Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość biala mucha

Co myslicie o prawiczkach ktorzy zala sie na tym forum -jest jakas rada dla nich

Polecane posty

Gość ale zawsze szczery
liże dupe offermie! aż miło poczytać jak się przymila!

Gość z archiwum kafeterii...
15:19 [zgłoś do usunięcia] c.r.e.a.m komiczne .. ja zaczynam prace nad sobą do dzisiaj http://pl.youtube.com/watch?v=GDfToFcJ2J4 Mogę popełnić błąd, wszystko stracić od ręki, Może już go zrobiłem, myśląc, że był niewielki cream, pochwal sie wynikami

specjalista od niepogarde off, nie moge jeszcze sie pozbierac jak to bylo? ubecka dziwka? :-) cream chcialbym bys podal wytlumaczenie na to, co moze byc dobrego w prowokowaniu innych do pisania negatywow na twoj temat

i rzygać mi się chce jak na to wszystko patrzę. forum off swego czasu opanowaly prawiki, wtedy tez rzygales czy moze nie? pamietas ztemat o krzyzu smolenskim czy poszedl w zapomnienie? a z tego rzygania tu przylazles czy podobnie jak tam chcesz napisac "szkoda moich slow" i pisac dalej?

Gość oferma gdzie tamat o smolensku
skasowany?

siedze tylko na jednym topiku i sporadycznie napise cos na innym teraz skupiam sie na realnym zyciu i mi to jakos wychodzi :)

oj biedny misiu, tak mi przykro na szczescie ty swiecisz przykladem, opanowania, ciepla, wyrozumialosci dla glupoty, nikogo nie obrazasz, nikomu nie dokopujesz normalnie dobry wujek off, kon by sie usmial

teraz skupiam sie na realnym zyciu i mi to jakos wychodzi brawo. a masz gdzies przed oczami creama, ktory nie uzala sie nad soba jak jarek po wyborach?

Gość dhdgggg
offerma ale "Oni" [czyt. towarzystwo z s ] myślą że są tacy w pytę :D ochhh ten ich sarkazm jest taki trendi :P

o prosze off teraz bedzie pokazywac jak ma dosc i jak mu sie rzygac chce oczywiscie przy okazji udowadniajac swoje pacyfistyczne nastawienie do swiata :-)

tak mam obraz osoby która sie nie uzala to sobie go wizualizuj za kazdym razem gdy klikasz "dodaj nowy temat"

nie nie, trendi sa teksty: jestem brzydki i beznadziejny goscie ktory skonczyli pua to sa kilerzy! poszedlbym ale po co? nikt mnie nie chce i tak

Gość zwabiona pewnym nickiem
"co moze byc dobrego w prowokowaniu innych do pisania negatywow na twoj temat" moze być dobre, jeżeli tym sposobem złowi się jedną siostrę miłosierdzia, która zaproponuje pomoc w zmienie statusu prawka :-) a tak poważnie, offerma, uważasz, ze lepszym rozwiązaniem niż zmuszenie do myślenia za pomocą poruszenia czyichś emocji (do czego ironia jest wręcz stworzona, o ile adresat ją rozumie) jest zachęta do zintensyfikowania użalania się nad sobą i wypłakiwania na internetowych stronach? czy jaką reakcję na publicznym forum byś zalecał?

eżeli tym sposobem złowi się jedną siostrę miłosierdzia, która zaproponuje pomoc w zmienie statusu prawka naturalnie, na "biednego misia" wiele lasek sie chwycilo, ale ilu z nich jest takich? 2? 3?

skoro koniecznie chcecie iść śladami grecji i białorusi to ja was nie powstrzymam co ma jedno z drugim wspolnego? poza jarkiem wybawicielem naturalnie?

co jeszcze wymyślicie żeby tylko usprawiedliwić to, ze dokopanie słabszemu sprawia wam satysfakcję? zapomniales dodac "nie zabijajcie nas"

offerma: "właśnie, to są nic nie warte banały które nikomu nie pomagają (poza tym kto je wygłasza). po prostu życie niektórych jest nieco mniej przyjemne i trzeba się z tym pogodzić." stary, teraz to mnie rozje*ałeś... Czytaj ze zrozumieniem, bo piszę do Ciebie w normalny sposób, a Ty się napinasz i jeszcze po mnie jedziesz. I kim jesteś żeby mnie oceniać? Czego oczekujesz? Że nagle ktoś sam do Ciebie przyjdzie i za rączkę wyciągnie z domu, żebyś się ogarnął? Nie! Weź się za siebie i zacznij działać, bo za 10 lat dalej będzie pisał na tym forum te same posty. Wierz mi - wiem, że nie jest łatwo, bo życie też mi trochę okopało dupę i cały czas mam ciężko. Jak chcesz kogoś poznać czy coś zmienić (bo chyba nie chodzi tylko o bycie prawiczkiem), to po prostu zacznij DZIAŁAĆ człowieku. I nie, te "banały", które według Ciebie piszę mi nie pomagają, bo poświęcam swój czas na czytanie tego tematu i staram się wybrać wypowiedzi normalnych osób spośród nic nie znaczących, gównianych postów i myślałem, że jesteś takim gościem, który szuka wsparcia, ale może się pomyliłem, bo z tego co piszesz, to chyba szukasz kółka adoracyjnego... Jeżeli się mylę - wyprowadź mnie z błędu.

Gość skoro lubią dowalać innym to
ich sprawa :D Każdy z tego żałosnego foruma ma w jakiś sposób przejebane , nie ma co się oszukiwać że piszą tu szczęśliwi ludzie. I czy to będzie bogaty podobno Egoist czy taki offerma :D:D:D:D:D Wiem po sobie :D:D:D:D LOL 👄

chyba niewiele czytasz off, najwyrazniej nienawisc do dlugu publicznego ci zaslonila swiat, jesli ktos ma problem i nie sciemnia, nie kreci nie racjonalizuje na tysiace mozliwych sposobow to otrzymuje rade

Gość zawsze szczery zawsze szczery
ZS to największa cipa na tym forum. Musi mieć bardzo zjebane życie, współczuję mu. Żeby po tylu postach jeszcze się nie dowartościować. :D Jedzie to kvrwa po anetkach a samo się offa pyta "kiedy to się zaszęło? uszalanie się nad sobom nie pomosze". Ten sam poziuom prezentujecie razem z prawiczkowymi niuniami.