Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość b. ważne pytanie

Mogłybyście być z facetem, który nie byłby w stanie Was obronić?

Polecane posty

Gość ytfuip
zyje na tym swiecie długo i zdarzyłem poznac zachowania spoleczne . Ogolnie widuje sie bijacych miedzy sobą ludzi z marginesu spolecznego .. Ale dlaczego nie widac lejących sie lekarzy ? Dlaczego biją sie ci co sa najnizej w hierarchi spolecznej ci najgorsi najglupsi ? Dlaczego uwaza sie bokser= debil ?

Gość Adonay, Eloim
Mems Nie uogólniaj. To tak, jakbym mówiła, że wszyscy polscy faceci są pijakami bez zębów, albo wykorzystują kobiety dla seksu. J http://www.voila.pl/364/v5z3r/?2 Poczytaj Kafeterię i wypowiedzi Polek o Polakach na innych forach. Z reguły, właśnie tak nas przedstawiacie :D

Gość ytfuip
tutaj nie chodzi o obronie kobiety , a o klase . Facet bez klasy rozwiązuje utarczki słowne siłowo .. Facet z klasą nie zniży sie nigdy do tego poziomu jakiegos podrzednego szalikowca

A faceci, którzy piszą o kobietach obrzydliwe rzeczy na tych forach? Na nich też mam się wzorować? Jakby tak było, to zostałabym lesbijką :)

Gość ytfuip
wiecie o co mi chodzi ? Jesli laska szuka sobie faceta ktory lubi sie bić by sie poniżać , to niech szuka . Ja bym takiej nawet nie chciał ..

Gość ytfuip
bo dla mnie bicie sie to dziecinada i ponizajaca rzecz ...

. nie wiem dlaczego,ale wydaje mi się, że własnie taki "patologiczny" facet nie narażałby się dla kobiety- i to co innego-bicie się po pijaku, w grupkach,na meczach...a co innego BRONIĆ KOBIETĘ...

Gość Adonay, Eloim
ytfuip tutaj nie chodzi o obronie kobiety , a o klase . Facet bez klasy rozwiązuje utarczki słowne siłowo .. Facet z klasą nie zniży sie nigdy do tego poziomu jakiegos podrzednego szalikowca To jest nie prawda. Facet z klasą i honorem rycerskim zawsze ujmie się za kobietą. A przywalenie napastnikowi jest jak najbardziej z klasą. Odejście bez walki, czy ucieczka jest po prostu złem mniejszym. Jest ro wykalkulowane ekonomicznie i nie ma nic wspólnego z klasą.

Gość Adonay, Eloim
Mems A faceci, którzy piszą o kobietach obrzydliwe rzeczy na tych forach? Na nich też mam się wzorować? Jakby tak było, to zostałabym lesbijką Nie wzoruj się i nie kierujmy się stereotypami. Ja tylko pokazuję inną stronę i to co się w życiu zdarza.

Gość ytfuip
bronic kobiete ? Tutaj nie chodzi o obrone kobiety . Raczej o debilną dziecinade . Jak ktos nie ma argumentow słownych to musi sie do siły uciakac .

Gość Adonay, Eloim
ytfuip bronic kobiete ? Tutaj nie chodzi o obrone kobiety . Raczej o debilną dziecinade . Jak ktos nie ma argumentow słownych to musi sie do siły uciakac . Przyznaj się po prostu, że jesteś tchórzem i szukasz usprawiedliwienia :P

A ja chciałam pokazać, że nie warto się wzorować na wpisach z forum, gdzie jest dużo prymitywnych osób, których słownictwo ogranicza się do niewybrednych przekleństw ;)

Gość ytfuip
To jest nie prawda. to jest twoje zdanie , moje juz znasz . Dla mnie bojka = ujma dla klasy .. Widziałas kiedys lejacych sie miedzy sobą chirurgów ? To jest rzadkosc. A widziałas lejacych sie pryszczatych licelistow ? To zdarza sie czesciej . Licealista jest nisko w hierarchi spolecznej dlatego nie jest to (walka ) dla niego ujmą a lejący sie chirurg to kompromitacja dla chirurga . Swiadczy o tym ze nie jest to poważny człowiek

nie,nie moglabym byc z trokami od kaleson;) facet powinnie zawsze dawac kobiecie wsparcie psychiczne jak i fizyczne mojego boja sie i wola z nim nie zadzierac;)chcociaz nie ma postury Schwarzeneggera a jak juz ktos celuje we mnie to zawsze ma z nim doczynienia

Gość ytfuip
mlodym ludziom ( 15 latkom walka nie przynosi ujmy na honorze , bo sa prryszczaci maja taki wiek , niedojrzali itd. Ale facet ktory ma 30 lat i bije sie z kims jest uważany za dno spoleczne i kazdy sie z niego smieje . Nie wazne czy broni kobiety czy nie . OD ludzi w tym wieku wymaga sie jednak powagi ..

z tym że chirurg to z reguły facet po 30tce, bo w tymzawodzie trzeba dużo studiować, a wszystko się ma do tego, że jak ktoś tu wcześniej napisał to młodzi z reguły zaczepiają i młodych czyli średnia to pewnie okolice 20lat

moj ma dobrze po 30stce ale jak trzeba to lekko potrzasnie gosciem,ktory nie zna swojego miejsca w szeregu

Gość ytfuip
moj punkt widzenia znacie . Im czlowiek starszy tym wiekszej powagi sie od niego wymaga .

Gość Adonay, Eloim
ytfuip To jest nie prawda. to jest twoje zdanie , moje juz znasz . Dla mnie bojka = ujma dla klasy .. Widziałas kiedys lejacych sie miedzy sobą chirurgów ? To jest rzadkosc. A widziałas lejacych sie pryszczatych licelistow ? To zdarza sie czesciej . Licealista jest nisko w hierarchi spolecznej dlatego nie jest to (walka ) dla niego ujmą a lejący sie chirurg to kompromitacja dla chirurga . Swiadczy o tym ze nie jest to poważny człowiek Widziałem lejących się chirurgów, prawników i lekarzy. No i księdza z mojej parafii, który walił z pięści w lany poniedziałek kolesi z wiadrami :D Proponuję zapoznaj się z tym co było w dobrym tonie przed wojną. Nie ma znaczenia jaki masz zawód. Jeśli masz honor, twoim obowiązkiem jest bronić cześć kobiety. Inaczej nie masz klasy. Akurat Savoir Vivre mógłbym cię uczyć.

Gość ytfuip
JA osobiscie nie spotkałem w swoim zyciu lejacych sie 30 latkow albo starszych . Chociaz mam znajomego krory ma 50 lat i jak cos mu sie nie spodoba to wychodzi z kijem bejsbolowym . Raz kierowca na niego zatrabil to wylazł na niego z kijem ..

. WIECIE CO? często tacy faceci,ktorzy nie staneliby w obronie kobiety-sami są ich oprawcami...ZNĘCAJĄ SIĘ NAD SŁABSZYMI, tych silniejszych się boją... patologia? dac jakiemus chamowi w twarz, za to, że WULGARNIE OBRAZA TWOJĄ KOBIETE...??? co masz zrobić? powiedzieć "wybacz nie podoba mi się Twój sposób wysławiania sie w stosunku do mojej połowicy, wystosuj do niej przeprosiny,kolego" ? "lekarze,prawnicy się nie biją" - nie biją, ale czy bronią kobiety,honoru? to nie zalezy od zawodu, to zależy od osobowości... quentin tarantino miał proces,poniewaz zaatakowal dana murphiego, wlasni w obronie kobiety- ZAPLACIL MU 5 MILIONOW ODSZKODOWANIA..pozniej powiedzial, ze nie zaluje tego,i tak samo zachowalby sie jeszcze raz... tak samo zidane vs materazzi- zidane strzelił mu z główki, w obronie swojej mamy ... na ważnym meczu dostal czerwona kartke, byl kapitanem druzyny,wiec ci panowie mieli DUZO DO STRACENIA...patologia tez nie sa...

szlam sobie wczoraj chodnikiem a jakis lysol rozpedzony ochlapal mnie od czupka glowy po same stopy:O woda z kaluzy doslownie ze mnie kapala:O takiemu wlasnie chamowi trzeba wytlumaczyc inaczej;)

Gość ytfuip
no ksiadz bokser pieknie hehe ..

Gość Adonay, Eloim
ytfuip mlodym ludziom ( 15 latkom walka nie przynosi ujmy na honorze , bo sa prryszczaci maja taki wiek , niedojrzali itd. Ale facet ktory ma 30 lat i bije sie z kims jest uważany za dno spoleczne i kazdy sie z niego smieje . Nie wazne czy broni kobiety czy nie . OD ludzi w tym wieku wymaga sie jednak powagi .. Nikt się z takiego faceta nie śmieje, a na pewno nie kobiety. To z takich jak ty się śmieją. Co byś zrobił, gdyby cię napadł chamski podpity koleś i łapał za pupę twoją dziewczynę, albo ciągnął za rękę w krzaki proponując jej seks? Słucham.

Wszyscy mają tendencję do przeginania w obie strony. Jeżeli kobieta mówi, że chce czuć się bezpiecznie, to nie ma na myśli wielkiego zapaśnika, który spuści manto wszystkim, którzy spojrzą na jego kobietę. Tu raczej chodzi o sytuację, kiedy ktoś obraża słownie kobietę, zachowuje się w stosunku do niej obcesowo. Wtedy parter powinien zwrócić uwagę. A jeżeli dojdzie do rękoczynów, to facet nie powinien zostawić dziewczyny na pastwę jakiegoś agresora i uciec.

Gość ytfuip
a ja bym nie miał nic przeciwko gdy ksiądz bił sie z innymi .. To byłoby ciekawe . Walka ksiadz vs lekarz

Gość Adonay, Eloim
ytfuip - Facet ma mieć mózg i kohones. Jeśli brakuje mu mózgu, to jest debil. Jeśli brakuje mu jaj, to nie jest facetem.

kiedys rycerze rzucali sobie rekawiczke, i szli sie "na pojedynek"...:D i to byly pojedynki "na smierc i zycie" dzis nie ma rycerzy:) ale to zalezy od faceta zo zrobi z rzuconym mu wyzwaniem ... jedne z was wola takich,ktorzy je zignoruja, jedne takich,ktorzy podejma walke;)

ekipa ale chyba z chlopem nie bedziesz sie szturchala:P jak tam pogoda nad morzem? chyba slonca juz nie bedzie:O