Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ajajojo

brak kultury u mojego faceta !

Polecane posty

Gość ajajojo

musialam uczyc mojego faceta zeby przepuszczal kobiety w drzwiach.. najgorsze bylo kiedy bylismy u znajomej moich rodzicow w szwecji i pokazywala nam miasto i on zawsze pchal sie pierwszy wstyd mi bylo za niego !! ostatnio bylismy na imprezie i beknal po piwie glosno ehh ... wiem ze jego kumple robia to samo w pracy bo mi mowil ale przy mnie nie robili ! wiadomo wstydzili sie ale on tez nie powinien tak postepowac.. dodatkowo opowiadal cos i sie oplul.. a czasem.. siedzimy w restauracji a on siaka nos jak slon ! glosno ze az mi sie jesc chce chociaz juz go oduczylam ale i tak nie potrafi tego robic cicho... na tej samej imprezie siakal i glut polecial mu na stol myslalam ze sie zezygam a jego kumple to widzieli i powiedzieli "łeeeee" a on nie wiedzial o co chodzi bo tego nie widzial dopiero potem zauwazyl .. popilismy troche i zrobilam mu taka awanture ze zachowuje sie jak malpa.. a nawet gorzej jak malpa.. nie dalam sie mu przytulic bardzo go to uderzylo wiem ze bylo mu wstyd bo on to robil praktycznie niechcacy ale .... jak moglam nic nie powiedziec na takie zachowanie?

Gość ajajojo
no nie wiedzial .... nie zauwazylam zeby ktos tez z jego znajomych przepuszczal kobiety !! wybralam nie wybralam bo wczesniej wiedzialam ze nie przepuszcza kobiet ale da to sie skorygowac... smarka nos tez nie codziennie przeciez tylko sporadycznie .. no a tamto... to dopeiro wczoraj

Gość ajajojo
czasem sobie mysle ze to moze ja mam cos z ta kultura ? no ale chyba nie przesadzam co ?

Gość ajajojo
tam mialo byc "az mi sie jesc NIE chce" :) jego ojciec tez nie przepuszcza mamy w drzwiach ! ja jako kobieta ja przepuszczam bo jest starsza a oni co .. wlasnej zony czy matki .. ryja sie pierwsi jaki ojciec taki syn ale ze matka nic na to nie mowi ? ale u nich to chyba normalne

Gość dziaddek
w niektorych krajach bekanie i pierdzenie nikogo nie dziwi tak samo z przepuszczaniem kobiet

Gość kadddd
on jest niemcem

Gość ajajojo
A i sytuacja z wczoraj: Jak zwykle srałam w kącie za wersalką, patrzę, a on wchodzi do pokoju w brudnych butach! No co za niechluj!

Gość ajajojo
no jest niemcem :P

Gość ajajojo
no ale co z tego ze w niektorych krajach nikogo to nie dziwi to znaczy ze ma mi smarkac kiedy jem bekac i pierdziec ?

Gość ajajojo
Ostatnio też zbił mnie penisem po twarzy przy rodzicach :o

Gość ajajojo
12:56 podszyw :P

Gość kasandrea
Spojrz na jego rodzicow, to zrozumiesz dlaczego jest taki.

Gość ajajojo
heheh spadaj podszywie ! wiecej zlych sytuacji nie bylo :P

Gość ajajojo
:P

Gość ajajojo
no wlasnie ! jego rodzicow ogolnie sa w porzadku powiedzialabym ze dobrze wychowani jedynie z tym przepuszczaniem w drzwiach ale w niemczech to chyba normalne.. bo naprawde malo kiedy sie z tym spotkalam !!.. w ogole jego rodzice sa dziwni.. czuje sie skrepowana jak u nich jestem ale pewnie to minie z czasem :)

Gość kasandrea
To zaczy ze jego rodzice sa super kultura , a on nie ?? W niemczech w drzwiach tez przepuszcza sie kobiete.

Gość ajajojo
...a i jeszcze nie mogę zrozumieć dlaczego oni ziemniaki wpierdalają widelcem do ryb :O - no ale może w niemczech jest takli zwyczaj czy może zwrócić im delikatnie uwagę?

Gość kasandrea
Mieszkam w niemczech i zawsze w drzwiach mialam pierwszenstwo, chyba ze napotkalam Turka, ale oni sie czesciowo dostosowuja do kultury w niemczech.

Gość ajajojo
podszyw o ziemniakach... wiesz ja jego rodzicow widzialam zaledwie dwa razy .. jednak u nich zawsze wysprzatane... reke ladnie podadza :) mama nakryje do stolu poda ciasto i kawe .. tak ogolnie kultura ... - to ze ojciec nie przepuszcza mamy w drzwiach i tyle

Gość kasandrea
Bo oni tylko mieszkaja w Niemczech , a kulture maja z zabitej dechami polskiej wsi.

Gość ajajojo
no ja w polsce sie czesciej spotkalam z przepuszczaniem w drzwiach niz w niemczech :) bo przygladalam sie czy tylko on jest na bakier z kultura czy jego kumple tez.. to samoo !

Gość kasandrea
Tak jak ojciec traktuje mame , tak cie bedzie on traktowal. Posprzatane ???? Moze mama sprzata , atata paszo dyryguje .

Gość ggfdjdjdj
Jeśli przejął zachowania ojca to posuwa też swoją matkę :o

Gość ajajojo
to zalezy tez jacy turcy nie mozna wzystkich do jednego worka wrzucac bo ostatnio bylismy na imprezie z turkiem - znajomym z pracy i bardzo dobrze sie zachowywal przesympatyczny i pomocny chlopak no ale fakt faktem wiekszosc jest jaka jest

Gość ajajojo
no to fakt, zwrócę na to większą uwagę, , 2 razy jak byłam to tato zawsze na fotelu Der Piele przeglądał :O

Gość kasandrea
W niemczech , miedzy niemcami , bo to roznica, panuje wysoka kultura, ktorej w polsce nie ma i nie bedzie. Polacy w niemczech , ci co pija pod kioskiem i zyja w swojej mentalnosc i w gronie tylko polakow , to nie niemcy i daleko im do kultury niemieckiej.

Gość ajajojo
tak tez mi sie wydaje ze ojciec tam dyryguje ale ojciec w domu nie gotuje... w ogole a moj chlopak bardzo dba o pozadek jest bardzo pracowity .. czasem az za bardzo.. poniewaz dba o szczegoly takie jak pilot musi byc rownolegle z innym pilotem... koc musi poskladac drzwi od sypialni musza byc zamkniete jak wychodzimy a po co to nie wiem przeciez nikt nam do miekszania nie wejdzie