Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość boli mniee

swiad i uplawy

Polecane posty

Gość boli mniee

Co polecacie skutecznego na swiad i uplawy z pochwy? Przed ciaza czesto mialam takie infekcje, w ciazy i 1.5 roku po byl spokoj... Az do teraz :-(

Gość gnoooooooooooooooo
to sie idzie do ginekologa!!!:I

Gość bolli mniee
Niemozliwe? Normalnie rada roku :-/ nie pytalam co sie robi, tylko co SIE STOSUJE!!! Tak sie sklada (nie wiem, czy wiesz) ale jutro jest sobota i prosze sobie wyobrazic, ze moj gonekolog w soboty NIE PRZYJMUJE! Do poniedzialku chce jakos dotrwac, wiec pytam inteligentne kobiety...

tantum rosa (saszetki, robisz z tego roztwór) do przemywania - nawet po każdym skorzystaniu z toalety, raz dziennie irygacja z tantum rosa, krem clotrimazolum do smarowania. powinno pomóc. do podmywania zamiast płynu zwykłe szare mydło. ostatnio miałam grzybka, chciałam dostac się szybko do ginekologa, to mieli terminy...na koniec sierpnia! no ja dziękuję! jedyny który mnie przyjął przepisał mi lek którego w 1 trymestrze ciąży zdecydowanie nie wolno stosować!!! więc po tel do mojej lekarz prowadzącej (jest teraz na urlopie) zrezygnowałam z tego leku. i tym zestawem się uratowałam. dołożyłam do tego jeszcze lactovaginal wieczorem i jest super :) no irygacji nie robiłam, bo lekarka zabroniła.