Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karmeeen

Jestem strasznie samotna...

Polecane posty

Gość karmeeen

Moje życie to internetowi znajomi, nauka i samotne wypady. Źle się z tym czuję. Chłopak, którego kocham ma mnie w dvpie i to najbardziej boli. Mam depresję. Czy jest jakaś szansa, żeby cokolwiek zmienić? :(

Gość karmeeen
Nikt nie doradzi?

Gość cippp cippp cippp
ojej biedactwo :* mam identycznie, internetowych znajomych mam od chuja a tak to ? skad jesteś , może sobie pomożemy ?

Gość obiektywna_ehe
tak. Start ->uruchom-> cmd wpisz: 127.0.0.1 www.kafetria.pl > %systemroot%\system32\drivers\etc\hosts Zacznij od tego.

Gość karmeeen
Jestem z południowej polski. A ten link mi nie wchodzi, coś nie tak z nim. :P

Gość ktostamstarystad:o
typek podpowiedzial Ci tajnym kodem, ze jak sobie zablokujesz komputer to wtedy ruszysz dupsko moze

Gość cippp cippp cippp
no ja też z południa. jakoś dużo osób z południa jest własnie takich samotnych, zauważyłam :O nie wiem czy dobrze, czy zle :P

Gość karmeeen
Jak zablokuje komputer to już nawet internetowych znajomych nie będę miała. Więc raczej z tej rady nie skorzystam , ale dziękuję. :)

Gość karmeeen
Jak komuś to nie przeszkadza to dobrze, niektórych to już męczy. :(

Gość cippp cippp cippp
no ja już umieram z samotności ...

Gość karmeeen
Hmm, sarkazm? :P

Gość cippp cippp cippp
nie, czysta prawda .

Gość karmeeen
A powiedz mi, kochasz się w kimś platonicznie? To najgorszy dodatek do samotnego życia.

Gość cippp cippp cippp
może wzdycham do kogoś, nawet do kilku wzdycham ale nie zakochuję się. ten ktoś albo zajęty,albo niechętny,albo niedostepny, zajebiście.

Gość ktostamstarystad:o
ile macie lat, ze tak narzekacie?

Ha ja nawet i tego nie mam ale i tak jest git, więc nie jest chyba aż tak tragicznie :)

Gość karmeen
Ja mam 19 lat. Jak się nie zakochujesz to masz dobrze chociaż w tym względzie. Ja szaleję za jednym jak poyebana, a on nawet na mnie nie spojrzy.

Gość cippp cippp cippp
a ja 20 za niedługo. i czuję się jak picza bez uczuć. chyba myślę rozporkiem. podoba mi się ten tamten i jeszcze ten i na dodatek tamten. ehhh ;/ czemu nie spojrzy bo ... ?

Gość karmeeen
Nie spojrzy, bo samotnicy maja to do siebie, że nie przyciągają uwagi innych ludzi. :(

Gość cippp cippp cippp
a gadałaś choć z nim ? ja jestem samotnikiem z przymusu. gdybym miała znajomych byłabym inną osobą w 100% .

Gość karmeeen
Pewnie, że gadałam. Podrywałam go, ale mnie kulturalnie olał. Nie ma czegoś takiego jak samotnik z wyboru. Każdy potrzebuje towarzystwa.

Gość cippp cippp cippp
no więc jak olał to nic chyba juz nie zrobisz, jedyne co zrobisz to się odkochasz kiedyś. hm, z przymusu a z wyboru to różnica.

Gość karmeeen
Wiem, że różnica. :P Po prostu twierdzę, że wszyscy samotnicy są z przymusu. W końcu kto chciałby prowadzić życie towarzyskie jedynie przed komputerem.

Gość cippp cippp cippp
tzn. mam z kim gadać, czasem tam spędzić jakiś kawałek czasu ale nie wtedy jak bardzo tego potrzebuję. nie ma sie zwartej ekipy...a ty jak masz ? ;>

Gość karmeeen
Hmmm, u mnie to raczej nie ma z kim spędzać czasu. Siedzę przed kompem, albo czytam. Ewentualnie ktoś mnie zaprosi na urodziny, albo ognisko, ale to w charakterze nadrabiania tłumu. A i to bardzo rzadko. Nie mam takich prawdziwych przyjaciół, ani chłopaka. ;>

Gość cippp cippp cippp
to witaj w klubie samotnych serc :D lecę czytać książkę buhahha, żal mi dupę ściska z braku zajęć. trzymaj się tam, my samotni powinniśmy się trzymac razem :D

Gość karmeeen
Miłego czytania życzę ;)

Gość gość
Przez wiele lat byłem samotny, w zasadzie to było całe moje życie. A wszystkie moje znajomości kończyły się po kilku miesiącach. Kochałem tak mocno 2 razy, i dostałem kosza , już myślałem że zawsze będzie tak że jak kogoś poznam i zakocham się, to dostane kolejnego, i kolejnego kosza. Trafiłem przez przypadek na mail rytualisty perun72@interia.pl i zdecydowałem zamówić się u niego rytuał przyciągnięcia do siebie drugiej połówki. Efekty mnie zadziwiły, po 3 miesiącach znalazłem sobie świetną dziewczyną z którą jesteśmy dopasowani i jest ona już moją narzeczoną. Tak więc głowa do góry, nikt nie jest skazany na samotność.

Gość samiec_alfa9
Mógłby ktoś tego oszusta/stkę powyżej podać na policję, apel do administratora.