Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość biala mucha

Co myslicie o prawiczkach ktorzy zala sie na tym forum -jest jakas rada dla nich

Polecane posty

Gość wiedziałem że
zawsze szczery tez jest prawiczkiem inaczej nie wchodziłby na ten zjebany temat

ja nigdy o tym ne załozyłem topiku poprostu kiedys masowo zakładałem różne topiki i przez to mam złą opinie tutaj ale mnie to nie rusza bo liczy sie zycie realne

off przeciez nalezysz do nurtu rozumnych, co wiecej, do nurtu takich ktorzy sie nie uzalaja, moze ty pamietasz kto to rozpoczal?

Gość zawsze szczery zawsze szczery
ha ha zawsze szczery cipa szuka poparcia u offermy:D

Gość buhahahaha krem
sie nigdy nie żalił!!!!!!! :D:D:D

Gość a ty zawsze szczery
myslesz że jak jesteś prawiczkiem który sie nad sobą nie uzala to jestes od razu kims lepszym od innych prwikow z kafe? jestescie wszyscy tacy sami

Gość a ty zawsze szczery
*myślisz

liżesz mu dupe ze jest rozumny. jak sie nie podoba forume to napierdalaj na jakies inne, jest ich pełno, nie bedziesz musiał prawikom wykładać :D ciekawe po co to wszystko wypisujesz. Oni mają przyjemność z żalenia się nad sobą, a ty z wymądrzania się- wszak wiadomo że każdy internetowy mistrz ciętej riposty ma na nosie krosty :D

taki slang kretynie :)

offerma: pewnie, że nie masz się wieszać. Nieśmiałość i wątpliwości co do wyglądu to jest problem wielu facetów (jak i kobiet), bo tych przystojnych i pewnych siebie nie ma wcale tak dużo, a często są ch*jami. Oczywiście to nie żadna zasada, że jak ktoś dobrze wygląda i jest wygadany to jest skur*wielem - tak samo brzydki i nieśmiały może nim być. Wg mnie to zacznij działać - ćwicz (siłownia, basen, pompki, rower, bieg - cokolwiek - ruszaj się!). Wysiłek fizyczny poprawia samopoczucie, więc na pewno Ci się przyda. Poza tym jak zaczniesz widzieć efekty ćwiczeń, to momentalnie poczujesz się pewniej. Polecam A6W (aerobiczna szóstka Weidera) - robiłem i po 6 tygodniach miałem b. fajnie wyrzeźbiony brzuch. Zadbaj o swój wygląd - ubierz się tak, żebyś czuł się dobrze i wyglądał dobrze. Zacznij chodzić na imprezy. I to nie w celu "wyrwania towaru", ale żeby sie dobrze bawić. Poznawaj ludzi, pogadaj z laskami na luzie. Tak, wiem z doświadczenia, że to trudne, ale dasz radę. Jak nachodzą Cię myśli, że nie sporostasz, to pomyśl, że przed Tobą tysiące osób miało podobnie i im się udało i Tobie też się uda. Nie wiem dokładnie z czym masz problem, więc napisz o co chodzi i ile masz lat. Mam nadzieję, że choć trochę Ci pomogłem, chociaż wiem, że podobne rady można pewnie znaleźć na tysiącach podobnych forów/stron. zawsze szczery: zgadzam się z Tobą w wielu sprawach. I też nie rozumiem chęci czytania o sobie negatywnych wypowiedzi czy tematów typu "dziewczyna mnie chce rzucic a ja blagam ja by mnie nie opuszczala". No sorry, ale czytanie negatywnych słów o sobie chyba jeszcze nikomu nie pomogło, a co do biegania za dziewczyną jak ma Cie w dupie to też mija się z celem, bo w znakomitej większości wypadków ona upewnia się, że "jest zaje*ista", a wtedy nie masz szans...

życie prawiczka to nie jest pasmo szczęścia i radości. wierze, ze tak jest, ale kazdy kto ma choc troche rozumu wie, ze ciaglym uzalaniem tego nie zmieni mnie zastanawia ta druga grupa, ktora w takiej postawie odnalazla jakis sens dlatego podpytuje creama a niuniek sie wykreca

co wiecej prawiki ustawicznie uprawiaja swoista kokieterie, w szczeoglnosci przed wszelkiej masci dziuniami, ktore probuja ich pocieszac kokieteria polega na tym, ze z jednej strony sie uzalaja a z drugiej pisza " ile razy mam mowic, ze krwa nie potrafie wyjsc do ludzi!" a za chwile "gdybym tak potrafil cos zmienic" :-)

po prostu życie niektórych jest nieco mniej przyjemne i trzeba się z tym pogodzić. i w tym zdaniu jest roznica miedzy toba a ble ble, creamem jakims bnb czy innym talatajstwem godzisz sie i tyle zamiast kokietowac

Jest jeszcze jedna subkultura ludzi na kafe. To takie niespełnione w życiu mistrze ciętej riposty. Założe się , że w realu chylą przed wszystkimi czoła i tu musza nadrobić samoocenę popisując się zdolnościami analizatorskimi i uszczypliwością. Teraz po ostatnim sezonie doktora Hausa takie odzewy wśród społeczeństwa się pojawiły. Niestety kvrwa trzeba z nimi żyć, bo każdemu wolno wypisywac co mu się podoba.

a co do czytania negatywów o sobie to nikt tego nie lubi ale wiadomo jak jest na forum tu kazdego zjadą nie nalezy sie tym przejmowac

off, znamy sie dosc dlugo, wiesz, ze nie otrzymasz odpowiedi na to pytanie forum polega na tym, ze to ludzie zglaszaja swoje problemy i to z automatu daje swiatlo do ich komentowania, czy tobie cos doradzalem, oczywiscie na powaznie

jak jest na forum tu kazdego zjadą nie nalezy sie tym przejmowac i dlatego zakladales temat za tematem w ten sam desen by ciebie nie jechali? cream chlopie, przestan sciemniac :-)

nie poprostu chciałem aby sie zlazło towarzystwo i mozna było pogadac ale to juz za mną ostatni topik załozyłem chyba 2 miechy temu