Gość baryła Napisano Sierpień 12, 2013 jak hollywood ci nie pomoze,to probuj tego. ja mam biel jak kartka papieru po tym dlugopisie. wyczytalam o nim wlasnie nma tytm watku zaryzykowalam.minelo niespelna 2 tyg i o.. sa mega efekty. http://www.przystanekpiekno.pl/1111009031-beautifull-smile Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Sierpień 13, 2013 Jakie są efekty po wybielaniu w tym salonie white&beauty? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Anika92 Napisano Sierpień 14, 2013 A co sądzicie o wybielaniu zębów metodą opisaną na tej stronie http://smilebar.pl ? Ktoś był i może coś więcej napisać? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Sierpień 15, 2013 bzdura Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Spicygirl Napisano Sierpień 15, 2013 Jeżeli chodzi o skuteczne wybielanie zębów to warto skorzystać z usług stomatologicznych - oczywiście tych sprawdzonych klinik, co pracują na dobrych materiałach i mają nowoczesną aparaturę do wybielania zębów. Ja osobiście korzystałam z Kliniki Dental Fraternity i jestem bardzo zadowolona. O klinice dowiedziałam się z portalu turystyki medycznej: http://www.medi-tour.pl/234,0,stomatologia.html Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Sierpień 15, 2013 Kochana ja wybielałam zęby w smilebar i jestem bardzo zadowolona. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ola_ Napisano Sierpień 15, 2013 Efekt wybielanie często zależy od kości zęba i od tego z jakiego odcienia się zaczyna. Co do white&beauty profesjonalne salony i wybielają na bardzo dobrych sprzętach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Sierpień 15, 2013 Odpowiedzi typu idź do stomatologa to żadne wyjście . Owszem zęby będą białe , ale z wybielaniem u dentysty wiążą się też inne rzeczy . Mianowicie ból jest . Zęby są w o wiele gorszym stanie , a po roku czasu zabieg trzeba powtórzyć . Czy to jest warte tego wszystkiego ? Lepiej zakup zółtą pastę BLANX. cena około 40zł. lub pastę REMBRANT PLUS. oraz BriteTeethPro.:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Sierpień 16, 2013 Polecam ten produkt iBright czyni cuda. www.dla-kobiet.jimdo.com Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Sierpień 18, 2013 iBright sprawił, że moje szkliwo pociemniało - nie polecam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Sierpień 18, 2013 podobno biała perła jest dobra, stosowałam i polecam na przebarwienia np. po herbacie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Sierpień 20, 2013 a co na przebarwienia po fajkach? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Lamiarasa Napisano Sierpień 20, 2013 Specyfiki domowego użytku (o ile się trafi taki który w ogóle działa...) strasznie niszczą zęby. Jeżeli chcesz dobrego wybielania to albo do salonu wybielania (np. W&B jest w każdym większym mieście) albo musisz pogadać ze stomatologiem. W każdym razie domowe specyfiki mocno odradzam bo się już parę razy przejechałam. Dopiero w wyżej wspomnianym salonie miałam widoczny efekt no tylko trzeba białą dietę stosować na parę dni po zabiegu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość roxy___ Napisano Sierpień 22, 2013 Jeśli chce się mieć śnieżnobiałe (i zdrowe) zęby to trzeba zainwestować. Ludzie wymyślają przeróżne sposoby na wybielanie np sok z cytryny czy soda, a to totalny idiotyzm. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość anika007 Napisano Sierpień 23, 2013 Niestety to czy wybielicie zęby, zależy od predyspozycji waszych kości. Nie kazde da sie wybielic, jak idziecie do profesjonalnej kliniki podpisujecie oświadczenie, ktore zawiera taka informacje, iz to czy da sie je wybielic jest uwarunkowane genetycznie. Ja poszlam na 2 takie wybielania, ledowe i lampa beond, i niestety bez rezultatu. Strasznie sie zezlilam bo poszlo tyle kasy na marne:( tak wiec stracilam nadzieje... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość KLiga Napisano Sierpień 26, 2013 ja wybielałam tylko hollywood smile i jestem bardzo zadowolona Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Sierpień 26, 2013 Ja z tego korzystałam: www.zebybiale.cba.pl Zdobyłam promienny uśmiech dzięki temu poradnikowi. Niestety teraz jest niedostępny.. Być może będzie reaktywacja. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Sierpień 28, 2013 ja tam lubię białą perłę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Akiti Napisano Wrzesień 1, 2013 w moim przypadku po zastosowaniu białej perły efekt był mizerny, chyba sprawdzę ten sztyft hollywood smile Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 1, 2013 www.farmaceuta.info Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Banan12345 Napisano Wrzesień 3, 2013 Kupiłem to 2 tygodnie temu przez stronę http://ibright.pl/ i lekko mówiąc jestem rozczarowany. Po pierwsze na wzorniku nie było mojego odcienia zębów czyli miałem nie tak żółte. Po użyciu tego produktu zgodnie z instrukcją 3 sesje potem 2 zęby moje wyglądają tak sama a więcej nawet bardziej zżółkły masakra. NIE POLECAM I SZCZERZE ODRADZAM ZAKUP TEGO TO NIE DZIAŁA. Lepsze efekty miałem po użyciu BLEND-A-MED 3D White LUXE Paski wybielające to polecam w 100% ale ciężko to dostać(koszt około 90-100 zł po ich użyciu żeby troszkę są nadwrażliwe ale efekty widać, zęby wyraźnie bielsze, a nie jak po iBright tego gó....a nie polecam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Koreti Napisano Wrzesień 4, 2013 Zgadzam się z przedmówczynią jeśli chodzi o iBright. To nie wybiela tylko sprawia, że zęby żółkną. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość banuiek Napisano Wrzesień 4, 2013 Z wybielaniem powinny uważać osoby, które maja nadwrażliwe zęby. Natomiast niektóre gabinety, w Krakowie jest to np. Dentestetica, mają w swojej ofercie zabieg wybielania, trwający około 40 minut. Efekty są bardzo dobre, widziałam u mojej siostry, która się zdecydowała na ten zabieg. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Ipmali Napisano Wrzesień 7, 2013 ja polecam hollywood smile - użyłam i cały czas jestem pod wrażeniem działania Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 10, 2013 tak ładnie wybiela? a co z podrażnionymi zębami? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Ipmali Napisano Wrzesień 12, 2013 nawet przez chwilę nie były podrażnione Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 17, 2013 to chyba go wypróbuję Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Ipmali Napisano Wrzesień 19, 2013 moim zdaniem hollywood smile jest świetny ale każdy ma prawo wyrobić sobie własne zdanie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Wikary24 Napisano Wrzesień 20, 2013 Sporo forum sie opczytalem zaczym zdecydowalem sie na wybielanie, ale udalo sie wygrac znizke w konkursie whitebeauty no i juz szkoda bylo nie skorzystac.Powiem, żę jest super. z 20 razy dzis sprawdzalem czy kolor jest nadal taki zara......:) bialy i jest caly czas:) Jestem ciekaw czy zobacza to moi znajomi i co powiedza, bo nic nikomu nie mowilem. Bylem w gabinecie whitebeauty w na foksal w wawie...gdyby ktos sie wybieral to prosze powiedziec, że jest z mojego polecenia Wiktor Szeląg, bede bardzo wdzieczny :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość vercia32323 Napisano Wrzesień 20, 2013 ja wybieliłam w la beaute clinique w Łodzi i mam teraz super białe ząbki.Troche póżniej bolało ake dało się przezyc i teraz mogę się nareszcie uśmiechać:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach