Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Oblubienica

Levviatan jesteś?

Polecane posty

wiadomo ze na to trzeba uwazac ;) dlatego najlepiej czystej, tak jak ja, poszukac ;)

Sugerujesz, że my jesteśmy brudne? No wiesz! A propos - w Rossmannie Laktacyt jest tańszy o 5 zeta!

Levi W inny sposób też można się zarazić, więc czysta czy nie. Nie masz gwarancji. Najlepiej dla pewności przed rozpoczęciem tego ten zrobić badania i już :)

i bede pewnie spal na za malym lozku ;p Oblubienica - to inaczej. przyprowadze jesli taka znajde niedoswiadczana i ja przygotujecie do pewnych spraw bo wy jestescie juz ekspertkami a ja jej raczej niewiele z praktyki naucze;)

Z obcą babą do łóżka nie pójdę. Jesteś już dużym chłopcem, sam musisz sobie radzić. A jakby co, zawsze możesz przyjść do naszego pokoju, my pokażemy co i jak.

poradzic poradze sobie ;) tylko ze to bedzie taki byle jakie a nie takie jak powinno byc ;)

Gość ladaco po mutacji
od przymierzania staników

Niestety, mu już z górki. Ale mam dziś lenia w dupie - nawet naczyń ze zmywarki mi się nie chce wyjmować:o

ja sie potaram co najmniej tyle bo nie zamierzam od razu konczyc po moim pierwszym finale ;)

Natomiast ty sam siebie przeceniasz - naczytałeś się, naoglądałeś, a do praktyki droga daleka. Na baterie? A masz?:p