Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaniepokojona88391

Moj facet zle mnie traktuje! pomocy :(

Polecane posty

Gość gość
Ja nie powielilam bledu mojej matki, bo nie trzymam sie portek faceta, ktory mnie nie szanowal. Bylo paru takuch co probowalo, ale pokazalam im, ze nie naleze do takich idiotek jak wy. Zycie i zdrowie ma sie jedno, jezeli pozwolimy je komus zniszczyc nic i nikt nam go nie wroci. Znam te same gadki i placze wasze od swojej matki, ktora tak samo udawala ofiare, ale gdy mnie i rodzenstwo ojciec katowal to nie ruszyla nawet palcem by temu zapobiec, cieszyla sie, ze wreszcie ktos zastepuje ja w byciu workiem treningowym... Jestem wulgarna, bo tak wlasnie to wyglada co szykujecie w przyszlosci swoim dzieciom, myslac c**a a nie glowa. Mali facetow chodzi po swiecie? Mam meza juz 18 lat i jakos nigdy nie zrobil mi tego na co wy pozwalacie swoim facetom... Czyli mozna znalezc normalnego faceta, a nie czepiac sie jak glupia toksyka i brutala... Czemu krzyczycie o pomoc, jak jej tak naprawde nie chcecie... Same wiecie co macie robic, ale z wygody i glupoty tego nie robicie... Boicie sie samotnosci? To co wolicie byc samotne kaleki, jak kyoregos razu klotnia pojedzie o krok dalej? Np pozbawienie wzroku? ...

Gość gość
znam ten ból. Moj najukochanszy zostawil mnie prae miesiecy temu. nagle po 5 latach bycia razem , szczescia obustronnego i chęci budowania wspolnej przyszlosci ... Okazalo sie ze mial zamiar odejsc do mlodszej o 15 lat ode mnie kobiety... byli razem przez miesiac. Potem kiedy okazalo sie ze może znow nadszedł mój czas - on wrocil do bylej... sprzed 17 lat..... a ja.... cierpiałam. Kochałam go nadal, nie mogłam bez niego istniec. Nie chcialam spotykac sie z żadnymi mezczyznami, unikałam znajomych. Plakalam po nocach , probowalam odebrac sobie zycie... Nic nie wyszlo i z tego... On calkowicie mnie odtracil.... a ja.. ja nie potrafiłam, nie miałam juz sily walki ..... w koncu przypadkow trafilam na strone z urokami milosnym (urokmilosny24.pl) zdecydowałam się zamówić. I odzyskałam Go Znowu mam usmiech na twarzy.

Gość gość
słowa skierowane do kobiety,, odbija ci" kiedy ona pyta , kiedy idziemy spać?( po godz. 22 zwłaszcza gdy od rana do 17.00 ) pracowała na wysokich obrotach, albo gdy facet mówi:,, zamknij się " gdy ona wymaga dobrego normalnego traktowania . powiem Wam kilka razy wyprowadzałam się z od niego po słowach ,, s********j ", i zrobię to kolejny raz ,, na zawsze" , mam dość jego wulgaryzmów i braku hamowania własnego gniewu, który ma w sobie , okropnie się czuję w jego towarzystwie, coraz częściej jestem smutna i tracę tę radość jaką mam w sobie - wiec jeśli się nie zmieni sytuacja - zacznę rozglądać się za kimś miłym dla ucha , kto docenia obecność kobiety i podziwia ją , a nie ubliża słowami- stare powiedzenie się sprawdza -,, prawdziwie kochający mężczyzna szanuje swoją kobietę i mówi do niej delikatnie, bo jest kobietą " ja nie umiem szanować wulgarnego faceta . Serdecznie pozdrawiam . Mam swój dom, i tam zamieszkam , myślę ze krótko będę sama

Gość gość
Ja używam feromonów ze sklepu http://pherowin.pl, spróbowałem i działają, z tego co gdzieś czytałem w jakieś porównywarce mają wysokie stężenie i pewnie dlatego są skuteczne, uważać trzeba na feromony z allegro chociaż są tanie to nie ma tam prawie w ogole feromonów.

Gość gość
kolejna co poleciała na du/pka. Dlaczego fajni faceci są prawie całe życie kawalerami i prawiczkami?

Gość gość
Dzwoniłaś do siostry żeby cie od niego zabrała??? Czy ty jesteś ubezwłasnowolniona czy ciężko szurnięta, że z niczym sobie nie poradzisz, tylko oczekujesz na czyjąś pomoc, nawet w takim przypadku. Widzi że jesteś jakaś nierozgarnięta to i traktuje cię jak ofiarę losu. Jakby nie patrząc z niego to kawał chama. Uciekaj jak najszybciej, żeby nie było za póżno.