Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tyłeczek

macanie w autobusie

Polecane posty

Gość tyłeczek

kilkakrotnie zdarzyło mi sie że faceci przyciskają się do mnie w środkach komunikacji miejskiej...!!! Nie powiem...bardzo mnie to rajcuje...ale..czy miałyście podobne doświadczenie? jak się zachować?

Gość kffian
jak ja to lubię...pała mi staje na fajnej dupeczce

Gość często
złodzieje kieszonkowcy tak robią :-(

Gość linnek
oj ..zafsze staram sie dobrze ustawic..ha,ha,ha

Gość boxerka esterka
Ja najwyżej czuje na pośladkach twardego penisa, jesli ten ktos mi sie podoba to nie ma problemu

Gość fgdrhdfh
Gorzej jeśli to stary obleśny facet :( mi się takie coś zdarzyło, nie miałam gdzie uciec bo dużo ludzi było. Żałuje, że nie zrobiłam afery....

tez tak lubię i wiesz co to dobrze działa na wyobraznie. a pozniej mozna to przelozyc na znajomą cipkę ;)

Gość agusieńka23
Też tak miałam, czułam na pośladkach twardość jak autobus przyhamował to poczułam jeszcze bardziej, odwróciłam się i krzyknałam oooo... był to ksiądz. Ksiądz na to: to nie żadne oooo tylko klucze od zachrysti

Gość ta historia się nie klei
ksiądz jechał autobusem???? wnioskuję że ta historia jest zmyślona od początku do końca

Gość etsses
Sytuacja w busie. Trzymam reke na dolnej poreczy. Laska sie oparla i nie wiedziala ze tam jest moja reka, wiec ta moja reka ok 5min ocierala sie o jej srodeczek dupci. Miala obcisle spodnie. Potem przez ok 10 min macalem juz jej tylek. Pewnie pomyslala ze odebralem to jako przyzwolenie i dlatego teraz ta ostro juz jade. Na minute przed ostatnim przystankiem tak reke zanurzyłem między jej krokiem, ze az mi stoi na samą myśl. Mocno złapalem i masowałem intensywnie, taką ciepłą cipe miała

Gość Mnie...
Tez by podniecila taka sytuacja w autobusie, chcialabym kiedys tak sprobowac

Gość patrykeros81
Chętnie delikatnie popieściłbym, pogłaskał jakąs Panią w autobusie, tramwaju/pociagu. Namiętnie, delikatnie, zmysłowo, nie nachalnie...

Gość Luki_30
temat jest mi znany i lubiany :) to jedyny pozytyw jazdy zapchaną komunikacją miejską wcześnie rano :) kilka fajnych historii udało się przeżyć, ale mam nadzieję, że wszystko jeszcze przede mną :) jak dobrze jeździć z studentkami :)

Gość u fryzjerki
Tuż przy akademiku był malutki zakład fryzjerski. Jak ktoś tam szedł, to mówił "idę na pieszczoty". Gdy trzymałeś rękę na poręczy fotela, to fryzjerka nazywała się na nią okrakiem. Ja po chwili obracałem rękę wnętrzem do góry i miętosiłem. Na nic więcej nie poszedłem (ani kolesie), bo dziewczyna wyraźnie polowała na męża z wyższym wykształceniem.

Gość u fryzjerki
Nie nazywała, a nasuwała.

Gość Luki_30
miło z strony fryzjerki :) fryzjerka okazała się niezwykle uczynna, a to ważne w dzisiejszych czasach :)

Gość gość
przeciez dzisiaj juz we prawie wszystkich autobusach/tramwajach i nawet nowych pociagach jest monitoring ???

Gość gość
Ale jak byl zakladany temat w 2011roku to jeszcze nie bylo

Gość Niedorozwinienty
:D

Gość gość
ja pamietam, ponad 15 lat temu, wracalam z budy do domu, jeden autobus wypadl i nastepny ktory przyjechal juz byl tak przeladowany, ze ledwo sie w niego wscislam, nie mialam czego sie zlapac bo nawet nie siegalam poprzez ludzi do czegokolwiek, i nie musialam bo podtrzymywalismy sie wszyscy nawzajem, i w pewnym momencie poczulam dlon wciskajaca sie w moja pipke... nie moglobyc mowy o delikatnym dotyku bo facet nie mial nawet miejsca za bardzo by ta reka manipulowac, ale do teraz, po tylu latach moge powiedziec, ze takiej palcowy nigdy nie przezylam. mam mokro jak tylko sobie to przypomne :P

Gość nakrecoony
Są jakieś chętne w Gliwicach na przygody autobusowe? Jeżdżę liniami 710 i 194 :)