Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość biala mucha

Co myslicie o prawiczkach ktorzy zala sie na tym forum -jest jakas rada dla nich

Polecane posty

Gość Notebook_3
E tam odsieczą, po prostu ciekawa byłam czy umie rozwinąć jeden bardzo istotny aspekt. :)

Gość Notebook_3
No i wiadomo też gdzie się teoria kończy. :(

Gość po co faceci siedzą na babskim
ZS prawiku :) pożal sie troche nooo

Gość notebook tobie juz NIC nie
pomoze

Gość Notebook_3
Ha ha, no tu tez się rodzi pewna sprzeczność. :)

a co Wy macie taki problem z tymi prawiczkami?? Jestem w stanie zrozumieć, jak ciśniecie po tych co siedzą przed kompem i się użalają, ale jest masa normalnych kolesi, którzy z jakiś powodów jeszcze tego nie zrobili. Sam miałem swój pierwszy raz "późno" w porównaniu do średniej, bo niedługo przed 25. urodzinami, a nie jestem ani brzydki, ani nieśmiały. I gwarantuję, że nikt z Was nie pomyślałby widząc mnie rok temu, że jestem przed. Okazji było sporo, ale też nie czułem, żeby bzykanie pierwszej chętnej to było to. I z perspektywy czasu to się nawet cieszę, bo jak słyszę historie innych (ludzi z prawdziwego życia, nie z kafe ;) ), to czasami aż strach co ludzie przeżyli - "zdrada", "olewka", "ja spadam do byłego/byłej", "spałem/spałam z innym" itd... Oczywiście jest wiele udanych związków w młodym wieku i tego można pozazdrościć (chociaż po co...) jak i wiele nieudanych w późniejszym. Więc jak ktoś pisze z konkretnym problemem, to myślę, że przydadzą mu się konkretne rady, a nie jechanie po nim jaki to jest nienormalny, bo jeszcze "tego" nie robił, a ma tyle czy tyle lat. To nie wyścigi. Zresztą czytając wypowiedzi niektórych osób, to chyba te prawiczki mają o wiele mniejsze i normalne problemy niż 3/4 ludzi odpisujących im.

Gość jhuyuyutyt
ale dziwce na tobie nie zalezy,ona cie olewa,pamietasz o tym

Gość Notebook_3
No ja też nie wiem, co taki szum wokół tego. W końcu od tego jest forum, żeby zakładać odpowiednie dla siebie wątki. Czasem człowiek ma taką potrzebę, albo po prostu ma ochotę z kimś popisać. Wiadomo też, co za dużo to nie zdrowo się użalać.

Gość dobre dobre bardzo dobre
Widac jak powstaje prawiczkowa niunia ;-)

Gość Notebook_3
he he no nawracać może nie będę, ale nie mam nic do nich, możecie się nabijać ze mnie :P

Gość dobre dobre bardzo dobre
Ciekawe tylko ilu z nich naprawdę nie zamoczylo a ile to zwykle projekty

Gość Notebook_3
Pewnie faith jest projektem

Gość bhfsdfsdf
stulejarze też tu siedzą.

Gość zawsze szczery zawsze szczery
ino kurwa bez kozery :D

piosenka jakby stworzona dla prawikow z punktu 3 Nauczyli nas regułek i dat, Nawbijali nam mądrości do łba, Powtarzali, co nam wolno, co nie, Przekonali, co jest dobre, co złe. Odmierzyli jedną miarą nasz dzień, Wyznaczyli czas na pracę i sen. Nie zostało pominięte już nic, Tylko jakoś wciąż nie wiemy jak żyć. Dorosłe dzieci mają żal, Za kiepski przepis na ten świat. Dorosłe dzieci mają żal, Że ktoś im tyle z życia skradł. Nauczyli nas, że przyjaźń to fałsz, Okłamali, że na wszystko jest czas. Powtarzali, że nie wierzyć to błąd, Przekonali, że spokojny jest dom. Odmierzyli każdy uśmiech i grosz. Wyznaczyli niepozorny nasz los. Nie zostało pominięte już nic, Tylko jakoś wciąż nie wiemy jak żyć. Dorosłe dzieci mają żal, Za kiepski przepis na ten świat. Dorosłe dzieci mają żal, Że ktoś im tyle z życia skradł. Nauczymy się więc sami - na złość Spróbujemy może uda się to Rozpoczniemy od początku nasz kurs Przekonamy się czy twardy ten mur Odmierzymy ile siły jest w nas Wyznaczymy sobie miejsce i czas A gdy zmienią się reguły tej gry Może w końcu odkryjemy jak żyć Dorosłe dzieci mają żal, Za kiepski przepis na ten świat. Dorosłe dzieci mają żal, Że ktoś im tyle z życia skradł.

Gość dsaes
ja jestem prawiczkiem z wyboru .

Gość hej zawsze szczery jesteś
naprawdę ograniczony... wiesz, o czym tam piosenka jest, czy masz za mało lat?

buhahaha

Gość uefa euro 2010
Podejmowałem liczne próby, cześci dziewczyn nie pamietam; od każdej dostawałem kosza - nie ma możliwości zliczyć już tych dziewczyn. Tyle co sie nawpierdalałem upokorzeń to zgroza mała, kurwa jego mac. Nawet już do dziewczyny nie podejde, boje sie kolejnego ośmieszenia. Chyba doszedłem już do granicy gdzie sie mówi dośc. Niestety jest mi z tym źle, nachodzą mnie stany depresyjne coraz cześciej. Nie wiem co z tym juz robic, do lekarze isc czy co. Nie ma dziewczyny trudno, nie jestem atrakcyjny śmiały, trudno ale zmieniać sie nie bede dla kogoś. Martwi mnie to że obecny stan sie przedłuża a nie chce tak trwać do 50. 60tki. Nie wytrzymam tak.

o domach z betonu czyli prawikach a teraz z innej beczki chociaz podobnej czy ktos pokusi sie o wytlumaczenia z czego bierze sie w ludziach chec przedstawiania sie w zlym swietle i chec czytania o sobie negatywnych opinii? jesli ma odwage na odpowiedz dowolny z prowokatorow, zakladajacy prowokacje w stylu - jestem dupa wolowa, dziewczyna mnie chce rzucic a ja blagam ja by mnie nie opuszczala, czy ktos tak ma? - to chetnie przeczytam jakie to tajemne pobudki takimi ludzmi kieruja

Gość uefa euro 2010
Szczery, jak ci zycie dopiecze, nie bedziasz miał pienidzy, bedzisz sam od kąd pamietasz - to zrozumiesz.

ale jest masa normalnych kolesi, którzy z jakiś powodów jeszcze tego nie zrobili tacy kolesie nie uzalaja sie nad swoim losem na forach internetowych, czujesz roznice?

pilkarz od kad do tamtont? jesli mialbyc chociaz 3 szare komorki to oprocz kopania pilki potrafilbys wykoncypowac, ze to niemozliwe

A Ty jaką masz radość z ośmieszania prawików? Kurwa no nie powiem, jest to trochę prawda, ale na tej samej zasadzie oni się żalą co ty wypisujesz tu te piosenki- maja ochote i tyle.