Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość do myślących

kiedy mężczyzna kocha kobietę? Do Panów

Polecane posty

Gość do myślących

Każda kobieta chce być kochana a jednocześnie adorowana. Ta komplikacja niesie pewne ryzyko, bo drodzy Panowie możecie Nasze zachowanie interpretować na swój prosty sposób, najpopularniejszy jest "to dziwka". Ale zostawiając na boku skomplikowaną naturę kobiet jak to jest z miłością mężczyzn do Nas. Spotkałam się z mężczyzną, który już na pierwszym spotkaniu poruszył, niepozornie, temat "Naszej wspólnej przyszłości". Odepchnęło mnie to nieco, ale ten minus zredukował na plus, w późniejszym etapie znajomości. Jednak czy taki temat jest przez Was poruszany kiedy macie tylko ochotę przelecieć kobietę? Bo z perspektywy czasu tak właśnie to wygląda. Pozdrawiam

Gość doradca terenovy
ale ty jestes pusta nie wiesz podstsawowej rzeczy facetowi kobieta potrzebna jest do 1.łozka 2.gotowania. 3.zajmowania sie domem '4. zajmowania sie dziecmi i do niczego wiecej czy to to rozumiesz? i inne takie jak ty

Gość frufruuuuuu
sa nieliczni ktorzy sa cudownymi facetami dla swojej jednej jedynej ksiezniczki i tak ją kochaja i szanuja jak kobieta sobie moze tylko wymarzyc. jednak to niewielki porcent meskiej populacji. reszta to rozpłodowe barachło. krowy niech ida do stajni zapladniac kurwa serio

Gość frufruuuuuu
panowie nie spiesza sie jak widac do udzielania info na ten temat bo jak widac gowno ich obchodzi taki temat a to mowi samo przez siebie..

Gość do myślących
Puste to jest to co napisałeś, niestety ja co najwyżej mogę być naiwna.. ale z drugiej strony nie wiem czy być naiwną osobą to dawać się nabierać na męskie, standardowe zaloty ;] Po prostu zastanawiam się, a myśleć każdemu wolno dobrze czy nie. Jednak tak jak napisałeś pięknie w punktach po co kobieta mężczyźnie to wywnioskować jedno mogę Twoja matka ma przesrane.. współczuję.

Gość frufruuuuuu
autorko, z tym nie wygrasz, tak juz jest i ten koleś ma racje a facet moze z grzecznosci tylko sie nie przyzna do tego ze sam tez tak uwaza. . ale znam osobiscie wspanialych mezczyzn, malo ich i są jednak wyjatkiem potwierdzajacym regułę.

Gość do myślących
Chociaż Panie Doradco Terenowy przyznaję rację, jesteście właśnie tacy jak w tych punktach, naprawdę przykre to jest, że tak prosto dajecie się poznać. I tu tracicie punkty i walory. Taki ktoś jak Ty musi być beznadziejnie totalny w życiu uczuciowym i sexualnym... ehh.. coraz więcej Was się robi takich a po Was jeszcze dzieci zostają.... tylko że tak na bardziej poważnie kiedyś widać było, bardziej że pary się kochają wręcz emanowały miłością tak, że można byłoby im tego pozazdrościć chamsko dzisiaj jest chamsko.

Gość do myślących
Z tym samochodem to jest prawda zwłaszcza kiedy mężczyzna ma bmw z4

Gość frufruuuuuu
"beznadziejnie totalny" ;p dobre haha tylko co to znaczy? ;p

Gość BOGUŚ PRAWDZIWY POLAK
KOBITA JEST DOBRA JESLI POTRAFI KARTOFLI CHOPAKOM UGOTOWAC JAK W POLU ROBIMY, JAK POTRAFI ŁACHY NASZE WYPRAC BO TO TEZ NIE MOZNA CHODZIC CIAGLE BRUDNYM, PO MIESIACU W TYCH CIUCHACH TRZEBA PRZECIE ZMIENIAC, NO ZEBY DZIECIAKI POTRAFILA WYCHOWAC ZEBY MOGLY POMAGAC W POLU ITD. TAKA POWINNA BYC A NIESTETY MOJA ZOCHA SPELNIA TYLKO JEDEN Z TYCH WARUNKOW

Gość frufruuuuuu
hah : ))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Gość piję palę w domu siedzę
tak tak wiem, miało być "totalnie beznadziejny" ;)

Gość doradca terenovy
muszisz zrozumiec jedoczesnie glupia kozo ze zeby spelnic sie 100% w roli kobiety (byc szczesliwą itd ) muszisz 1."sypiac" z mezem 2. spozywac z nim wspolne obiady i najlepiej sniadania ( gotowac mu pyszne jedzonka lub chodzic do restauracji jak stac was) 3.zajmowac sie domem 4.wychowywac dzieci i nic wiecej ani innego zadnych karier bo kobiety nie nadaja sie fizycznie i psychicznie do karier jezeli jakies kobiety uprawiaja to to sa poyebane i same sie krzywdza na wlasne zyczenie i glupich kolezanek

moj facet jak go poznalam stwierdzil na poczatku ze jestem wyjatkowa i ze dla niego jestem idealnym materialem na zone.. jestem z nim ponad 2 lata i do tej pory mu sie nie odmienilo.. nie potrzebuje mnie tylko do lozka, jest romantyczny, prawi codzienne komplementy, zaskakuje np prezentami czy wyjazdami ( wycieczkami ) wyrecza mnie w niektorych sprawach, gotuje i to calkiem niezle, pomaga mi w obowiazkach domowych, kazdemu sie mna chwali, broni w kazdej sytuacji, dzwoni do mnie z pracy kilka razy.. twierdzi ze jestem najlepsza rzecza jaka go kiedykolwiek w zyciu spotkala i ze dopiero ja mu pokazalam ze naprawde mozna kochac..

Gość do myślących
już mój stary nick, Panie Bogdanie to jest przerażające realistyczne co Pan ;) napisał. Z tym , że ja mam takiego faceta co to on prasuje w piątek o 22:00. Wszystko się dziś poplątało

Gość doradca terenovy
masz sie czym chwalic twoj facet to pisda

Gość do myślących
Doradco Terenowy skasuj w nicku pierwszy człon, podpowiem "Doradca" zostaw ostani "Terenowy" lepiej pasuje do Twojego stylu bycia i pisania. Bo " Terenowy " znaczy prosty poruszający się po wytartych ścieżkach

Gość doradca terenovy
i twoj facet to tez pisda wspolczuje wam

Gość do myślących
Nie chwalę się Terenowy bo nie ma czym.

ze niby moj? nie, to poprostu mezczyzna jakich malo na tym swiecie, a ja jestem poprostu szczesciara

Gość do myślących
Czasem też mam wrażenie, że jestem szczęściarą, chociażby z tego względu że nie trafiłam na takiego Terenowego doradcę.

Gość doradca terenovy
na pewno to ty go poderwalas i zlapalas bo on sam by tego nie zrobil to smutne pelno dzisiaj zniewiescialych i ciepłych kluchow facetow

Gość do myślących
A Ciebie nikt Terenowy nie podrywa, stąd ten jad i żal?

haha :D to on mnie poderwal :D zapraszajac na kawe :P przez 2 tygodnie mnie prosil o spotkanie :D ta ciepla klucha to idealny facet dla mnie ;)

no bo prawdziwy facet moja droga tylko czyha jakby cie po mordzie sprać i scyzoryk w bebechy wsadzic. jak nie ma takich zamiarow to znaczy ze kluchy lub gej!!!!!!!!!!!!!!

Gość do myślących
Powracając do wątku, krótka historia: kiedyś zostałam zaproszona na spotkanie przez kolegę z liceum, w wakacje po maturze dopiero doszło do spotkania, wymyśliliśmy że pojedziemy nad jeziorko, ja byłam nawigacją bo znałam trasę i powiedziałam : "skręć w prawo" a on skręcił w lewo, był taki roztargniony, że w końcu się spotkaliśmy.. to było naprawdę urocze :)) Uśmiecham się jak przypominam sobie tamten dzień :)

to znaczy ze nie jestes prawdziwą kobietą ;p a tak serio draznia mnie takie tematy bo zawsze znajda sie cwaniaki dla ktorych kobieta to tylko kawal miesa w ktore moga sie spuscic i najgorsze jest to ze jest pelno lasek ktore jeszcze same chetnie sie nadstawia tak o po prostu z nudow. nie wiem.. ale wydaje mi sie ze w zyciu nie trzeba chyba szukac poklasku ze str otoczenia, i szukac swojego typu faceta i miec w dupie to czy jakis półmózg bedzie go uwazac za kluchy czy cos.. i szczerze w to wierze ze jest szansa na spotkanie fajnego goscia ktory potrafi dojrzale kochac druga osobe bo znam takich ludzi, szczesliwych w stalych wieloletnich zwiazkach. popatrzec na takich i od razu widac co to znaczy ze facet kocha kobiete :)

Gość do myślących
A dziś mam faceta, który jest totalnie podobny do mnie , mimo różnicy kulturowej mamy tak semi charaktery, że aż czasem się gryziemy, to właśnie on wywróżył mi z ręki na pierwszym spotkaniu ( a mieliśmy tylko razem pracować :) ), że będziemy mieli dzieci, ojjj chciałam wówczas uciekać, ale nie widziało mi się jechać po winie 300 km do domu. No i tak jesteśmy ze sobą rok, dokładnie rok. Tylko te charaktery Nasze, ojć jest czasem gorąco, ze aż wrze :/