Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość biala mucha

Co myslicie o prawiczkach ktorzy zala sie na tym forum -jest jakas rada dla nich

Polecane posty

Gość Notebook_3
No i dobrze, że wierzycie, tak powinno być. :) Nie wszytko jest takie mechaniczne jak mówi kolega sponsor.

Gość tutaj na forum nie ma
bezinteresownych inteligentnych wrażliwych przystojnych hehehe facetów !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

jakie mechaniczne? czy ja nie wierze w milosc? chodzi o to, ze nie jest ona do niczego potrzebna, skoro wszystkie pozytywne aspekty milosci mozna miec z dziwka. Mi sie dobrze rozmawia z wieloma osobami i rozumiem wiele osob, czuje tez do nich przywiazanie i czesto jest ono obustronne. Nawet nie musialem tego szukac, bo to samo przyszlo z siebie w miare uplywu lat i zawierania nowych znajomosci. "No po prostu czujesz, że tylko ona się dla ciebie liczy." to zdanie mi sie jedynie podoba i byc moze to jest wlasnie ta poszukiwana milosc. Pytanie tylko czy takie uczucie jest plusem czy minusem.. bo jesli to stracisz to stracisz rowniez kompletnie sens zycia, a stracic ta osobe jest bardzo latwo

tutaj na forum nie ma bezinteresownych inteligentnych wrażliwych przystojnych hehehe facetów !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! czemu nie dodasz, ze takich w ogóle nie ma? co do wiary w milosc - po co wam ta wiara? jesli ktos nie ma osoby, ktora kocha nie powinien wierzyc w milosc, bo taka osobe ta wiara czesto niszczy od srodka patrzac po sparowanych szczesliwych ludziach. Mysle, ze tylko te pozostale osoby powinny w nia wierzyc

Gdfybym mogla dac tym prawiczkom jakas rade, to tylko jedna: przestancie spedzac pol swojego zycia na je.bnietej kafeterii i uwierzcie troche w siebie i bedzie Wam o wiele latwiej

Gość Notebook_3
Nawet jak się nie ma kogoś to chyba lepiej wierzyć. Tak na moje, to wtedy człowiek jest jeszcze wtedy otwarty, a jak nie wierzy to już całkiem gorzknieje i nawet nie chce szukać kogoś do pary.

sprawa z prawikami jest dosc oczywista jeszcze pare lat temu prawikow nie bylo na kafe, w sensie "ideologii", "nurtu" jeden pies jak to sie nazwie ktoregos dnia pewien osobnik postanowil analogicznie do wypowiadajacych sie tu kobiet posmecic na swoje zycie (czy smecil zgodnie z prawda czy tylko mial taki kaprys by wzbudzic litosc, sprowokowac) ch. go tam wie temat owego osobnika najwyrazniej zgromdzil spory odzew i inni, zgodnie z zasada owczego pedu, postanowili go nasladowac i zaczeli zakladac swoje tematy w ten sam desen, a jeszcze inni zamiast zakladac tematy postanowili sie do pioniera przylaczyc i w ten oto sposob powstal "prawiczy nurt" bywalo roznie, raz sie panoszyli po calym forum, to znow wlazili do swojej nory i tam siedzieli najprawdopodobniej dosc szybko by im sie znudzilo siedzenie we wlasnym sobie i pier.lenie o tym samym ale tutaj z odsiecza przyszly roznej masci niunie, od cwanych samic przez naiwne forumowiczki, chcace z calych sil naprawic "prawiczy ciezki los" po jajcarsko debilne zielone zelki lub inne anetki obecnie prawikow mozna podzielic na pare grup: 1. zwykli prowokatorzy, ktorzy sporo pod kopula maja i pitola tylko i wylacnie by podtrzymac to specyficzne TWA - typy offermy darkera, wiary (nie wiem ktorego bo mi sie myla) 2. kolesie bez cienia swojej osobowosci, ktorzy ciagna do typow bardziej dominujacych z pkt1 ale wciaz tylko uzalajacy sie bez wzgledu na to czy tymi prawikami sa czy tez nie 3. prawdziwe prawiki czyli zwykle cioty, ktore zamiast siedziec cicho lub wziac sie za siebie to wola truc w stylu kobiet to tyle pozdro :-)

Gość vvvv mm
subkultura kafe prawików w pigułce, nice :)

Gość Notebook_3
A jak taki prawik ma wziąć się za siebie? Bo to też jest ważna kwestia.

za jakie siebie? nie zrozumialas jak widac ni slowa z tego co napisalem, jak sie wezmie (w sensie wirtualnym) to traci miejsce przy prawiczym korycie

Gość vvvv mm
"no bez jaj, nagle stracili zapal do obrony swoich pogladow?" trzeba było napisać pod szyldemnp _ cream_

Gość Notebook_3
>prawdziwe prawiki czyli zwykle cioty, ktore zamiast siedziec cicho lub wziac sie za siebie to wola truc w stylu kobiet No piszesz "siedzieć cicho lub wziąć się za siebie". Widze, że masz dużo do powiedzenia w tym temacie, to rozwiń ten wątek.

Gość vvvv mm
"anetka25710" hi hi :) :)

Gość Notebook_3
Jak widać nie taka oczywista. :D Czasem człowiek się stara, a i tak nie wychodzi. Wtedy już nie wpasowuje się w twój prawiczy schemat.

Gość jasne pogrupujmy kategorie
ludzi na forach i kurwy do jednego wora , prawiki do drugiego, matki do trzeciego , bo jak sie wychyla to zomo zawsze szczery przywróci ich do szeregu.Hahaha bujaj stary w real i kozacz w realu , jak mnie smiesza pseudo faceci jak ty.A teraz zapluj się w manii pieniactwa a dlaczego , udowodnij i innymi pseudo ironicznymi tekstami ,które dowodzą samczego iq .Sśij mistrzu.

Gość vvvv mm
no, doczekałeś się :)

Gość Notebook_3
No to się nazywa dopiero niezbity argument potwierdzający tezę. :D Jak już wystawiasz tu swoje teorie pod publiczną opinię to byś przynajmniej poparł to czymś. Niestety są one mocno wybrakowane. :(

Niestety są one mocno wybrakowane. pokaz mi swoje teorie, argumenty do nich i podyskutujemy tylko wczesniej naprawde zrob upgrade

Gość Notebook_3
Ale to nie ja tu zamieszczam kilometrowe posty o specyfice prawictwa na kafe. :) Niestety nie każdy to jęczydupa, który lubi wygodne korytko (choć są i tacy). Jak uważasz, że powinni wziąć się za siebie, to najpierw wyłóż im jak, zanim wystrzelisz z czymś takim. :)

o matko, niunia, naprawde nic nie czaisz? to tak jakby wykladac podszywom by sie nie podszywaly, albo kaczce by nie plywala po wodzie i nie kwakala zastanow sie dobrze zanim cos napiszesz albo idz do nory prawikow i ich nawracaj zasilajac szeregi forumowiczek, o ktorych pisalem

Gość Notebook_3
Nie zamierzam nikogo nawracać, bo nie mam na to sposobu. Ale uważam, że niektórzy mają prawo się beznadziejnie czuć. Skoro już tak to "szyderczo" ujmujesz w swojej teorii i piszesz, że nie biorą się za siebie, to tak jakbyś się zaliczał do tych nawracających... Ups. :)

Gość Notebook_3
No cóż, tak to jest... Łatwo wycofać się w obłoczku ironii. Trudno się mówi. :(

Gość ale tutaj z odsiecza przyszly
" ale tutaj z odsiecza przyszly roznej masci niunie, od cwanych samic przez naiwne forumowiczki, chcace z calych sil naprawic "prawiczy ciezki los" po jajcarsko debilne zielone zelki lub inne anetki" :)

hmmm mi sie zawsze wydawało że kafe jest właśnie do wyżalania się ;P tylko oczywiście co za dużo to nie zdrowo :D