Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie chcę dzieci

Tylko człowiek prosty bez pasji, zainteresowań ogranica sie do posiadania dzieci

Polecane posty

Gość nie chcę dzieci

dziecko zrobić kazdy dureń potrafi!

Gość refforma_..
ale mądrość, jestem pod wrażeniem.

Gość zluzowana maNka
oczywiście masz rację tylko ten tekst nie do nas tylko do swoich rodziców powiedz:D

Gość nie chcę dzieci
do reforma: wiem, ze jestes pod wrażeniem, prości ludzie zawsze są pod wrażeniem oczywistych prawd. do Swiatowa organizacja zdrowia: napisz jeden post ale mądry, a nie kilka tępych - albo nie pisz w ogóle

:D @autorze jest cienka o_granica miedzy ograniczaniem sie a byciem ograniczonym zawsze sadzilam, ze wlasnie tacy ludzie maja szanse zostac dobrymi rodzicami :-), a majac pasje raczej nie da sie jej niczym ograniczyc temat bez sensu

Gość nie chcę dzieci
do turkusek nie istnieje pojęcie granicy pomiedzy tymi dwoma pojęciami, gdyż dotyczą one róznych kwestii. Jesli coś nie jest odrobinę zbliżone, nie ma mowy o choćby prawdopodobieństwie istenienia granicy. Ciezko u ciebie z myśleniem logicznym temat ma sens, sensu raczej nie miały ruchy frykcyjne twojego ojca wykonywane w pochwie twojej matki, zakonczone ejakulacją skutkującą twoimi narodzinami

Gość Witamiżegnamzarazem
Posiadanie dzieci nie ogranicza się do ich zrobienia.

Gość ten z pasjami
Ten z pasjami nie ogranicza się wyłącznie do posiadania dzieci, bo jeśli jest inteligentny to ma nie tylko pasje ale i dzieci, i jedno nie przeszkadza drugiemu..........nooooooo...ale nie każdemu Bozia dała inteligencję

Gość nie chcę dzieci
a czy ta twoja bozia cokolwiek komuś dała? daj mi do niej telefon, bo nie mam jej w swoim spisie

:D rozumiem ze to jest Twoja pasja ok. niech Ci bedzie, w sumie dobrze ze Ty akurat dzieci nie chcesz

"sensu raczej nie miały ruchy frykcyjne twojego ojca wykonywane w pochwie twojej matki, zakonczone ejakulacją skutkującą twoimi narodzinami" Tą częścią wypowiedzi pokazałeś ile jesteś warty :). Soory, jeżeli po kilku postach nie możesz się obejść bez używania inwektyw to jesteś mocno ograniczony umysłowo... i nie zasłonisz tego swoim pseudointelektualizmem ;)

Gość Witamiżegnamzarazem
W dzisiejszych czasach każdy chciałby być błyskotliwy...:P

Gość kropeczka biedroneczka
autor ma 100 procent racji

Gość dinozaurom ja tu będę kiedyś
Mi Bozia bardzo dużo dała,telefonu ci nie dam,musisz ją sama odkryć w swojej duszy.Bez opieki Bozi moje życie byłoby straszne jak 80-90 procent społeczeństwa,a jest takie sobie,może wkrótce będzie bardzo dobre.

Gość amalletta
[zgłoś do usunięcia] nie chcę dzieci do reforma: wiem, ze jestes pod wrażeniem, prości ludzie zawsze są pod wrażeniem oczywistych prawd. :D, :D, :D, :D Ty masz jakies kompleksy na punkcie "prostoty"? A kim sa twoim zdaniem prosci ludzie? Rozwiniesz może?

Gość zwabiona pewnym nickiem
to juz sie staje bardzo nudne - te prowokacje a la bezdzietny egoist

Gość nie chcę dzieci
nie wiesz kim jest prosty czlowiek? i ty chcesz prowadzić dyskusję?

Gość amalletta
nie wiesz kim jest prosty czlowiek? i ty chcesz prowadzić dyskusję? Nie wiem CO TY ROZUMIESZ pod pojęciem prosty człowiek...i dlatego ABY PROWADZIĆ dyskusję usiłuję ustalić twoje znaczenie tego terminu :)

Gość refforma_..
ŚOZ adresatem był autor oczywiście. :)

Gość refforma_..
Nie szukałam ich, są oczywiste. Napiszę jak znajdę odpowiednią chilę. Bez obaw, ja nie wymiękam nigdy. :)