Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość biala mucha

Co myslicie o prawiczkach ktorzy zala sie na tym forum -jest jakas rada dla nich

Polecane posty

niuniek, najwyrazniej tez nie zaczailes mojego postu nie identyfikuje sie z prawikami, nie obchodzi mnie ile beda pisac i co robia w swoim zyciu zaciekawil mnie tylko jeden jedyny aspekt - po jaka cholere pisac na forum tak by zapraszac do krytyki

Gość buahahahaaa
zawsze szczery zawsze szczery---tak siesklada że Aneta90_210 do najmądrzejszych nie należy,

Gość buahahahaaa
co nie znaczy ze zawsze szczery nalezy...

Gość tożto sama anetka się podszywa
któż by inny :D

no i ma poparcie zagranicznych mediów. tu cie boli ofek :)

Gość zwabiona pewnym nickiem
czy to jeszcze wyśmiewanie, czy już prześladowanie? oferma, odnieś sie prosze do tej eskalacji pogardy, której przybywa z kolejnymi pojawiającymi się tu nickami? :)

Gość zawsze szczery zawsze szczery
Jem kupę z s :D

na białorusi nie stosuje się pasiaków tylko pakuje opozycje do wiezienia, w zasadzie to masz racje, pis chcialby bialorusi :-)

Gość po raz pierwszy w
życiu zgadzam się z offermą

cream jestes jednym z kolesi tutaj, ktorzy moim zdaniem mogliby sie zmienic, gdyby nie byli pod tak silnym wplywem tego o co cie dzis pytalem ale co rusz udowadniasz, ze sie myle :-)

akurat pogarda się całkiem przydaje, ale ty jej wybitnie nadużywasz we własnych celach, prawdopodobnie psychicznych orgazmów. no prawdziwy zakompleksiony ironista. pewnie się hausa naoglądałeś za dużo. zreszta warto dodac, że zgrabnie pomijasz niektóre pytania. a anetka nie jestem, to jeszcze gorsza debilka.

Gość ZS tylko się pogrąża
rozmową z offermą. Off przynajmniej ma wielka wiedzę na temat polityki, a SZ tylko trajkocze o tym zasranym rydzyku :O

zs...ja sie zmieniam na lepsze cały czas i pozostaje mi tylko jedna rzecz którą zaczynam stosowac czyli stopniowo wycofuje sie z kafe bo mozna zauwazyc ze tak długo jak bede tu siedział to nie bedzie sukcesu w 100% jesli chodzi o zmiane na lepsze

Bo ZS tylko jedzie na ironii, nieważne czy jest ona stosowna w danym momencie, czy nie, a off nie potrzebuje tego rodzaju lansu, bo naprawdę ma coś do powiedzenia. ZS myślał, że się skumają i będą razem szarżować po anetkach :D buehehe