Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kateriaanee

panowie i panie ile macie lat i w jakiej granicy intersują was mężczyżni/kobiety

Polecane posty

Gość kateriaanee

ja mam 22 lata , myślę, że nie mogłabym być z nikim poniżej mojego wieku . A w góre to do 30 lat .

lat mam 20, a granica? do la 10 maksimum w jedną stronę, z młodszym być również bym nie mogła, idealnie to starszy od 3 do 6 lat

a ile masz? :D bo wiek czasami działa na mnie jak afrodyzjak :D szczególnie jeden :D

Gość tiaa
keine grenzen xDD

Gość retgfdh
mam 22 lata... interesują mnie mężczyźni od 26 do 35 ;)

Gość kateriaanee
nie chodzi mi o to czy kogoś szukasz czy nie . Jestem ciekawa w jakim przedziale wieku interesują was partnerzy . I czy naprzykład 15 lat to baiera nie do pokonania. Wiem ,że są ludzie , którzy twierdzą , że wiek sie w miłosci nie liczy . ALe la mnie to dziwne kiedy np. mężczyzna ma 18 lat , a kobieta dopiero sie rodzi ...a potem wielka miłość . Przecież to zupełnie inne pokolenie

Mam 22, mój chłopak też. Jest dobrze. Już raczej starszych od siebie nie chcę, bo miałam i to nie to.

22? to tak jak moja ostatnia czy też teraźniejsza 'miłość' :D fakt młodsi są lepsi, pod każdym względem :)

Nie zawsze, ale albo wtedy byłam za młoda na takie "związki", albo zbyt różne etapy życia (chociaż różnica wieku to 4-5 lat). Ewentualnie może być młodszy o rok :P ale już wolałabym nic nie zmieniać pod tym względem.

młodszy w sensie, młody, nie młodszy ode mnie, bo czułabym się nieswojo... tym bardziej ze starszym załóżmy o 15 lat

Gość jhues
29 lat facet prawiczek kobieta ktora moglaby mnie zainteresowac - 18-22 lat , najlepiej dziewica

Gość ja mam 46 zakres
to od 18 do 40