Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

NocnaFuria

Moj mąż zbija mnie w chinczyka

Polecane posty

Kurcze ,tak sie zastanawiam czemu tak jest ze zawsze gdy gramy ze znajomymi moj maz zawsze ale to zawsze gra przeciw mnie robi mi na zlosc np. w monopol wykupuje moje miasta w chinczyka blokuje wejscia do domkow ,czy on mnie podswiadomie nienawidzi?

to nie jest smieszne!!!!dzis to myslalam ze go zabije ...on woli przegrac nawet byle by mi dokopac,normalnie jest kochany ale dzis to go nienawidze jak...jak pajaka a tylka to mu chyba z rok nie dam!

Gość o żesz ja proszę Ciebie
faktycznie,chce pokazać swoją wyższość. Powiedz mu wprost,ze jesteście małżeństwem i powinniście grać w jednej drużynie,strzelać do jednej bramki. Jeśli na to nie pójdzie,postaraj się wygrać -wtedy zmieni swoje nastawienie całkowicie.

potem ja chodze obrazona a on mi mowi kochanie trzeba umiec przegrywac...i udaje ze nie wie o co mi chodzi cudownie jest zyc z chodzaca doskonaloscia ,madroscia pieknascia..wszystkie moje kolezanki go uwielbiaja ciotki i babcie tez,moj tata gada z nim wiecej niz ze mna lubi go nawet moj byly chlopak JAK JA GO NIENAWIDZE!!!!

lubia go dzieci psy i staruszki ...i nikt ale to nikt mnie nie rozumie jak sie wyzalam ze mam go dosc

Gość adelleha
ciekawe jakie numery by Ci wywijał, gdybyście grali w scrabble:p:D

wszystko super tylko przy nim czuje sie jak niedouczony tłuk a kiedys dawno dawno temu to ja bylam gwiazda!!!!!

jezu o skrablach to nawet mi nie przypominaj wymyslal jakies idiotyzmy a potem pokazywal mi na necie ze takie slowa faktycznie istnieja!!!!i istanialy!!!!

Hahaha, Qrwa ciekawe czy mój tak samo sobie myśli o mnie bo aż się pali ze złości jak go zbijam mówiąc "go home bambino" :classic_cool:

a ogladanie z nim jeden z dziesieciu albo milionerow to lepiej sobie w łeb od razu strzelic

kto nie ma szczęścia w grach,ma szczęście w miłości. na mojego faceta zadziałało ,zawsze daje mi fory.;)

wystarczy wypowiedzieć magiczną sentencję,nie będzie chcial by znajomi pomyśleli ,ze mu rogi doprawiasz i zmięknie.;)

przysiegam ze kiedys jak mi w tysiaca dokopal to ze zlosci i zalu o malo sie nie przespalam z jego kumplem ale jakos tak sumienie mi nie pozwolilo ale jestem u kresu poza tym ten kumpel przespalby sie ze mna pewnie tylko dlatego ze jestem zoną Pana m no bo wszystko sie kreci wokol niego!

ciagle robi jakies idiotyczne zarty po ktorych ja chodze cala czerwona ale jak ja jeden raz zrobilam mu kawal to mi powiedzial ze jestem dziecinna i nie umiem znalesc sie w sytuacji!!!

czy ktos moze zrozumiec ze czasami maz ,chlopak ,partner moze byc poprostu za doskonaly???nigdy w to nie wierzylam ale teraz mam juz naprawde dosc tylko co powiem w sądzie i rodzicom ze sie rozwodze bo mnie ogrywa w makao?

bo Cię niszczy psychicznie.

on trenuje boks i ciagle mi mowi ze musze cytuje...przebudowac moje ciało..a ja waze 49kg przy wzroscie 172 cm mieszcze sie w rozmiar 34 od roku wymiotuje prawiwe po kzdym posilku ale ciagle ciagle jest nie tak!

gotuje obiadki trzydaniowe a on z jednodniowym wyprzedzeniem zamawia sobie co ma byc ...sprzatam piore ale to i tak wszyscy mowia ze to on ciezko pracuje i robi kariere

Gość adelleha
weź kilka lekcji gry w szachy. Jak mu zrobisz szach-mata to mu się odechce bycia panem sytuacji