
się 'żalą " czyli dyskutuja o tym , jak ktos na siłe chce ich zmienić.Ja ich lubie i piszą czesto fajne rzeczy.A ciebie ble ble chyba najbardziej.

Ja sobie sama takiego wzięłam i jesteśmy ze sobą już prawie 5 lat. Najwidoczniej stwarzacie wrażenie "bez kija nie podchodź" i tu cały problem.

Gość Notebook_3
Ja też ich lubię. :) Tylko offerma to agresor.

fhgedhgebh -> miłość = czułość w stosunku do drugiej osoby, tak czy nie? ja tez gdybym mial dziewczyne, ktora by mi sie podobala, to bym jej nie zamienil na zadna inna. Nie zamienilbym tez tej striptizerki ktora poznalem niedawno na zadna inna. Przywiazanie to rzecz calkowicie naturalna i czlowiek nie przywiazuje sie tylko do dziewczyny, ale tez do wszystkiego innego dookola Looooser -> chodzi Ci tutaj o podbudowywanie swojego ego? czy o spedzanie czasu w sposob przyjemny? Mi o to drugie chodzi w tym wszystkim i tylko po to sie zadaje z jakimikolwiek kobietami

Offerma to po prostu wyznaje zasadę, że jedyną obroną jest atak.

looooser wiesz mowilem glownie o sobie nie sugerowalem ze jestes brzydki :) "się 'żalą " czyli dyskutuja o tym , jak ktos na siłe chce ich zmienić.Ja ich lubie i piszą czesto fajne rzeczy.A ciebie ble ble chyba najbardziej" dzieki bardzo :D

Gość fhgedhgebh
Czułość, sex, przywiązanie... No to się zgodzę. Można załatwić na inne sposoby. Ale jak ja się doskonale rozumiem z moją dziewczyną, jak mi się z nią dobrze rozmawia- i to jest obustronne. Tego to już nie znajdziesz tak łatwo. No po prostu czujesz, że tylko ona się dla ciebie liczy. Możecie mówić, żem ciota i frajer, ale ja wierze w miłość🖐️